?Въпроси всякакви?

• 5 505 894
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 21 225
 Безплатната антивирусна  на лаптопа ми изписва: AVAST-услугата е спряна. Какво трябва да направя?

# 21 226
Виждали ли сте някъде евтини филтри за Брита Макстра? Не държа на марката,само да са съвместими.

# 21 227
  • в огледалото на живота
Виждали ли сте някъде евтини филтри за Брита Макстра? Не държа на марката,само да са съвместими.
В Метро видях такива в събота:комбинация от кана+3 броя филтри.Но не знам дали са съвместими...Разгледай сектор нехранителни стоки:
http://catalogues.metro-group.com/metro-blghariia/nekhranitelni- … oshcha-13/page/32

# 21 228
  • В сърцето на любимия човек
Безплатната антивирусна  на лаптопа ми изписва: AVAST-услугата е спряна. Какво трябва да направя?
Влез в настройките и я ъпдейт-ни  Peace

# 21 229
Здравейте приятели (не знам къде е удачно да го публикувам, за това избрах тук, надявам се да не го приемете като спам) - Това е Шери Heart Eyes  Hug Тя е много мила, сладка, малко плашлива, но това е защото е преживяла много за краткото си животче. Вчера я намерихме в Парк Арпезос Север (Новият парк) в град Кърджали. Дойде при нас от любопитство.Точно тогава, обаче започнаха едни гръмотевици, в същото време тя се оказа, че стои под едно от кучетата ни (те бяха 3 общо с нас), което лежеше на пейката, в момента в който осъзна какво става много се изплаши, започна да "хъска" , както каза Иван.  Thinking Joy Решихме, че не можем да я оставим там, самичка и уплашена, взех я и я завих, за да я стопля и успокоя малко, нахранихме я и тя се почувства много комфортно.Успокои се и заспа в мен.После прекара една много "интересна" вечер с цялата компания, в края на която я занесох в нас, изкъпах я и я изсуших.Цяла нощ спа под леглото, явно там си й хареса, сутринта й оставих мляко, за да има какво да хапва през деня. За жалост няма как да остане в нас, то и сега нашите не знаят, че тя е там, за това моля ви, който иска да приюти и да си отгледа една сладка, малка, уплашена, но в същото време много любвеобилна душичка, моля да се свърже с мен   bouquet  bouquet Heart Eyes

# 21 230
Благодаря, но в настройки ми излиза прозорец Разкачи.

# 21 231
Пробвай с десен бутон върху иконката долу в дясно до часовника -> Обновяване -> Ядро и вирусни дефиниции

# 21 232
Пробвай с десен бутон върху иконката долу в дясно до часовника -> Обновяване -> Ядро и вирусни дефиниции
А сега ми излиза провалено обновяване. Услугата е спряна.

# 21 233
Странно  newsm78
Пробвай да я дейнсталираш и да я инсталираш отново, друго не се сещам в момента.

Ако искаш попитай и в новия подфорум за проблеми с компютрите:
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=421

# 21 234
  • София, България
Някой може ли да ми обясни или да ми каже къде да прочета какви са тези Pop up неща, които открива програмата Anti Malware? Вируси ли са? От къде се появяват? Мога ли да спра по някакъв начин да ми се прихващат? Достатъчно ми е бавен компютъра, та да ме затормозява с някакви такива вирусчета....  Tired А реално никога не свалям нищо. Нито филми, нито програми, нищо! И изведнъж хоп! появила се една заплаха...  Sick

# 21 235
Странно  newsm78
Пробвай да я дейнсталираш и да я инсталираш отново, друго не се сещам в момента.

Ако искаш попитай и в новия подфорум за проблеми с компютрите:
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=421
Благодаря . И аз се замислих за деинсталиране.Хубав и прекрасен ден!

# 21 236
  • софия
Pop up-ите са изскачащи рекламни съобщения и подобни, които се отварят нов прозорец. Не са вируси.

# 21 237
  • София, България
А знаете ли дали има някаква добавка (подобна на Ад Блок), която да забранява изобщо прихващането на подобни рекламки?  Thinking Защото явно Ад Блока не ги спира....

ПП: сега намерих някаква Strickt Pop-up Blocker. Ще пробвам дали върши работа...

Мерси zvunche Wink

# 21 238
  • София
Не, изхвърлянето е на друг принцип...вероятно просто не се задържат в организма... Пии спокойно Simple Smile

Не знам какъв му е принципа, но ние в офиса пробвахме и на всички ни прилошаваше от него, имаме 3 различни марки...не знам, ние нещо не се погодихме, а бая гадости сме изпили  Mr. Green

От няколко години пия по 2-3 чая дневно, кафе не консумирам, чувствам се супер.  Simple Smile

Нямам проблем с често ходене до тоалетна. Ас торбичките минавам лицето, когато съм в къщи, после изплаквам. Направо младея за 30-те си години.  Sunglasses Peace

# 21 239
Изчисти регистрите с някоя програма от типа на RegCleaner

Общи условия

Активация на акаунт