Всяка мама чака с нетърпение на Юлското бебче първото движение!

• 27 271
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен!
За пола - на мен ми казаха "голяма вероятност за момиче", пък ще видим. Наистина ми се иска сега да е момиченце, но най-важно е да е живо и здраво.
И аз ходих при д-р Янкова на БХС в "Св. Петка". Много е готина, а и компетентна. С предната бременност там правих ФМ, но при д-р Стратиева   - и тя е страхотна.Та, който и да се падне, все ще е добър.
Аз следващата седмица ще се запиша на ЖК при д-р Ташков в "Сердика" и най - вероятно ФМ ще ми е в Надежда. Вече искам да видя малкото човече и нямам търпение.
Сърбежите в корема със сигурност са от опъването на кожата.Аз с първата бременност също си биех Фракси, но освен, че корема ми беше станал на лейка, не ме сърбеше.
Хайде лека от мен! Hug

# 106
Фраксипарина е като има високи нива на тромбоцитите нали,моите не са завишени но бяха близко до границата и ми изписа аспирин протект,който също разрежда кръвта

# 107
Ми аз още първата бременност правих генетични изследвания за риск от,  тромбофилия. Тогава бих до 13 г.с Фракси, после продължих с Аспирин Протект и в 32 г.с. пак започнах да бия. Сега АГ-то ми каза, че по-късно ще бием Фракси, а сега да си пия Аспирина.

# 108
мами имам налеп на едната сливица ,мъничко ме боли и незнам с какво да го излекувам ,за да не прерасне в някоя сериозна инфекция.Четох за ангизол на билкова основа бил абсолютно безвреден.Дайте мнение,може ли да засегне бебчо защото това са някакви бактерии за да стане налеп

# 109
Plama4ence, аз изкарах също грипа, за гърлото ми изписаха тантум верде на спрей, за температурата парацетамол, допълнително витамин С и нищо друго.

# 110
Добре дошли на новите мами   bouquet
Аз за мазането мисля да си взема на палмарс, ама олио,масло,крем -какво?
Гледам доста хвалите и кокосовото масло-ще взема да го пробвам  newsm78
Аз миналия път пробвах,пробвах,сумати пари дадох и пак се нацепих,ама нищо, сега пак ще се помацотя  Mr. Green
Обръщам се към всички момичета който искат  4470 да връзват панделки: Имам подозрения,че Мимето 14 предизвиква съдбата за повече момчета в темата със синия щъркел със сините бебета на първа страница  #Cussing out
В слесващата тема да е розов!!! smile3532

Хубава работа  hahaha ами ще потърся нещо розово  Mr. Green

# 111
На мен пак ми се появи херпес на устната  ,а като си спомня миналия път като ми се появи Cry!Утре ще се записвам  на ЖК ,но така ми е притеснено за бебчето ! Някоя мама имала ли е херпеси през бременността?
Титанка на мен точно по Коледа ми се появи един и помислих че е от уплаха защото предния ден се бях стреснала, но като мина единия излезе друг и после трети че чак миналата седмица ми минаха напълно!
За фраксипарина и аз си го бия, но не ме сърби корема, не мисля че е от него. От него имам само синини  Tired

Последна редакция: пн, 13 яну 2014, 08:30 от Мимето14

# 112
Добро утро по повод херпеса- не никакъв проблем за бебето  да ти се появи на устната през бременността, проблем ще е ако е генитален и жената ражда с херпес нормално

# 113
Мамите дето сте болни-защо не пиете хомеопатия?Или не сте и привърженички?На мен предната бременност като бях болна тя ме спаси.
За пола-аз имам момиченце и стответно сега искам момче:)Не че ще съжелявам ако е момиче,да е здраво:)Предчуствието ми е за момче,но не знам до колко да му вярвам.Всички около мен ми казват,че ще е момиче и нз по какво преценяват така,като нито ми личи още нито нищо.То всяка бременност така или иначе си е различна независимо пола..Ще чакам 06.02 с нетърпение да ми кажат пола:)

