?Въпроси всякакви?

• 5 525 044
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 70 140
Аз по същия начин, пера на ръка и центрофуга на 400 об. Но в никакъв случай изплакване и центрофуга.

# 70 141
  • София
Аз по същия начин, пера на ръка и центрофуга на 400 об. Но в никакъв случай изплакване и центрофуга.
Точно. Никакво изплакване и въртене повече, само центрофуга.

# 70 142
Здравейте.Знаете ли дали има автошкола във Варна в която да се кара курса, но през уикенда или поне през съботата.Благодаря.

# 70 143
Търся сръбска песен, пускана по dm sat. Жена пее Sarajevo, Sarajevo.
С търсене в гугъл излиза песен на Халид Беслич, но не е тя търсената.

# 70 144
Искам да направя регистрация в AliExpress.  Не се получава!  Mr. Green Правилно въвеждам паролата, нeпрекъснато ми изписва: Пожалуйста, введите 6-20 символов (латинские буквы или цифры). Символите, които въвждам са 18. Какъв може да е проблема?

Господ те пази да не успееш да се регистрираш, щото идея нямаш що пари ще потрошиш там и половината неща изобщо няма да са ти нужни! Laughing

За принтера - да, не е лазерен, печатам рядко, не е засъхнала касетата, от година и няколко месеца го имам.

# 70 145
Търся сръбска песен, пускана по dm sat. Жена пее Sarajevo, Sarajevo.
https://www.youtube.com/watch?v=Gy4LdN3NIXI

# 70 146
Жива да си! Много ти благодаря! Тази е търсената песен. Благодаря ти!

# 70 147
  • София
Amiamo, ако паролата ти е само буквена, пробвай да добавиш и цифри. Или си виж caps lock-a.

За първи път правя регистрация в този сайт. Паролата ми се състои от големи и малки букви,
 цифри и символи....не ме искат там.  Mr. Green

~Lily~, знам, че е така, но се налага....  Joy Joy В ebay има такса, а в AliExpress няма.

# 70 148
Как вървят цените на хамалските услуги в София? Нормално ли е за преместването на 5-6 малки по размер мебели от едно жилище в друго да искат почти 300 лв.? Жилищата са почти едно до друго. Очаквах цената да е далеч по-ниска, но може и аз да бъркам.

# 70 149
Гърне, виж горе-долу как става ценообразуването и си избери читава хамалска фирма.
http://hamalibg.org

# 70 150
Да, това с ценообразуването ми е ясно. Въпросът ми по-скоро беше дали всички фирми оперират на сходни цени, които на практика са ужасно завишени.
Има ли коректна фирма, предлагаща по-бюджетно обслужване? Ако някой знае, ще бъда благодарна.

# 70 151
  • Сф
Това с мебелите, какво значи малки? Влизат ли в асансьор? Трябва ли да се разглобяват? При всички случаи ти трябва комби поне и двама човека.Все с приятели съм чувала да се вършат тия неща.Поне транспорт ако имаш може някои роми да хванеш да ги качат, те са си цяла система тия с каруците.Не се бъзикам.Моя позната така направи, но и ги стовариха пред входа, а и тя живее до Дим Петков пазара, та веднага намери двама да и ги качат.
Другото е някакви майстори ако имаш наоколо да попиташ.Така между другото ако се навият.Те поне знаят как да влачат, че не всеки може!

# 70 152
Благодаря за мнението.
Под "малки мебели" имам предвид фотьойл, офис стол, хладилниче, малка пералня, микровълнова печка - такива неща. Единственото по-голямо е един гардероб. Не повече от 5-6 мебели са. Влизат в асансьор, освен гардеробът.
Идеята с ромите е много оригинална, но не мисля, че ще се навия. Simple Smile Параноик съм.
Накрая май ще платя на професионални хамали, както бях намислила, и ще приключа въпроса. Яд ме е, защото всички мебели сумарно надали струват много повече от 500 лв., а ще трябва да платя около 300 лв. за превоза им явно.

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 09:38 от Гърне без похлупак

# 70 153
  • Сф
Ами ок, значи остава да сравниш оферти на фирми и да избереш най - евтината.Виж и в олх за всеки случай!

# 70 154
Като са малки неща - стол, микровълнова и т.н. какво ви пречи да си ги пренесете сами Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт