?Въпроси всякакви?

• 5 505 634
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 21 255
има го , но не ми се показва навсякъде. в други теми се показва , а в тази го няма.

всъщност показва се и тук  между  Цитирай  и Х , но  с него може да си променям моя пост - както го правя в момента.

# 21 256
  • UK
Има и стрелка до името на всеки потребител в темата, с линкове към профила и да изпратиш лично съобщение.

# 21 257
  • София
Имат сайт с телефони и мейл за контакти. Може евентуално да им пишеш.
ще им пиша.... ако не ги открия по друг начин..... сигурно е леко тъпо да им пиша за такива неща.... все пак купувам не повече от 2-3 кг месечно, не съм някой едрови купувач, дано да ми отговорят  Peace

# 21 258
и аз съм шашав , ама на тия разработчици вода ще им нося  hahaha

# 21 259
  • София, България
Да си повторя вчерашния въпрос:
Наскоро някой се оплака в тази тема, че след ъпдейт на Мозила не може да отваря нов прозорец от плюсчето +. Моля ако ме чете сега или пък ако някой друг се е сблъсквал с този проблем да ми каже как го оправи..... моята мозила се ъпдейтна днес Tired

Миналия потребител, който спомена за този проблем го посъветвахме да преинсталира Мозилата. След това не е влезнал/а да сподели резултата. Предполагам, че се е оправило. Пробвай и ти така, просто като деинсталираш сегашната Мозила ще те попита дали да запази отметките и хронологията и ти ще си ги запазиш  Peace

# 21 260
защо не си провериш отметките в опциите на настройките и  в Tabs/color]

# 21 261
И аз да питам, че ме изнерви вече. Откакто съм с новата версия (след като изчезна старата), при кликване на отговори горе вдясно, преди да излезе списъкът с отговорите, буквално за частичка от секундата се извъртат два други списъка - първият с като болднати букви, следващия с нормални. Ставя много бързо, не успявам да видя темите, само някоя и след това се изтипосва моят списък с отговорите. При някой получава ли се нещо подобно, от моя комп ли е, от друго ли.....? newsm78  bouquet

# 21 262
Не е от твоя комп.
И при мен е така, наистина е изнервящо, но не мога да го премахна.

# 21 263
Не е от твоя комп.
И при мен е така, наистина е изнервящо, но не мога да го премахна.

Тогава ще си прехвърля въпроса в темата за въпроси по новата версия, може да има някакъв начин да се отърве човек от това? newsm78

# 21 264
  • София-Младост
Да си повторя вчерашния въпрос:
Наскоро някой се оплака в тази тема, че след ъпдейт на Мозила не може да отваря нов прозорец от плюсчето +. Моля ако ме чете сега или пък ако някой друг се е сблъсквал с този проблем да ми каже как го оправи..... моята мозила се ъпдейтна днес Tired

И да задам нов: къде в София мога да намеря продукти на мандра "Върбина"? Донесоха ми техен кашкавал.... мммм.... просто разкошен. Искам да си го купувам, но не съм го виждала никъде
http://mandra-varbina.hit.bg/contacts.html
Освен да ги попиташ кои магазини в София работят с тях, ако има разбира се.
За модзилата...и при мен се ъпдейтна, но нямам този проблем.
Е вече са ти отговорили и на двата въпроса, но с новата версия  #Cussing out още и свиквам.

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 22:20 от Ала-Бала

# 21 265
и при мен го няма този проблем с Мозилата

# 21 266
  • Варна
На кой телефон се звъни за актуалната пътна обстановка?

# 21 267
От колко часа и с каква продължителност е изпита по НВО днес?

# 21 268
  • София
Какво стана с психоложката на форума?

# 21 269
  • ride my bike...
И аз за пътната обстановка.
Някой има ли идея как е пътя Варна - Бургас?

Общи условия

Активация на акаунт