?Въпроси всякакви?

• 5 507 031
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 21 510
  • София
Взех млечен десерт бисквита на нестл,но съдържа глутен на етикета пише за след 6-ия месец мога ли да го давам на моята бебка тя е на 6 месеца?
Включила ли си вече глутен в храната на детенце? Ако да - можеш, ако още не си първо включи глутен и тогава. Лично аз на 5 месеца включих глутен.

Аз лично бих въвела глутен между 8-10 месец (не по-рано от 8 месец и не по-късно от 10).

# 21 511
  • София
Laughing вкъщи-да,но на работа няма как.Сложих 2 пласта лепенки и така...

За бързо заздряване на рани признавам 2 неща - Gengigel и Цикатридина спрей. И двете, обаче, не са особено евтини.

# 21 512
  • София, България
препоръката не означава забрана.

Бе и аз така знам, ма пък от друга страна де да знам как са ги извъртели нещата, та да са по-неразбираеми...

Благодаря на всички за отговорите, ще се ходи на кино   bouquet

# 21 513
Питах в темата за маслата, но не ме отразиха. Да питам и тук:

Намазах си ръцете и очите с рициново масло. На едната ръка имах срязано между палеца и показалеца, а очите ми бяха със суха, люпеща се и болезнена на допир кожа. На сутринта нямаше помен от драскотината, а кожата на очите ми беше здрава.
За какво друго мога да го ползвам? Защо не трябва да се разрежда?

# 21 514
  • София
Питах в темата за маслата, но не ме отразиха. Да питам и тук:

Намазах си ръцете и очите с рициново масло. На едната ръка имах срязано между палеца и показалеца, а очите ми бяха със суха, люпеща се и болезнена на допир кожа. На сутринта нямаше помен от драскотината, а кожата на очите ми беше здрава.
За какво друго мога да го ползвам? Защо не трябва да се разрежда?
Ползва се за заздравяване на нокти, за красива коса, за мигли, за блестяща и здрава кожа....Да , не се разрежда, защо искаш да го разреждаш?

# 21 515
Водихме сина ми(6г.)+племенницата(11г.) на Спайдърмен 2.Също беше забранен за деца под 12!Смятаме и на Трансформърс да ги водим.При положение,че в салона има 5 човека на кръст,то всеки продаден билет им е добре дошъл. Peace

Следваща стъпка, филми забранени за деца под 18 години.  Laughing

# 21 516
  • София
Става на въпрос за Спайдърмен и Трансформарс все пак. Naughty

# 21 517
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Става на въпрос за Спайдърмен и Трансформарс все пак. Naughty

не вярвате на преценката на специалистите ли? или смятате, че слагат ограниченията на случаен принцип?

децата на 6 мислят и възприемат нещата различно от децата на 10, а всички заедно, различно от възрастните  Peace

# 21 518
  • sf
Според мен всеки сам си преценява на какви филми да води детето си.
Ние с малкия 7г сега започнахме Star wars. Гледали сме заедно и От местопрестъплението. Не го ограничавам, но постоянно му повтарям,че това са филми и не са истински,  а много от нещата са правени на компютър.

# 21 519
Моля да ми препоръчате от къде да поръчам торта на баба ми за 80-те й годишнина.   bouquet

# 21 520
Хлебопекарните Morphy  добри ли са? Гледам, че са доста евтинички сравнение с други...

# 21 521
Трудно се ориентирам в сайта. Има ли падащо меню ?

# 21 522
  • Германия
Не, но в решетката до логото можеш да видиш всички подфоруми. А в тази тема са разяснени всички нововъведения.

# 21 523
  • Пловдив

Падащо меню няма, може да използваш решетката до бг-мама, горе в левия ъгъл.

# 21 524
 Здравейте,
на рожденият ми ден ми подариха Samsung Diva (S7070).

Но майка ми объркала зарядното на апарата със стария и го хвърлила.  ooooh!

Какво да правя? Признавам много съм невежа Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт