?Въпроси всякакви?

• 5 506 798
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 21 630
 Имам Силиконови сандали между пръстите. Но много ми убиват точно там. Какво мога да направя, за да си ги нося без болки?!

# 21 631
  • София-Младост
Имам Силиконови сандали между пръстите. Но много ми убиват точно там. Какво мога да направя, за да си ги нося без болки?!

Освен да сложиш лепенка, докато ти свикне кожата между пръстите.

# 21 632
  • Sofia
продават специални силиконови разделители точно за такъв модел сандал или джапанки

# 21 633
Ако имам неплатени здравни осигуровки, но за настоящия месец са ми платени - мога ли все пак да получа направление от ЛЛ за специалист? Или има нещо от рода на "трябва да са платени осигуровките за последните ... месеца"  Rolling Eyes

# 21 634
  • Sofia
трябва да си ти платени всички стари

# 21 635
Те не се ли погасяват по давност? В смисъл дори и сега да платиш, отиват за по-заден месец, за който не е било платено. Имаш право на до 3 месеца неплатени здравни осигуровки, на 4-я неплатен вече се водиш неосигурена.

# 21 636
  • Сф
За последните 3 години трябва да имаш макс 3 неплатени месечни вноски, иначе се водиш здравно неосигурен

# 21 637
  • София
Да правилно така е.

# 21 638
Има логика  Tired - до 3 години, 3 неплатени  Confused - благодаря ви, момичета  Hug  bouquet

# 21 639
  • София
С какво евентуално мога да почистя, фурнира на секции. Според мен има доста наслоена мръсотия.
Продават се едни т.н. магически гъби, но тях аз ги ползвам за дограмата. Свалят всичко, прекрасни са.
Пробвай и с Meglio, върши прекрасна работа, но и фурнир никога не съм захабявала.

# 21 640
С какво евентуално мога да почистя, фурнира на секции. Според мен има доста наслоена мръсотия.
Продават се едни т.н. магически гъби, но тях аз ги ползвам за дограмата. Свалят всичко, прекрасни са.
Пробвай и с Meglio, върши прекрасна работа, но и фурнир никога не съм захабявала.

Мелио-то е много агресивен обезмаслител, а магическите гъби са с много фини полиращи частици  - според мен, и с двете има риск да се нанесе вреда, просто всяка мебеле  различна и трябва да се внимава.

В тази тема видях, че е питано за същото и има разни отговори по въпроса  Peace

И подфорума, където се коментира за дома ...

# 21 641
  • ...на безопасно
Момичета, как да поправя обелен ток на сандал. Токът е облечен и го остъргах на едно стъпало точно на ръбчето .
Ако е черно, знам как да го маскирам, обаче кожата е златиста и много мека, вижда се около 1-2 мм бялата пластмаса.

# 21 642
  • HH
Момичета, как да поправя обелен ток на сандал. Токът е облечен и го остъргах на едно стъпало точно на ръбчето .
Ако е черно, знам как да го маскирам, обаче кожата е златиста и много мека, вижда се около 1-2 мм бялата пластмаса.

Пробвай с лак за нокти, аз съм го правила 2 пъти. Няма да личи от самолет, а няма и да се белее обеленото  Wink

# 21 643
  • В сърцето на любимия човек
Аз съм оправяла златист ток (не облечен) със златист перманентен маркер, продават се в повечето книжарници, виждала съм и сребрист.

# 21 644
  • ...на безопасно
Ох, супер ще потърся.
За втори път ги обувам , хем ги пазя от дупките, пък то.... Cry

Общи условия

Активация на акаунт