?Въпроси всякакви?

• 5 505 709
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 22 905
  • София
Знаете ли дали пред болница София Мед на Г. М. Димитров има паркинг или удобно място наблизо, където мога да паркирам?

Самата болница има паркинг. Мисля че е безплатен за пациенти.

# 22 906
Паркинга на болница София мед е малък и не винаги има места , а и доколкото нам е платен.Ако завиеш в следващата пряка след болницата в дясно и караш направо между блоковете има достатъчно места за паркиране, където е и задният вход на болницата.

# 22 907
  • Пловдив
Изгубила съм визитката на едно малко хотелче в Поморие... ooooh! Знам адреса,намерих и къщата със Стрийт вю-то,но как по адрес да издиря телефон newsm78 Мисля,че името беше "Сиси"...ама в нета не излиза нищо с това име.Май нямат сайт.

# 22 908
  • София
Изгубила съм визитката на едно малко хотелче в Поморие... ooooh! Знам адреса,намерих и къщата със Стрийт вю-то,но как по адрес да издиря телефон newsm78 Мисля,че името беше "Сиси"...ама в нета не излиза нищо с това име.Май нямат сайт.
Ако имат стационарен телефон на виваком, звъниш на 11800. Това е справки за стационарни телефони./а може би и мобилни/. Ще ти дадат инфо.
Ако нямат-Мтел, мобилни имаше такава услуга, ама дали я поддържат-нямам представа.

# 22 909
  • Пловдив

http://bulrest.com/6545/%D0%90%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0% … 1%80%D0%B8%D0%B5/  Rolling Eyes

# 22 910
  • София
Възможно ли е да е това или това

# 22 911
  • Пловдив
Благодаря ви,но не са тези...Може и аз да бъркам името Thinking щото адреса е ул.Дунав 10.По адрес в нета нищо не излиза...може и да не регистрирани.

# 22 912
  • София
Знаете ли дали пред болница София Мед на Г. М. Димитров има паркинг или удобно място наблизо, където мога да паркирам?

Веднага след края на сградата на болницата, където е главния вход, на булеварда Г.М. Димитров,
завиваш в дясно, има бутка на пазачите на болницата и бариера,
там, зад бариерата е задния вход на болницата и има достатъчно места за паркиране.

# 22 913
Знаете ли дали някъде се предлага услуга редакция на научен труд? Пиша в момента дипломна работа на английски език, която бих желала да мине през редакция за печатни, пунктуационни и пр. грешки, както и преглед дали всяка бележка под линия е оформена както трябва. Бих оценила и стилистични корекции, понеже имам тенденцията да пиша дълги изречения, които сама си разбирам, но няма гаранция, че и останалите успяват. Някой може ли да ми препоръча услугите на такава фирма / човек? Или въобще как се нарича тази услуга, за да потърся информация в интернет.

Обикновено ползвам услугите на приятели, но в момента всички са на море или заети, а аз имам нужда от страничен поглед.

# 22 914
  • София
Здравейте,
В събота, докато бях на разходка с детето, неволно си убодох палеца на ръката на едно трънче (храст). Сега ми е подута мястото, нямам абсолютно никакво време за лекар, но все пак - тетанус ли, каква опасност ме грози? Ще изчакам до утре, и май ще ходя, но някой от опит, че за такава дреболия.........само да не стане олелия, нали: )
Благодаря

# 22 915
  • Пловдив
Ако имат стационарен телефон на виваком, звъниш на 11800. Това е справки за стационарни телефони./а може би и мобилни/. Ще ти дадат инфо.
Ако нямат-Мтел, мобилни имаше такава услуга, ама дали я поддържат-нямам представа.
А как се избира тоя телефон newsm78

# 22 916
  • I want it all and I want it now.
mystic woman
Пробвай да звъннеш на съседите .
Все някой ще ти даде телефона.

# 22 917
Здравейте! Някой може ли да каже,каква е причината за следното: В Продавалник имам съобщение от потребител от днес. Но като си разглеждам обявите,на въпросната обява няма "писъмце" и пише"все още нямате съобщения за тази обява" Като разгледам профила на потребителя от който имам съобщение,пише "последна активност 5.06" На какво може да се дължи това?

# 22 918
  • Пловдив
mystic woman
Пробвай да звъннеш на съседите .
Все някой ще ти даде телефона.

Намерих само една къща на същата улица и им писах...да видим.Мерси!

# 22 919

Общи условия

Активация на акаунт