?Въпроси всякакви?

• 5 505 672
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 22 890
Здравейте Simple Smile
Имам нужда от малко помощ- как да стигна от Централна автогара, София до Красно Село (ул. Съвет на Европа 1 Simple Smile Предварително ви благодаря

# 22 891
Отиваш на спирката на трамваите точно пред гарата и се качваш на трамвай 4. Той спира точно на Красно село.

# 22 892
Може да слезете и на сп. Петър Берон, пресичате булеварда, вървите малко по алеята и виждате улицата вдясно.

# 22 893
alina_si , Алекс1, Благодаря ви Hug

# 22 894
Мами на малки дечица, някоя от вас знае ли къде в София е местонахождението на магазин за детски дрешки "Онче-бонче"?

# 22 895
Въпрос към хората, пътуващи с влак...
Понеже в момента следвам, имам право на 50% отстъпка от билета. Билетът "Отиване и връщане" е 20лв. При него мога ли да ползвам отстъпката, или трябва да използвам Редовен билет?

# 22 896
  • Бургас
Понеже в момента следвам, имам право на 50% отстъпка от билета. Билетът "Отиване и връщане" е 20лв. При него мога ли да ползвам отстъпката, или трябва да използвам Редовен билет?

Няма как да ползваш два вида отстъпки. Или си купуваш в едната посока и ползваш 50 % отстъпка или си взимаш отиване-връщане на цена 20 лв.

# 22 897
Най-добре питай на касата.Според мен отстъпката важи и за двупосочен билет.

# 22 898
  • Майничка

Може да се ползва само едно намаление, проверено. При двупосочен билет намалението е 30%, а намалението за учащи (важи само ако има издадена карта за БДЖ) - 50%.

# 22 899
  • София
Снощи си преинсталирах Windows и си сложих Windows 8. Обаче, в Eclipse, кирилицата ми излиза на маймуница. Опитах се да оправя нещата, но нищо не помогна - промених следните настройки в Windows: Region/Location - Bulgaria, Region/Formats - Bulgarian, Region/Administrative/Language for non-Unicode programs - Bulgarian. Българският, също така, е и Primary Language.
В самия Eclipse се опитвах също да сменям Encoding-a - навсякъде го направих UTF-8. В File/Properties (на целия Java Project) го промених и също на Default Encoding за всички Content Types в Window/Preferences/General.
Изчерпах се от идеи къде и какво да мога да променя, за да може да се чете.

# 22 900
  • Варна
Dewy, най-добре в сайта на БДЖ, намери си твоя влак и погледни цените. Има дадена цена за отиване и връщане и отделно такава за 50% намаление. Според мен това означава, че няма как и двете отстъпки да се ползват. Прецени си кое ти е по-изгодно.

# 22 901
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте!
Някой знае ли какво трябва да нося в съвета за да запиша роднина, 4е живее при мен? Трябва му адресна регистрация на моя адрес. Собственици сме аз и майка ми, предполагам 4е може да отиде само едната  newsm78
Благодаря!

# 22 902
Здравейте!
Някой знае ли какво трябва да нося в съвета за да запиша роднина, 4е живее при мен? Трябва му адресна регистрация на моя адрес. Собственици сме аз и майка ми, предполагам 4е може да отиде само едната  newsm78
Благодаря!

Мисля, че само нотариалния акт на апартамента  Peace

# 22 903
...Редактирам се,намерих отговор  Peace

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 13:09 от малката лисичка

# 22 904
Знаете ли дали пред болница София Мед на Г. М. Димитров има паркинг или удобно място наблизо, където мога да паркирам?

Общи условия

Активация на акаунт