Пелени и гащички за многократна употреба - 12

• 34 731
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Мъжът ми каза, че не е предполагал, че еднократните пелени ще миришат повече от многократните. А що се отнася до прането, на мен ми отнема не повече от 20 минути дневно, при положение, че гледам 2 деца с пелени.

# 46
Даже на вилата като ми се наложи да пера на ръка, пак ми е за няколко минути работа само. Нито е сложно, нито толкова времеемко. Че даже и мъжът ми помага  Grinning

Но е факт, че като чуят за пелени, хората мислят за тези от едно време. Като покажа за какво става въпрос всички са изненадани колко са готини и че всъщност не изглежда толкова "плашещо и сложно"  Mr. Green

# 47
На нашите проблема им е, че и е дебело на дупето. Свекърва ми даже и Виона не харесваше, щото били дебели.

# 48
И какво като е дебело на дупето? На мен пък ми е много сладко едно такова малко човече и голямо дупе  Joy
От други хора съм чувала, че ги е гнус да пипат ако и да перат на ръка  Rolling Eyes

# 49
Ммм добре де,по колко подложки слагате в една пелена?Моя син е с пелени Алва,с по една трислойна микрофибърна подложка.И аз рева,че ми протичат на всеки час
Пера с Персил.

# 50
От други хора съм чувала, че ги е гнус да пипат ако и да перат на ръка  Rolling Eyes

Емиии, не е баш най-приятното нещо, особено когато става въпрос за двегодишно дете.  Laughing

Ммм добре де,по колко подложки слагате в една пелена?Моя син е с пелени Алва,с по една трислойна микрофибърна подложка.И аз рева,че ми протичат на всеки час

По една слагам, но конопена. Микрофибърните ги подарявам.

# 51
  • ул. "Мечтание"

Мен си ми е гнусничко също, но съм си изработила схема на работа с "токсични" пелени.  Mr. Green

Иначе за обема - редовно ме питаха дали не му е препълнен памперса.  Joy

Обичайно слагах по две микрофибърни. Peace

# 52
Нощни очи,трислойни ли?
Ще си поръчвам още микрофибърни тогава... офф край няма с тия пелени.

# 53
A, не съм стигнала до двегодишно. Засега съм ок Laughing
Различно на брой слагам, ако сме си вкъщи - по една и си сменям редовно.
Но той ходи и на гърне вече  Crazy Laughing

# 54
  • ул. "Мечтание"

Мисля, че бяха трислойни. Най-обикновените микрофибърни бяха.

# 55

Мисля, че бяха трислойни. Най-обикновените микрофибърни бяха.

Мерси  Peace

# 56
Нощни очи,трислойни ли?

Не си поръчвай микрофибърни. Поръчай си хубави подложки!

# 57
Нощни очи,трислойни ли?

Не си поръчвай микрофибърни. Поръчай си хубави подложки!

newsm10

# 58
Какви?Бамбукови,конопени?Колко слоя?Писна ми да сменям пелени на всеки час/е,понякога и повече/,заедно с боди и панталон.Грррр досадно е.

# 59
  • ул. "Мечтание"
Опитай и с наличните подложки да слагаш по две да видиш как е.  Peace
Иначе нямам опит с други подложки за да препоръчам.

Можеш и временно да ползваш разни подръчни средства за допълнителни подложки - кърпи, блузки, тензухени и бархетени пелени, ако имаш. Simple Smile С големия ми син бях много изобретателна откъм пълнежа!  Joy Peace

Общи условия

Активация на акаунт