Всяка мама чака с нетърпение на Юлското бебче първото движение!

• 27 265
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Я сега тези дето са бутали вече колички да си кажат мнението за този модел http://prodavalnik.com/detska-kolichka-bebetto-filippo-i29654041
По описание е перфектна.  Peace Ако ти харесва и като цветове, супер. И да, наистина е хубаво да се сваля плата за пране в пералня, но ако прецениш, може да направиш компромис с това.

# 166
pival, насочила съм се към др.Димитрова, до колкото разбрах тя, др.Марков и др.Карагьозова са най-добрите.Относно процедурата, на вуйна ми като ражда третото, понеже беше над 35 са и го правили.Разпитах я подробно, каза че цялата процедура е траяла 15мин, преди това е имало някаква подготовка, която е отнела повече време.Понеже тя живее в Стара Загора, са дошли тук до София на сутринта и следобяд вече се е била прибрала в Стара Загора.Каза,че самото обождане е като леко драскане от коте, не е нещо страшно.По пътека трябва да лежиш 4 дни.

radianttt, и на мен ми казаха за това кръвно, но по скоро ми го казаха информативно, така или иначе ако не е ок резултата от него пак отиваш на амниоцинтеза.За мен са излишно хвърлени пари, затова не виждам смисъл от него.

# 167
Според мен за предпочитане е да се сваля плата и да има голям кош и седалката за самото дете да е от по широките защото като поотрасне има колички които стават неизползваеми след годинка

# 168
За свалянето на плата не става ясно, но трябва да се видят и на живо иначе съм харесала и тази има я и в по-евтин вариант http://bebelandia.bg/productv/49372/zippy-detska-kombinirana-kol … ka-pia-3-v-1.html а това е по-евтиния http://bebelandia.bg/productv/49387/zippy-detska-kombinirana-kol … -sport-3-v-1.html изглеждат ми стабилни, същевременно в сгънато положение са компактни.

# 169
Здравейте момичета - излезе ми БХС РЕЗУЛТАТА ЗА БРЕМЕННА ЖЕНА Е

ДАУН 1 :5400

ЕДУАРДС И ДРУГИТЕ 1:100000

аз като ги гледам са добри вие какво ще кажете

# 170
Mama_Sancho : Резултатите са ти супер  Peace

# 171
Мацки успокойте се малко и го дайте по спокойно това, че БХС е с виско риск не егаранция, че има нещо.Доста мои приятелки си "изпатиха" от него, а след аминоцитезата се оказваше, че всичко е наред и сега си имат здрави много палви дечица
radianttt относно изледването за което пишеш преди време говориха при гала дори го обсъдихме и тук, та едно, че цената е доста висока ( твоите 1000лв ме изумиха) там казаха, че около 2000-2500лв и освен това и при него няма 100% гаранция и при евентуални съмнения в резултатите пак пращат на амино.Така, че поне според мен е безмислено да се даде една торба пари и после пак да ми боцкат корема.Когато правихме прегледа с видеозон коментирахме с гинеколога ми и БХС.Та неговото мнение беше, че видеозона дава 80% гаранция, че нещата са наред а кръвните още 10%.Единственото което дава 100%гаранция, че всичко е ОК е аминоцетезата, но всеки самим си решава.Пак казвам мое мнение аз и за това си спестих кръвта точно заради многото ми познати и приятелки които си изпатиха от резултати с висок риск които в последствие се оказваха само излишни нерви и притеснения
 Hug Hug Hug Hug Hug

# 172
Ехооо най-накрая съм тук!!!Вече ще ви следя постоянно!Целувки на всички!!!  newsm51

# 173
Момичета по колко мм ви е тази нухална гънка моята е 0,80 добре ли взех и аз да го мисля

Моята я измериха 1.20 и казаха, че е добре  Peace

До 2-3 е нормално да бъде.