# 114
Искам да посъветвам всички повече и по- малко болни да си купят капки Кармолис, пият се по 16 капки в топла чаша чай, 4-5 пъти на ден. Мен и предната бременност с това ме лекуваха, и тази, и на детето давам. Аз налепи в гърлото е хубаво да се обтриват с мед и сода за хляб, прополките са супер вариант. Стискам палци за бързо оздравяване

# 115
ЗА ВСИЧКИ МАМИ, КОИТО ИСКАТ МОМИЧЕНЦЕ - СНИМКАТА НА ПЪРВА СТРАНИЦА Е ПРОМЕНЕНА!
ДАНО ИМА ЗНАЧЕНИЕ   smile3534

# 116
На мен също много ми помогна медът със сода,правех си и гаргари с чай лайка,мед и сода,както и компреси с ракия и дори памучета с ракия в ушите,защото много ме боляха и това страшно ме облекчи.Желая ви бързо оздравяване,защото тая настинка поне при мен много бавно мина,даже още кашлям от време на време.Относно пола,на мен още в 12-та ми казаха,че прилича на момче засега,на феталната го потвърдиха,но още има шанс за грешка,на мен ми се искаше повече момиче,но в никакъв случай не съм се разочаровала,важното е да е живо и здраво!Тая година ми се струва,че ще е на повече момчета,поне в моя квартал има няколко бременни и всички ще стават мъжки майки. stork-boy

# 117
Момичета ,в 4:30 като спях и малкия нещо сънуваше и плака и аз уж да стана да видя какво е ,и ми причерня ,направо ми падна главата,пих вода с мед реших че ми е ниско кръвното ,но мъжът ми веднага ми го премери вика 120на 100,после към 7:30 пак мерихме кръвното на лявата ръка показваше 100на 60 ,на дясната 120 на 100,принципно съм с ниско кръвно ,звъннах на доктора ,каза да не се притеснявам,да пия повече течности ,а на вас случвало ли ви е ,довечера съм на преглед ,дано всичко е наред с бебо.
Предната седмица пък зъб ме боля ,венците подути ,ходих на зъболекар ,викат нищо ти няма,а ся де ,викам си дали ще е момиче че така все ме боли нещо Simple Smile,с първата бременност нямах никакви проблеми ,а сега...
Викам си дали е от това че само лежа и само това ме боли онова ме боли ,добре че се оправя времето ,ще започна да се разхождам по малко ,явно това седяне и лежане не е на добре

# 118
Не можах да изчета всичко, но видях, че пишете за настинките. ММ се разболя от грип и аз се обадих на лекарката да я питам какво да правя, че да не ме хване и мен и тя ми каза да пия: Имуномикс 20 дни поред. Било за засилване на имунната система.

# 119
  • София
мами имам налеп на едната сливица ,мъничко ме боли и незнам с какво да го излекувам ,за да не прерасне в някоя сериозна инфекция.Четох за ангизол на билкова основа бил абсолютно безвреден.Дайте мнение,може ли да засегне бебчо защото това са някакви бактерии за да стане налеп

Специално за налепи на сливиците майка от малка ме лекуваше с компрес от царевично брашно. На мен гърлото ми е слабо място и много бързо правя ангини и бронхити. С тези компреси налепите се изчистват за 1-2 дена (по-скоро нощи).
Скрит текст:
кипваш малко вода и в нея слагаш царевичното брашно, бъркаш докато стане на каша, от която да си направиш 2 кюфтенца. Преди това си приготви мъжка кърпа (или от стар чаршаф по-дълго парче), памук, чорапче от тези тънките копринените. Чорапчето по средата му правиш един възел, получава се като панделка един вид, от всяка страна на възелчето слагаш по едно кюфтенце от царевичното брашно. Връзваш чорапчето на гърлото, като възела ти се пада в средата, а всяко кюфтенце на по една от сливиците. От горе слагаш памук, а отгоре кърпата, която също завързваш отзад. Кюфтенцата трябва да са колкото се може по-топли, но не горещи да не те изгорят. Слагаш компреса преди лягане и го махаш сутринта. 
[/color]

Общи условия

Активация на акаунт