Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 047
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 650
Както пише и в първия мейл, подобни мейли са изпратени до: 1. потребители, които са заявили това с мейл до нас; 2. потребители, които са се включили в дискусията при предишната промяна на дизайна; 3. модераторите; 4. хората с най-високи рангове.
Доста голяма част от писмата се върнаха като недоставени, поради невалиден мейл или запълненена пощенска кутия, т.е. възможно е да е изпратено писмо до даден човек, но да не е стигнало до него, поради невалидност на имейл адреса, указан в профила тук.

Както споменах и в другата тема, на 12.12.2013 в 12:19 часа изпратих мейл, с който заявих желание за достъп до тестовата версия - от мейла, с който съм регистрирана. На 13.12.2013 в 19:05 часа получих отговор със съдържание:
"Здравейте,
Тази вечер ще получите адрес, потребителско име и автоматично генерирана парола за предварителен достъп и тест на новия облик на БГ-Мамма.
Получавате този достъп, ( ... )
Бг Мамма"

И... това беше. Нищо повече не е постъпвало в пощата ми, нито в спам-папките, нито никъде. Интересно ми е каква е причината, техническа, или...?
Така или иначе утре ще "изпробвам" новата версия, просто ми е интересно защо така се получи.

# 1 651
Първо бяха разпратени писмата до хората, които изрично са заявили и ясно си спомням Вашето писмо и име в списъка.
Предполагам може да е станала някаква техническа грешка. Ще проверя.

Изпратено е успешно писмото до Вас - на 13.12.2013 г. в 21:05 ч.

# 1 652
Първо бяха разпратени писмата до хората, които изрично са заявили и ясно си спомням Вашето писмо и име в списъка.
Предполагам може да е станала някаква техническа грешка. Ще проверя.

Изпратено е успешно писмото до Вас - на 13.12.2013 г. в 21:05 ч.

Благодаря! Ще пиша и до екипа на Gmail, явно там нещо се е бъгнало.
Здраве да е, значи днес скачаме направо в дълбокото   Peace  Все пак си запазвам правото да дам мнение по поставените въпроси, след като тръгне версията. Желая успех.

# 1 653
Кога преминаваме към новата визия?

# 1 654
Разгледах новата визия на форума Simple Smile
Хареса ми, но ми е малко далеч от форумно оформление:)
Свикнала съм, темата и коментарите да са ми по-центрирани, а сега заемат лявата част+винаги се виждат, събития, "интересно днес", активни теми и разбира се реклами:) като тези не ме интересуват особено:)

Менютата при изглед малко се размазват и се появяват едно върху друго...

http://farm8.staticflickr.com/7306/11399179644_6f7c36d63b_b.jpg

Иначе в секция Препоръчано ми изписва :halloween, halloween, halloween, halloween

# 1 655
Днес като влизам в темата от Клюкарника "Какво има след смъртта" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=601783.msg26943726#msg26943726 на предпоследните 2 страници (595, 596, без последната) ми излиза съобщение, че страниците са заразени със злонамерен софтуер. На какво се дължи това съобщение? Наистина ли са заразени с такъв софтуер?  newsm78

# 1 656
Това на мен не ми го показва. Дано ти отговорят по-скоро, но да не би да имаш някакъв филтър на браузъра, тъй като гледам че на страниците има публикувани линк-ове и може тях да ги засича като злонамерени  Grinning

# 1 657
До сега не ми е засичал линковете като злонамерен софтуер. Не е от тях, защото си ги имам на лентата за бърз достъп и си ги чета безпроблемно. Simple Smile Възможно ли е този злонамерен софтуер да е предназначен само за моя компютър?  newsm78

# 1 658
  • Sofia
Проблемът бе от аватар на потребител.
Коригиран е.

# 1 659
Повтарям се... не виждам нищо ново  newsm78

# 1 660
  • На земята, която е всъщност звезда.
Повтарям се... не виждам нищо ново  newsm78

И при мен е така.

# 1 661
Не е ли редно тези две еднакви теми, пуснати от един и същ потребител, но в различни подфоруми, да бъдат слети?

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754904.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754903.0

# 1 662
Явно правят нещо по въпроса с пускането на новия облик, тъй няколко пъти вече ми казва, че нямам достъп до сайта. И след няколко презареждания ме пуска вътре.  Wink

# 1 663
Във връзка с новия облик на форума искам да попитам нещо. Има ли така някакъв начин половината ми екран да не е зает с реклама и с празно поле? Имам предвид това:

# 1 664
  • София
 В момента ли е така, след преработката?

Общи условия

Активация на акаунт