?Въпроси всякакви?

• 5 507 105
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 21 525
  • София, България
Купи си ново зарядно...

Много странно нещо се случи. Какво стана с този профил, от който се питаше за зарядното?!  Shocked Първо беше някаква Ванилина или нещо подобно - регистриран потребител. И изведнъж тръгнах да публикувам отговор, нейния въпрос изчезна от полето под полето за писане, където се показват новите отговори. И сега се появи като Анонимен, а аз вече бях отговорила newsm78

А ето... пак се появи с регистриран потребител. Тоя форум откача Laughing

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 12:22 от Purple_Peanut

# 21 526
  • София
Дам, и аз го видях като Анонимен.... даже се зачудих може ли да пише някой като нерегистриран

# 21 527
Купи си ново зарядно...

Много странно нещо се случи. Какво стана с този профил, от който се питаше за зарядното?!  Shocked Първо беше някаква Ванилина или нещо подобно - регистриран потребител. И изведнъж тръгнах да публикувам отговор, нейния въпрос изчезна от полето под полето за писане, където се показват новите отговори. И сега се появи като Анонимен, а аз вече бях отговорила newsm78

А ето... пак се появи с регистриран потребител. Тоя форум откача Laughing

Грешката е моя Sick Вместо да отбележа за известяване за отговор в допълнителните опции, съм отбелязала друго поле..."Публикувай като анонимен"  #Crazy
Сори, момичета...
Да се върна на въпроса си, има ли някакво общо зарядно? т.е. това на друг Самсунг дали ще стане на моя?

# 21 528
  • София, България
Става с универсално зарядно за Samsung с Micro USB Wink

# 21 529
# 21 530
  • Варна
Канена съм на ресторант Хепи, само съм чувала добри неща за тях, но не съм била.  Crazy
Има ли нещо, което се предлага само там и трябва да се опита? Препоръки за вкусни ястия?

# 21 531
  • Варна
Имат много вкусно десертче - ягоди с тапиока и кокосово мляко! На мен лично ми е любимо това лято Simple Smile

# 21 532
  • Варна
Имат много вкусно десертче - ягоди с тапиока и кокосово мляко! На мен лично ми е любимо това лято Simple Smile

Остави десерта, дай мнение за салати и ястия.  Crazy Като цяло скъпо ли е там?

# 21 533
  • София
Има ли пусната тема за "фалита" на ПИБ, че не мога да открия?

# 21 534
  • София
  Аз харесвам пилешки филета с пармезан и панираните кашкавалчета.

Тук има от нещата,които ям, винаги ям пилешко.

https://sites.google.com/site/happybargrilll/menu/osnovni-astia

# 21 535
Има ли пусната тема за "фалита" на ПИБ, че не мога да открия?

имало е, но са я изтрили.

# 21 536
  • Варна
От салатите - НЕ пропоръчвам Спанати, обикновено яма Цезар или Хепи, но принципно не съм по салатите   Laughing
Ястия - харесвам барбкюто им и ястията с телешко. Иначе Тайна ти е дала линк към менюто, да си разгледаш и прецениш Simple Smile

# 21 537
  • София
имало е, но са я изтрили.
Така и подозирах. Благодаря!

# 21 538
  • Някъде там

Остави десерта, дай мнение за салати и ястия.  Crazy Като цяло скъпо ли е там?

Kisa Тук можеш да се ориентираш за цените http://dostavka.happy.bg/

На мен лично от салатите ми харесва Хепи салата и Четири сирена  Peace От основните почти всичко им е вкусно   Peace На мен мн ми харесва хепи късчета, хрупкави филенца, пиле Самурай и т.н. Мн зависи и от твоя вкус  Peace Разгледай менюто има и снимки и цени  Peace

# 21 539
  • Berlin
Къде е темата за ПИБ?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт