СЪРБИЯ, Белград, Ниш, Златибор и всичко останало…

• 204 999
  • 780
  •   1
Отговори
# 465
  • при най-добрия мъж...
Здравейте,насочили сме се да празнуваме Нова Година в Ниш.Може ли някой,който е бил вече там да даде препоръки за хотел с хубава новогодишна нощ-жива музика и програма.С туроператор ли сте ходили или само си резервирахте?Много се чудя сама ли да се наема или да ползвам тур.агенция?Дали във всеки хотел се прави новогодишно парти или трябва да резервирам и ресторант???

# 466
  • София
Привет и от мен!
Скоро имах РД, юбилей, и много ми се искаше да почерпя в някой сръбски ресторант.
Първоначално бях решила да отидем до Пирот, в събота има пазар, а и в кръчмите им сме яли страхотна скара.
Сега започнах да се колебая дали да не отскочим до  Ниш или някъде другаде.. можете ли да ли дадете идея. Хем ми се иска да е по-различно, хем се притеснявам, защото досега в Ниш не съм била и не знам нито къде какво да посетим, нито съм ориентирана за кръчмите им.
Ще се радвам, ако някой се включи със съвет.. имам съвсем малко време да реша.
И заслужава ли си да отидем до Ниш само за деня или е по-добре с преспиване? Връщам се и назад да почета. Доколкото помня в Ниш също има съботен пазар.
Благодаря

# 467
  • София
И аз ще следя темата,предстои ми първото посещение в Пирот CrazyСъбирам впечатления и препоръки за тур оператор Simple Smile

# 468
И аз се интересувам от Нова година в Белград и разглеждам хотели и оферти, ще се радвам ако се включи някой с препоръки.

# 469
Здравеите, искам да попитам по - запознатите за пътуване до Босилеград или Димитровград - Цариброд, има ли автобуси от Кюстендил, в краен от София, че до сега не сме пътували до там, ако можете да ми помогнете с  някакав сайт и всякаква информация, както и къде може да се нощува ако сте ходили и имате информация.
Благодаря!  Simple Smile

# 470
Решили сме с приятели да отидем за два дни с една нощувка до Ниш, но това ще ни е първо ходене там. Моля да ми препоръчате хотел и кафана в центъра. Идеята ни е да си оставим колите на паркинга на хотела и да обикаляме.

# 471
  • София
Решили сме с приятели да отидем за два дни с една нощувка до Ниш, но това ще ни е първо ходене там. Моля да ми препоръчате хотел и кафана в центъра. Идеята ни е да си оставим колите на паркинга на хотела и да обикаляме.

За център използваме този хотел http://www.regentclub.com/ със собствен паркинг. Всичко е на метри от хотела.
Ресторанти, забележителности, магазини, мол...

# 472
  • Sofia
Прекрасна тема поздравления Bled и на всички други мами  bouquet
На 23.11 планувам ходене до Белград с преспиване общо взето разбрах много неща от прочетеното тук и други форуми и все пак имам питане.....
Колата е на свекър ми ще трябва ли да вадим пълномощно или двата талона са ни достатъчни?
Ако си сменим динари хотелът може ли да си го платим с тях или е по добре в евро?
За една нощувка да правим ли резервация от БГ или можем направо там да си намерим ?
Някъде прочетох за един голям търговски център до зала Армена това дали е централно или съм се заблудила?
Благодаря на всички отговорили  bouquet

# 473
  • София
Прекрасна тема поздравления Bled и на всички други мами  bouquet

Благодаря...

На 23.11 планувам ходене до Белград с преспиване общо взето разбрах много неща от прочетеното тук и други форуми и все пак имам питане.....

Приятно изкарване...

Колата е на свекър ми ще трябва ли да вадим пълномощно или двата талона са ни достатъчни?

Аз винаги вадя пълномощно при подобни случай. Въпреки, че са ни проверявали само два пъти.
По-добре да го имаш и да не ти го искат, отколкото да го нямаш и да ти го искат...

Ако си сменим динари хотелът може ли да си го платим с тях или е по добре в евро?

Въпрос на избор и курс...

За една нощувка да правим ли резервация от БГ или можем направо там да си намерим ?

При положение, че пътувам за ден или първа нощувка правя резервация. Това спестява обикалянето и загубата на време.

Някъде прочетох за един голям търговски център до зала Армена това дали е централно или съм се заблудила?

Сигурно имаш предвид залата Белград Арена, която се намира в  Нови Београд.
Моловете са два...
Там е огромния МОЛ
http://www.usceshoppingcenter.com/sr/home  (Usce Centre)
Както и http://www.deltacity.rs/  (Delta City)
Ето КАРТА да се ориентираш какво е разстоянието от Стария град.

Благодаря на всички отговорили  bouquet

Лек път

# 474
  • Sofia
Bled  bouquet Hug
Благодаря за светкавичният отговор.Да за този огромния съм чела,ако все пак ни остане време ще го понадникнем.Сега се прехвърлям в темата за Хърватска ,че и тя е цел след нова година заедно със Словения.
Благодаря ти,хубав и спокоен ден  bouquet

# 475
Някой има ли представа дали в Димитровград може да се пазарува с карта? За магазинчетата питам - супермаркетчета, месарници.

# 476
  • Сoфия
Някой има ли представа дали в Димитровград може да се пазарува с карта? За магазинчетата питам - супермаркетчета, месарници.
Мисля, че не съм виждала никъде пос-терминал в магазините. Според мен не може. Ако някой има по-точни спомени нека сподели  bouquet

# 477
  • София
В големите магазини може, в една млекарница и една месарница ни отказаха. По-добре си обменете пари, дори и евро не пожелаха да вземат.

# 478
  • София
По принцип може, но таксите са големи имайте го в предвид по добре сменете левове за динари иначе цакат и в курса.

# 479
По принцип може, но таксите са големи имайте го в предвид по добре сменете левове за динари иначе цакат и в курса.
Къде може? За конкретно място сещаш ли се?
А таксите зависят от банката издател. С кредитните ми карти плащането на ПОС е безплатно, но тръгна ли да тегля в брой, ми режат главата.

Общи условия

Активация на акаунт