?Въпроси всякакви?

• 5 507 031
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 21 570
  • София
Кажете някакви пицарии около НДК? Може и ресторант да е, пици да има. Laughing

Mr. Pizza Simple Smile

Пиците им не са от най-вкусните, а и пестят от материал.

# 21 571
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Малко забавно питане-защо за "Comedy" изговаряме комеди, а за "Cinema"-синема,а не кинема.Вчера ме попитаха и .....се замислих. newsm78 newsm78 newsm78

Специалнo в испанския език, ако след "c" следва "i" или "е" се чете "с", ако следва друга гласна се чете "к" ... Според мен е остатък от латинския, а от там в испанския и после в английския ...

# 21 572
  • plovdiv
Цитат
Специалнo в испанския език, ако след "c" следва "i" или "е" се чете "с", ако следва друга гласна се чете "к" ... Според мен е остатък от латинския, а от там в испанския и после в английския ...
И аз така казах,но пак да проверя.

# 21 573
Момичета, не мога да се свържа с личния ми лекар. Знаете би къде мога да проверя кой медицински център обслужва пациентите му в извънработно време? 

# 21 574
  • София
Момичета, не мога да се свържа с личния ми лекар. Знаете би къде мога да проверя кой медицински център обслужва пациентите му в извънработно време? 

В съответната поликлиника нямат ли инфо? newsm78

# 21 575
Малко забавно питане-защо за "Comedy" изговаряме комеди, а за "Cinema"-синема,а не кинема.Вчера ме попитаха и .....се замислих. newsm78 newsm78 newsm78

Eто отговор: цък

# 21 576
  • Sofia
Дали е верен слуха за закриване на тв7?
Повечето по-интересни предавания сезона им свършва в края на този месец.

# 21 577
То по всички телевизии предаванията са до края на юни. Лятото почиват.

# 21 578
  • Точно където трябва
Някой има ли бебешко легло на Арбор? Трябва ми схема за сглобяване.  Praynig

# 21 579
  • варна
Момичета, като отворя фейса всичко ми излиза с малки букви - помагайте Hug

# 21 580
  • София, България
Задръж Ctrl и докато го държиш натисай "+" (или върти скрола на мишката нагоре)

# 21 581
  • Варна
Мога ли да редя  бисквитена торта върху хартия за печене?Нямам подходяща  тава ,но имам една пластмасова с дупки ,та сложих хартията и сега се чудя дали може така да си я наредя и да си стои до сутринта?

# 21 582
  • София
Намерих сребърна обеца... печатът е "940". Сребърните бижута, които имам всичките са проба 925. Какво означават по принцип тези числа?

# 21 583
  • варна
Задръж Ctrl и докато го държиш натисай "+" (или върти скрола на мишката нагоре)
Казвай какво да почерпя Hug

# 21 584
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Намерих сребърна обеца... печатът е "940". Сребърните бижута, които имам всичките са проба 925. Какво означават по принцип тези числа?

Това е пробата на среброто. По принцип бг среброто е с проба 925.

Общи условия

Активация на акаунт