Пелени и гащички за многократна употреба - 12

• 34 721
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Запис Hug

# 16
На дъщеря ми само аз и сменям пелените. Другите дори не ги харесват.

Никога ли не си я оставяла с някой друг за малко?
Моят мъж много се кефи на пелени, кърмене, носене, страшно се гордее, че не сме като всички.

Оставяла съм я на свекървата 2-3 пъти за по 3-4 часа, обаче с еднократни. На мъжа ми за по-малко пак с еднократни. Той и е сменял един или два пъти пелена - еднократна.

# 17
При нас таткото редовно сменява гащи. Той ги харесва, ама аз го хвърлих в дълбокото още в началото - ние имаме от всички видове пелени, всичко в едно, джобове, с копчета, с лепенки, бамбукови, памучни, кавъри, джи-та. Само тичам след него и се опитвам да не правя забележки за това как са закопчани. Simple Smile

Бебето си го гледаме сами, никой друг не й е сменял гащите.

Аз от време на време май слагам повече прах и така започват да ми миришат пеленките, едно повторни пране без прах оправя нещата.

# 18
Хрумна ми и идея да направите анкета, какъв препарат за пране ползвате за пране на дрешките и какъв дезинфенктант

Добавих анкетата.
Дезинфектантът в общи линии е този на Бамбино мио; ако някой ползва някакъв друг, нека да пише в темата.

# 19
То и аз като търсих само на този на бамбино мио попаднах, а кога всъщност се слага дезинфектанта
и при първо пране на пелени, достатъчно ли е един път ?

# 20
Моят мъж много се кефи на пелени, кърмене, носене, страшно се гордее, че не сме като всички.
И у нас така.  Joy А като забременях и го осведомих, че няма да сме като всички и той  Shocked.
Та затова ходихме на курс Laughing След курса беше напълно убеден, че съм права.
Гащите освен нас двамата, само моята майка ги е сменяла. За тези с копчета и трябва един ден да свикне и после е ок. Ама като го вижда през 2 месеца и ги забравя и все и трябва по 1 ден  Laughing
Таткото е майстор, той дори разработи система от подложки, които да не пропускат нощем и да не се пълнят толкова много, че да го сменяме.  Laughing

# 21
Цоп и аз тук  Laughing

Таткото сменя джобове, префолдите с кавър нещо му се струват сложни, та там пасува  Mr. Green Понеже Котката и Ео споменаха и за носенето - вкъщи е война кой ще я носи на разходките  Laughing

Leonarons, къде е тази детска градина? И всъщност някой да сподели опит - особено за държавните ясли...

# 22
Таткото е майстор, той дори разработи система от подложки, които да не пропускат нощем и да не се пълнят толкова много, че да го сменяме.  Laughing

сподели  Mr. Green

# 23
Запис.

Ulrich Natürlich e моят препарат.

# 24
  • Pb
Аз за сега мога да споделя какви са реакциите на околните, като стане въпрос, че ще сме с многократни. Общо взето ме застрелват с въпроса "Ти луда ли си?! Я си гледай удобството".
Таткото бързо си промени мнението като му обясних, че това не са тензухените парчета от преди 30 години и като ги видя съвсем се успокои. Останалите всъщност не ми е важно какво мислят.

# 25
Аз за сега мога да споделя какви са реакциите на околните, като стане въпрос, че ще сме с многократни. Общо взето ме застрелват с въпроса "Ти луда ли си?! Я си гледай удобството".
Таткото бързо си промени мнението като му обясних, че това не са тензухените парчета от преди 30 години и като ги видя съвсем се успокои. Останалите всъщност не ми е важно какво мислят.

Ми, аз ако не мога да ги впечатля с аргумента за памперсите, дето се разграждат 500 години и колко са пълни с вредни неща, само казвам, че се пестят към 1500 лева Simple Smile)), които другите дават за нещо, което отива на боклука  Joy

# 26
Аз за дезинфекция ползвам масло от чаено дърво.

# 27
  • Близо до морето (200 м)
Здравейте, момичета. Нова съм в темата. Исках да помоля някой, който е поръчвал от този сайт: Green Me, да сподели как точно става?  Praynig
Много странно е направен сайта  Tired

# 28
С бутона "Add to basket"  добавяш желаното количество от продукта, след това отиваш на "View basket/checkout", избираш си вида доставка, начина на плащане, плащаш и това е. Къде срещаш проблем?

# 29
  • Близо до морето (200 м)
Направих го, платих с Пейпал и това беше. Не можах нито цветове да си избера, нито ми е ясно как, кога и къде ще получа подтвърждение... Вече повече от 24 часа - нищо. Проверявам мейла, който е вързан с акаунта в Пейпал, друго не се сещам Thinking

Общи условия

Активация на акаунт