# 174
  • Ispania
Здравейте моми4ета.
Според това което 4ета (може и да греша разбира се), изглежда много разпространено практикуването на амниоцентеза.
Ли4но бих си я направила само и единствено ако риска е по -висок от този за аборт при практикуването и. При миналата бременност минах през един мальк кошмар заради лекарска грешка. Препорь4аха ми амницентеза след като мериха нукалната гьнка в 20 седмица. Според компИУтьрните изследвания риска беше 1/637. Риск при аборт с амнио е 1/100. Сьщият ден когато ми казаха, 4е трябва да си направя, потьрсихме друг лекар, прегледа ме и каза 4е е лудост да се прави амнио . Пьрво защото реално погледнато риска е много по-голям да се загуби бебето с амнио, отколкото с риска който аз имах(да има Даун). И най-ве4е защото тази гьнка, не се мери в 20 седмица(само 12-14седмица).
От там потьрсихме и трето мнение, което потвьрди второто на 100%.
Пратиха ме и в 4астна клиника кьдето се прави амнио за да ме инфрмират все пак ако се реша.
След процедурата се лежи 3-4 дни . Ставането до тоалетна трябва да е много бавно. Самата процедура не е болезнена, усеща се само боцкане и вси4ко се следи стриктно. По4ти е невьзможно да се нарани бебето. Ако лекаря който я практикува е добьр, не може да стигне до бебето, вси4ко се следи МНОГО.
Това което ми казаха на мен, е 4е риска идва от това след процедурата как ще реагира тялото на жената.
За себе си зная, 4е ако сега ми кажат 4е трябва да я правя, ще потьрся отново второ и трето мнение, ако и те потвьрдят нуждата от нея- ще я направя.

# 175
  • София
Точно и аз си гледах резултатите от БХС-то и за първи път ми се случва да видя такива резултати, няма референтни граници, много странно, нищо не им разбирам.

Последна редакция: вт, 14 яну 2014, 20:27 от meggle

# 176
момичета слушах за 15 минути моцарт и  усетих беб4о 3 пъти smile3504

# 177
  • София
Точно и аз си гледах резултатите от БХС-то и за първи път ми се случва да видя такива резултати, няма референтни граници, много странно, нищо не им разбирам.
Значи резултатите ми са:
PAPP-A     4442.536     mU/L
Free beta-HCG (prenatal screening )     60.435 ng/mL
Коментар: Резултатът показва занижен риск от фетални аномалии при раждане (под cut-off стойностите, представляващи граничните
рискови стойности).
Някои по-запознат да помага  Praynig

не съм сигурна че кръвните резултати могат да се интерпретират самостоятелно без резултатите от видоезона. в този дух ми беше писал доктора когато ми изпрати резултатите, като освен това отчитат и други неща, по спомен възраст, тегло, пушене/не, аномалии при предишни бременности, и др.  при мен кръвните изследвания изглеждат по друг начин обаче  newsm78

# 178
  • София
То при всички май изглеждат по друг начин, моите не са правени в МД, а в частна клиника, пращат се в чужбина и затова може би изглеждат различно резултатите. Явно ще трябва да изчакам до петък, когато съм на лекар, да видим какво означават.  Thinking

# 179
  • София
То при всички май изглеждат по друг начин, моите не са правени в МД, а в частна клиника, пращат се в чужбина и затова може би изглеждат различно резултатите. Явно ще трябва да изчакам до петък, когато съм на лекар, да видим какво означават.  Thinking
meggle нямам идея, моите изледвания - и кръвните и ултразвука и отговорите на въпросника - са пращани в МД, на резултатите от самото изследване пише че е правено от лабораторията а е пратено от моя доктор, пише името му клиника час и прочие (този скрийнинг го правих в частна клиника и аз) Thinking пиши в петък да кажеш как са ги разчели заедно с другите  Hug
между другото не съм сигурна дали и аз не получих кротък малък шут понеже лежа с лаптопа в мен и може би му ръби на бебчо  Laughing ще се наблюдавам тия дни по-старателно, макар че беше много нежноътнасях, той милия и сега е доста буен  Mr. Green Heart Eyes
иска ми се и аз скоро да разбера какъв е полът му - иска ни се момиченце, но каквото дойде, нашето ще си е  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт