?Въпроси всякакви?

• 5 507 123
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 21 555
  • Варна
Имаше тема, в която се даваха съвети за кредитиране. Някъде ми се изгуби из галимацията. В кой подфорум е?  newsm78

Има ли специализиран форум за имоти и строителство? Където може да се обсъждат жилищни комплекси, сгради и т.н.?

В "Наш дом".

# 21 556
  • София
Питам относно медицинско за работа - /включва и преглед при психиатър/.
Това означава ли, че трябва да ида на Екзарх Йосиф (София) +30лв или може в поликлиниката (т.е. където си искам)?

ПП: Направление при специалист след второто посещение вече е използвано или до 30тия ден важи (за трета консултация питам)?

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 22:40 от hakama

# 21 557
  • София

Дами, моля, как да обединя 2 и повече мнения в един пост?

Сама не можеш. Или помоли модератор да го направи, или копирай съдържанието на едното мнение в другото, а на излишното остави просто една точка (или някакъв друг знак). След това информирай модератор (можеш от бутончето), за да го изтрие. Дано ме разбра какво имам предвид.
Много, много благодаря!!!   bouquet
Разбрах.

# 21 558
  • София
Питам относно медицинско за работа - /включва и преглед при психиатър/.
Това означава ли, че трябва да ида на Екзарх Йосиф (София) +30лв или може в поликлиниката (т.е. където си искам)?

ПП: Направление при специалист след второто посещение вече е използвано или до 30тия ден важи (за трета консултация питам)?

Относно мед. за работа-личният лекар заверява всичко с/у 10 лв.
Вторият въпрос не го разбирам.  Peace

# 21 559
Момичета,моля посъветвайте ме какво да правя?
Имам лаптоп HP,Windous XP.,но сега отново ми създава проблеми.
Миналата година му смених твърдия диск,а сега преди месец екрана му стана черен и не вкл нищо.В сервиза ми казаха,че дъното е заминало и чрез нагряване само може да се опитат да го възстановят за неопределено време./т.е от самия лаптоп си зависи.
И сега отново този проблем с черния екран.Не зная колко струва това дъно,но не ми се мисли,че този трябва да отиде на боклука.Толкова неща имам в него.А диска го сменях миналата година.
Моля за съвет,знам,че тук има разбиращи от тези неща.Вече ми идва да се  гръмна

# 21 560
  • София
Скрит текст:
Имаше тема, в която се даваха съвети за кредитиране. Някъде ми се изгуби из галимацията. В кой подфорум е?  newsm78

Има ли специализиран форум за имоти и строителство? Където може да се обсъждат жилищни комплекси, сгради и т.н.?

В "Наш дом".

Има подфорум "Дом и градина", но там не я намирам темата. Пак ще се ровя.

Мерси   bouquet

п.с. Намерих я в подраздел "финанси".  Blush

Последна редакция: пт, 27 юни 2014, 23:38 от missence

# 21 561

Има подфорум "Дом и градина", но там не я намирам темата. Пак ще се ровя.

Мерси   bouquet

Виж дали е търсената тема?

И тая:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620798.6945;topicrefid=20

# 21 562
  • София
Момичета,моля посъветвайте ме какво да правя?
Имам лаптоп HP,Windous XP.,но сега отново ми създава проблеми.
Миналата година му смених твърдия диск,а сега преди месец екрана му стана черен и не вкл нищо.В сервиза ми казаха,че дъното е заминало и чрез нагряване само може да се опитат да го възстановят за неопределено време./т.е от самия лаптоп си зависи.
И сега отново този проблем с черния екран.Не зная колко струва това дъно,но не ми се мисли,че този трябва да отиде на боклука.Толкова неща имам в него.А диска го сменях миналата година.
Моля за съвет,знам,че тук има разбиращи от тези неща.Вече ми идва да се  гръмна
Не съм спец по хардуер!!!  Peace От опит знам, че като няма вкл., нещо в Уиндулса са е бъгнало. Как ще "замине" твърдият диск? Поразпитай приятели, дето назнайват.
И се надявам знаещи хора тук да се включат.  Hug

# 21 563
  • София
labrex bouquet

Тази търсех.  Peace

# 21 564
  • Варна
В коя тема мога да се посъветвам за кратко изречение на руски? Или ако някой от вас иска да помогне   bouquet, да ми пише на ЛС?

Всеки ден чета как сте се изгубили в новия изглед, и аз вече при вас  Embarassed

# 21 565
  • София
Е, напиши го де! Или ми го прати на лични. Не си спомням добре руския език, но има и гугъл преводач.

# 21 566
  • Варна
Е, напиши го де! Или ми го прати на лични. Не си спомням добре руския език, но има и гугъл преводач.
Аз ако искам да е горе - долу няма да питам тук. Иначе самата аз си спомням отлично руски, говоря и пиша доста добре. Трябва ми нещо по специфично и правилно.
labrex вече ми помогна  Heart Eyes

# 21 567
  • Сф

В "Наш дом".

Темите в БГ мама ги знам. Питам за специализиран форум, от рода на имоти.инфо и т.н.? Някъде, където има мнооого и актуално инфо.
Иначе благодаря   bouquet

# 21 568
  • plovdiv
Малко забавно питане-защо за "Comedy" изговаряме комеди, а за "Cinema"-синема,а не кинема.Вчера ме попитаха и .....се замислих. newsm78 newsm78 newsm78

# 21 569
  • sf
Ами такива са правилата, зависи от гласната след С. Не се стремя да си обяснявам подобни неща, прекалено енергия се губи  Joy

Общи условия

Активация на акаунт