?Въпроси всякакви?

• 5 505 672
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 22 260
.

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 15:48 от caramellche

# 22 261
  • Пловдив
Момичета,дали има отделна тема за бойлери? Rolling Eyes

# 22 262
Може ли пералня да "глътне" стелка на детска обувка? И ако да-трябва ли да викам майстор, защото може да се задръсти? Sad

# 22 263
  • софия
Може ли пералня да "глътне" стелка на детска обувка? И ако да-трябва ли да викам майстор, защото може да се задръсти? Sad
Може. Преди да викнеш майстор отворете внимателно филтъра и виж дали не е изпаднала там.

# 22 264
  • София
Някой резервирал ли е билети през esky.bg? Ще пътувам до България и досега съм купувала билети само през сайта на УизЕър, но сега не ги купувах аз и са взети през този сайт, да не ме изненадат неприятно на летището? Не знам защо просто не са ги резервирали в сайта на УизЕър както преди, сега се притеснявам, мненията в Интернет са ужасни, но са от преди 2-3 години и не знам какво да мисля.

МГМ, за последната половин година 2 пъти ми купуваха билети през този сайт и нещата бяха ок. Аз също имах сериозни притеснения относно това ще имам ли реално билет, но и двата пъти с различни компании всичко беше наред.

И аз съм купувала от тях билети. Няма да има проблем.

# 22 265
Здравейте,
Моля, отговорете ми на следния въпрос.   Praynig

Подавам декларация и оригинал на диплома за || класиране в УНСС.
Очаквам и класиране в друг университет.Сега научавам, неофициално, че от УНСС няма да ми върнат дипломата,
за да се запиша в другия университет, ако съм се класирала там. Аз предпочитам втория.

Вярно ли е това?

Ще бъда много благодарна на всички, които ми отговорят.

# 22 266
Вчера точно това се е случило с едно момиче, точно УНСС не са върнали оригинала, за съжаление.  Но какво може да се направи, не мога да помогна.
Колко струва флашка за мобилен нет на Мтел?

# 22 267
има от 5лв./месец до 35лв./месец , а самата флашка, не знам , трябва да проучиш, някой ти ги подаряват, други не...

# 22 268
Мерси!  bouquet Аз имам- подарък към пакет тв и нет, но се счупи и за да ми я поправят тр. да й търся документите, да я пращат за ремонт и да чакам, затова сверявам как е като цена.

# 22 269
  • София-Младост
Има ли мобилен оператор, който да предлага мобилен интернет(за лаптоп) за месец време, без договор? Просто отиваш плащаш си и като мине периодът не се ангажираш повече с тях.

# 22 270
  • София
Има ли мобилен оператор, който да предлага мобилен интернет(за лаптоп) за месец време, без договор? Просто отиваш плащаш си и като мине периодът не се ангажираш повече с тях.
Ала-Бала, вчера случайно попаднах на такава информация за виваком - http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslug … #tab-easy-traffic. Може би и другите оператори имат, но не зная.

# 22 271
Извинете ме, че отново ви  занимавам, но уточнявам -няма да  може  да си изтегля дипломата преди или след  
|| класиране в УНСС

# 22 272
  • София-Младост
Ала-Бала, вчера случайно попаднах на такава информация за виваком - http://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslug … #tab-easy-traffic. Може би и другите оператори имат, но не зная.
Благодаря ти, ще ги проуча Simple Smile

# 22 273
Тема за татуировки, дали има тук?
Да помоля за линк....благодаря!

# 22 274
  • София, България
Имаше  Laughing Заключиха я...  Освен ако няма някоя друга отчетна...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт