?Въпроси всякакви?

• 5 507 131
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 21 375
През Продавалника малко детско колело може ли да се изпрати по Еконт с 20% намаление?

Да, обработи си пратката в сайта и след това в Еконт ще кажеш кода. Peace Важи за всякакви стоки.

# 21 376
  • Пловдив
Момичета,дали някой може да ми помогне...Искам да преведа дипломата на ММ на английски.Задължително ли тлябва да търся заклет преводач Rolling Eyes
Ако ще се легализират документите-да!
Ясно...
Но май няма да ми трябва заверка,щото просто ще кандидатсвам за работа и ако ме удобрят тогава вече ще търся заверка. Peace

# 21 377
  • София
Мечето, аз съм за екскурзия. Ще се запознае с деца от цял свят, ще упражни език, ще разгледа града, ще добие нова представа и ще трябва да се оправя сам.

Ако знае език, е по-добре да го упражнява в съответната страна. Ако е начинаещ, заложи на лаптопа.  Simple Smile

# 21 378
Успях,от този сайт http://prikachi.com/  Praynig Най накрая и аз със собствена снимка.
Нямаш снимка.  Simple Smile Опитай пак!
има снимка. да не опитва повече  #Cussing out
Разбира се, че има снимка.
Жена и мъж с детенце.
Аз не я виждам. Явно проблема е при мен.

+1
Напръскай с пулверизатор още белина около петното. Така ще стане ефектно вместо дефектно.  Wink Или просто хвърли блузата.

# 21 379
  • Пловдив
Корпоративна търговска банка и Централна кооперативна нали са различни институции Rolling Eyes

# 21 380
  • Пловдив
Различни банки са, да.

# 21 381
  • София
Знаете ли дали е отворена пещерата "Леденика"? Имаше някакъв проект със светлинно шоу, разни забавления за деца и т.н. дали има нещо такова направено?

# 21 382
Здравейте, търся къщичка на морето за август месец, за 6 - ма. Предпочитаме да е от Бургас надолу, по южното черноморие. Да е тихо и спокойно и по - възможност до 12лв макс. на човек за нощувка. Нямаме никакви претенции относно обзавеждането, стига да е на по - спокойно място и да има малко дворче. Рових къде ли не и все са по 150лв и нагоре къщичките. Казаха ни, че само на място предлагали по - евтините, но не бихме искали да рискуваме, защото сме и с деца.

# 21 383
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Здравейте, бихте ли могли да ми кажете къде да намеря магазини за индийски дрехи в София?

# 21 384
  • София
Здравейте, бихте ли могли да ми кажете къде да намеря магазини за индийски дрехи в София?

- в подлеза на Плиска
- на ул. Граф Игнатиев между Попа и канала
- на ул. Граф Игнатиев близо до площад Славейков

# 21 385
  • I want it all and I want it now.
Здравейте, търся къщичка на морето за август месец, за 6 - ма. Предпочитаме да е от Бургас надолу, по южното черноморие. Да е тихо и спокойно и по - възможност до 12лв макс. на човек за нощувка. Нямаме никакви претенции относно обзавеждането, стига да е на по - спокойно място и да има малко дворче. Рових къде ли не и все са по 150лв и нагоре къщичките. Казаха ни, че само на място предлагали по - евтините, но не бихме искали да рискуваме, защото сме и с деца.

Може да видите и къмпингите , там има цели бунгала - Арапя , Градина.

# 21 386
  • Някъде там
Здравейте!!!Искам да попитам има ли някой представа защо в цялия Цветен квартал в гр.Варна не работят банкоматите, вкл и банкомата, който е на експресбанк пред банката???? Нямах възможност да попитам тъй като опашката в банката беше много голяма!

# 21 387
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Благодаря, Атти   bouquet

# 21 388
  • Пловдив
Препоръчайте ми банка, в която да си отворя картова сметка за получаване на заплатата и детските, ако може без такси или с възможно най -малките такива.
Благодаря!

# 21 389
  • София, България
Препоръчайте ми банка, в която да си отворя картова сметка за получаване на заплатата и детските, ако може без такси или с възможно най -малките такива.
Благодаря!

Е те тука ще получиш много различни отговори  Mr. Green Аз съм на Alpha Bank и не ми взимат за нищо пари. По собствено желание можеш да си включиш дали да получаваш SMS за теглене и превеждане срещу съответното заплащане на месец  Wink

Общи условия

Активация на акаунт