София-Младост(22)

• 85 771
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, може ли отзиви и за Коколино, както и цени. Ще съм благодарна   bouquet

Доволна бях, като ходеше малкия там ... всъщност единственото спокойно място и за двама ни.

# 661
Добра зъболекарка,която вече 2-ри зъб -мъдрец ми вади,в 25 ДКЦ на 3-тия етаж,първия кабинет вдясно по коридора ,който е срещу асансьорите,забравих и името в момента,отиваш и веднага те взима,около 10-15 лв мисля че ми взе,последно ходих февруари месец.

И да попитам за стъклар в района,ако знаете,снощи от силната буря стана течение и се счупи стъклото на вратата на хола,слава богу нямаше никой близо,но беше страшно.
Стъклар на пътеките

Тенкс,Малиш!

# 662
  • Хасково
Малко тъп въпрос, но не съм обръщала внимание къде има магазинчета за козметика в Младост 1А?

# 663
  • София
Препоръчайте ми автомивка за пране на килими, на която наистина перат килимите, а не само да ги изполиват с вода.

# 664
Малко тъп въпрос, но не съм обръщала внимание къде има магазинчета за козметика в Младост 1А?
В денонощната аптека Медея и в един магазин близо до ресторант Бижу.

# 665
Препоръчайте ми автомивка за пране на килими, на която наистина перат килимите, а не само да ги изполиват с вода.

В автомивката зад Макдоналдс и Шел.  Peace

# 666
  • София
Здравейте,
знаете ли къде в младост продават пластмасови шкафчета за баня   bouquet

# 667
  • Mladost
Когато аз търсех мебели за баня, открих такива в магазина за фаянс под блок 74/ до пазара/, в "Баня стил"- Младост4, по ул. Ат. Москов има 1-2 магазинчета в близост до магазините "Ковко". Намерих това което търся в Практикер Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 13:31 от АЗАЗ

# 668
  • София
АЗАЗ много благодаря   bouquet

# 669
  • София

В автомивката зад Макдоналдс и Шел.  Peace

Точно на тази ползвах услугите мин.г., но не останах доволна.

# 670
  • с/у ОколоМръсТното
От 3-4г. си пера килима само на перилото в Железница. Препоръчвам, но още малко да се стопли и поне 5-6 дни да не вали.

# 671
Някой може ли да ми каже от къде мога да купя обици на дъщеря ми? Трябва да е място, което работи до след 18:30 и да е близо до Ал. Малинов. И да са детски.
Изгуби си нейните и се притеснявам да не ѝ зараснат дупките, че тогава ще е голяма драма.

# 672
  • София
Момичета, откъде в квартала мога да купя летящи фенери?

# 673
  • София-Младост
От 3-4г. си пера килима само на перилото в Железница. Препоръчвам, но още малко да се стопли и поне 5-6 дни да не вали.
А на тази тепавица как става, отиваш и чака ред?

# 674
  • с/у ОколоМръсТното
Не знам съвсем точно, защото не се занимавам аз...
Занасяш го, плащаш (не ме питайте, че нямам особен спомен) и след 3-4 дни си го вземаш. Важното е, през тези дни да не вали, че да съхне.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт