?Въпроси всякакви?

• 5 506 695
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 21 600
# 21 601
  • На топло в неговото сърце.

Предварително се извинявам,но бих искала помощ.От няколко дни докато си влизам във В-БОХ-а постоянно ми се появяват някакви реклами .Аз затварям -те нови се отварят .Моля някой по запознат да помогне как да го оправя.Сигурно синът ми нещо е активирал ,но не знам какво?

# 21 602
Здравейте,
Исках да пусна нова тема, но не знам към кой раздел или просто мога да попитам и тук:
Какво ви е мнението за "Асистент за млад шофьор"? Попаднах на сайта Drivetime.bg
Полезни ли са според вас, дали имат необходимия опит да те обучават след като нямат квалификацията инструктор?  Ако някой вече ги е ползвал също с какви впечатления е останал?

# 21 603
  • София
Ще се опитам да обясня това, което преди време на мен ми беше споделено от бижутер, дано ти помогне....

Много благодаря   bouquet

# 21 604
каква ще е ролята на този асистент ,че не мога да се сетя  newsm78
освен да ти говори нищо друго не може да прави.

# 21 605
каква ще е ролята на този асистент ,че не мога да се сетя  newsm78
освен да ти говори нищо друго не може да прави.

Младият шофьор има книжка и кола. Но едномесечните курсовете за някои хора не са достатъчни да преодолеят страха да се впуснат в движението сами.

Асистентът ГОВОРИ, а не крещи (надявам се)  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

По принцип идеята им е да научи младия шофьор да бъде по-уверен, да го научи да се справя добре в критични ситуации др.
Гледайки как шофира, да показва грешките му и т.н.

С две думи нещо като преходен период - от това да си начинаещ, към добър уверен шофьор.
Интересно ми беше дали асистентите са добри, уравновесени и търпеливи, има ли смисъл от тях или и те КРЕЩЯТ  и е само загуба на време и пари #Cussing out

# 21 606
  • Sofia
Писах в консервирането , но и тук да попитам туршия може ли по - дълго да се съхранява. Имам от зимата и все още е добра, но не знам до кога ще издържи. Терасата е северна.

# 21 607
Нищо й няма, аз имам от миналото лято и е ок.

# 21 608
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Нищо й няма, аз имам от миналото лято и е ок.

а какво има в нея? натриев бензоат или друга подобна химия?

чувала съм за "затваряне" в буркани и варене "само за капачка", но не съм опитвала. не знам как, а и не съм много навита Blush за всяко нещо си има време.
прибирала съм във фризера листа от зелето за сарми.

# 21 609
Идея си нямам какво има вътре, нашите я правят. Доколкото знам слагат аспирин, оцет, олио и варят бурканите доста. Имам туршии- люти чушки, камби, кис. краставички, компоти.
Имах и останало кисело зеле- накълцах го и го прибрах във фризера, засега е ок. Simple Smile

# 21 610
Младият шофьор има книжка и кола. Но едномесечните курсовете за някои хора не са достатъчни да преодолеят страха да се впуснат в движението сами.

Асистентът ГОВОРИ, а не крещи (надявам се)  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

По принцип идеята им е да научи младия шофьор да бъде по-уверен, да го научи да се справя добре в критични ситуации др.
Гледайки как шофира, да показва грешките му и т.н.

според мен по-добрия вариант е да се вземат часове при инструктор. той също може да научи шофьора да се справя в критичните ситуации. и което е най-важно според мен - може да спре автомобила когато вижда, че шофера ще блъска  хора.  Laughing и не само тогава може да спре.  докато асистента освен да се прекръсти друго няма какво да прави.  тук не помага меката приказка и учтивия тон.

# 21 611
  • Майничка
Мога ли да сложа в багаж (не ръчен) за Русия малко вакуумиран кашкавал, вакуумирано сирене и пакет бисквити? Т.е., аз че мога, мога, ама дали ще мине митницата?

# 21 612
  • Пловдив
Само на мен ли ми излизат отговорите в темите сбити вдясно в колонка?  newsm78

# 21 613
  • Сф
На мен ми излизат нормално. ДА не да ти е по-бавен нета и да не може да зареди като хората?

# 21 614
  • София
Мога ли да сложа в багаж (не ръчен) за Русия малко вакуумиран кашкавал, вакуумирано сирене и пакет бисквити? Т.е., аз че мога, мога, ама дали ще мине митницата?
Можеш.!!  За Австралия, Нова Зеландия е абсурд. В последната страна не можеш даже и ябълка  да пренесеш. Категорични са!

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 00:44 от marchеva14

Общи условия

Активация на акаунт