?Въпроси всякакви?

• 5 505 778
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 22 230
Питанка и от мен:бившия ми работодател отказва да ми издаде служебна бележка.Към коя институция да се обърна?

# 22 231
Предполагам към Инспекция по труда.

# 22 232
Питанка и от мен:бившия ми работодател отказва да ми издаде служебна бележка.Към коя институция да се обърна?
предполагам и че зависи какво и за кого е предначначена тази бележка - какво и е съдържанието. сещам се за един пример - няма как да искаш служ.бележка  за да пише в нея ,че си добър работник при положение ,че работодателя е на друго мнение. би трябвало да ти издаде , но не със съдържание което ти върши работа.

# 22 233
  • София
polly, пробвай да я изтриеш (с Alt+Del) и виж дали ще се освободи място.

# 22 234
предполагам и че зависи какво и за кого е предначначена тази бележка - какво и е съдържанието. сещам се за един пример - няма как да искаш служ.бележка  за да пише в нея ,че си добър работник при положение ,че работодателя е на друго мнение. би трябвало да ти издаде , но не със съдържание което ти върши работа.

Става въпрос за бележка за дохода,за Социални.

Предполагам към Инспекция по труда.

Дали?Просто се притеснявам че е бивш работодателя и да не ме отсвирят.

# 22 235
  • Варна
Много са ми странни подобни работодатели. С какъв мотив ти отказва такава бележка?

# 22 236

Дали?Просто се притеснявам че е бивш работодателя и да не ме отсвирят.
Защо да те отсвирят, работодателят е длъжен да ти я издаде, нищо , че е бивш! Peace

# 22 237
мисля ,че самите социални могат да поискат такава справка като "напомнят" на работодателя ,че при непредставянето на такова инфо носи отговорност по еди кой си член.
предполагам и  че социалните могат да поискат справка от НАП. вероятно ги мързи.

# 22 238
Бонболина- при счетоводителя ходи ли на фирмата? Длъжен е да издаде!
Може да не ти е плащал осигуровки и затова така да прави..

# 22 239
Много са ми странни подобни работодатели. С какъв мотив ти отказва такава бележка?

Казал е на главната счетоводителка ,че искал първо да говори с мен и едва тогава щял да й каже да ми я представи.Позвънях му,нямал време сега да говори и толкова.

Ще пробвам и утре да си я поискам(за кой ли път вече и аз не знам) и ако не стане ще ида до инспекцията.

# 22 240
подай си молба с входящ номер и не се разправяй. нека да напишат на нея ,че ти отказват   Laughing

# 22 241
Въпрос за Фейсбук ( зададох го и темата, но да питам и тук, понеже четат повече хора)
Преди бях забелязала, че от дясно имам една колона и виждах "дейността" на приятелите ми- кой в коя група влезнал, снимка харесал и т.н. Сега това го няма- аз ли съм направила нещо, за да го няма или вече го няма по принцип?
Благодаря Simple Smile

# 22 242
  • София
Странно. Аз сега го забелязвам, след като прочетох поста ти. И при мен е така. Реклами само. newsm78

# 22 243
  • sf
При мен го има. Но преди бях натиснала нещо и се скри, не помня как го оправих  Rolling Eyes

# 22 244
Странно. Аз сега го забелязвам, след като прочетох поста ти. И при мен е така. Реклами само. newsm78

И при мен са само реклами.

При мен го има. Но преди бях натиснала нещо и се скри, не помня как го оправих  Rolling Eyes

Хайде, сети се, де!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт