Бурята~~La Tempestad~~Тема 4

• 32 351
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Всъщност Артуро и Мариана..бяха много експлозивна двойка

на мен ми беше много странно да гледам Хосе с Ребека и Урсула отделно,някак newsm78 newsm78 странно ми беше,хубаво от страна на сценаристите,че развиха първо малко двойката Хосе Беки и после пуснаха Урсула....че феновете щяха да искат това на което са свикнали

Тук няма този проблем,защото доколкото знам филма не е излъчван тук Peace

# 31
Да наистина се излюпваме  PeaceLaughing

Здравейте,пияни и непияни,махмурливи, и немахмурливи левиретки!

питате какво чувства марина като се целува с Ернан..образно да се опитам да обясня,поне по реакциите и сякаш захапва лимон,и то от най киселите Joy Mr. Green Grinning Grinning

Охо ново 20,сега пък урсула и хосе,леле,какъв е тоя клип посред бял ден...то много еротини сцени съдържа...пък ние на ернан се чудим Grinning,знаех си аз,че Хосе,е скрита лимонка... Thinking

# 32
Еми,оцеляла си виждам Joy Joy тъкмо мислех да хода да те търся в изтрезвителното

за лимона

чудех се аз на какво ми прилича тази целувка,наистина ще да е лимонена

# 33
ХАйде и аз да сложа любими снимки като за нова тема

това беше първата подгласничка на Химена...ужас

# 34
Момичета, чуйте какво научих преди малко: Днес трябвало задължително да се празнува - иначе светеца е щял да накаже непразнуващите. Някой да иска да бъде наказан  Whistling

# 35
Капитан Фабре
тук е също уникален

# 36
Момичета, чуйте какво научих преди малко: Днес трябвало задължително да се празнува - иначе светеца е щял да накаже непразнуващите. Някой да иска да бъде наказан  Whistling

аа недай си Боже,не...ще изпълняваме..как..,само да се свечери малко и почваме...на това му викам аз махмурлук върху махмурлука...тц..тц..тц Joy

вече наистина в изтрезвителното можем да се намерим Joy

# 37
Ааа не знам светеца какво казва, но аз повече твърдо не Grinningпросто не, не и не Naughty Mr. Green

Вчера за награда, днеска пък да не ни накажат...и така докато се усетим ще сме хронични алкохолици Grinning

В тая ферма сме се отдали май само на порока ама какво ни остава пък иначе Grinning

# 38

В тая ферма сме се отдали май само на порока ама какво ни остава пък иначе Grinning

Еми,ти ме разби,ние ферма ли сме бе амор... Joy Joy Joy наистина някои като се напият заприличват на животни,ама чак пък толкова Joy Joy Joy

# 39

Еми,ти ме разби,ние ферма ли сме бе амор... Joy Joy Joy наистина някои като се напият заприличват на животни,ама чак пък толкова Joy Joy Joy

Оле не форума исках да кажа Grinning Grinning  леле супер зле съм ooooh!

# 40

Оле не форума исках да кажа Grinning Grinning  леле супер зле съм ooooh!

И на най-добрите се случва мила спокойно Joy Hug , но се чудя след днешния махмурлук,ако си така,след утрешния как ли ще ни наричаш Joy Joy Joy

# 41
Привет буреносни левиретки!

Нашият палавник явно не може да стои на едно място..но където и да се появи,веднага го хващат за снимки... Wink

Shocked

FOTO: SALUD!!!!! Mi gente bellaaaaaaa🙏🙏🙏 a brindar por la VIDA y los AMIGOS!!!! @willevy #liliestefan http://instagram.com/p/jQyc9qiDSt/  by @LiliEstefan

Shocked

Flavia trigueros ‏@FlaverRaver Jan 16
Highlight of today, meeting william levy!

Shocked

William Levy @willylevy29 NUEVA FOTO 01 con una fan, grx daireliz via Instagram

Shocked

William Levy @willylevy29 NUEVA FOTO 02 con fans, grx sofiaosios via Instagram "💕💕 William Levy 💕💕 #dead"

# 42
За Уилям няма спирка....както впрочем и автобуси...за него само ферари и мазерати Joy Joy Joyа като гледам и предпоследната снимка може и някой нов модел да има

# 43
Последните му снимки в едно:

# 44
Химена на 10..

Общи условия

Активация на акаунт