?Въпроси всякакви?

• 5 505 952
  • 96 496
  •   7
Отговори
# 21 720
Здравейте! Търся фотограф от Троян. Ще кръщаваме малката в края на месеца. Ще съм благодарна някой да помогне с информация.

# 21 721
Намерих го http://www.imdb.com/title/tt1447479/    и http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=278498&hit=1
Благодаря все пак.

Последна редакция: ср, 02 юли 2014, 11:41 от Анонимен

# 21 722
  • София
Благодаря ти. На пръв поглед всичко от описаното е ок. Обаче като разцъках из настройките, на Local area connection пише че мрежовия кабел бил изключен.  Tired Къде е този мрежов кабел? И ако е изключен не би ли трябвало да нямам нет нито на стационарния комп, нито на таблета, нито на телефона?

# 21 723
Изследването на микробиология при гинеколог поема ли се от ЗК?

# 21 724
  • София-Младост
Изследването на микробиология при гинеколог поема ли се от ЗК?
Ако е цитомазка-не, обикновенно ти предлагат да им платиш на тях 12-15лв. Ако е нещо свързано с прегледа-да, но гинеколога може да каже най-добре.

# 21 725
Благодаря ти. На пръв поглед всичко от описаното е ок. Обаче като разцъках из настройките, на Local area connection пише че мрежовия кабел бил изключен.  Tired Къде е този мрежов кабел? И ако е изключен не би ли трябвало да нямам нет нито на стационарния комп, нито на таблета, нито на телефона?
Пробвай следните неща; Отвори командният прозорец като администратор.Вътре напиши или копирай и постави инатисни Enter;

netsh interface ip reset

Рестартирай компа. Отново отвори прозореца и изпълни следните команди една след друга.след всяка натискаш Enter;

netsh interface ip set address "Local Area Connection" dhcp

ipconfig /release *

ipconfig /renew *

Виж сега дали имаш нет.

# 21 726
За прегледа с ехограф знам,че се поема.Но за другите изследвания все не мога да разбера.Веднъж на позната не и взеха пари,само потребителска такса,а друг път си плащаш.Явно ще разбера на място.До сега съм ходила без направление и за това не съм сигурна.Благодаря за отговора.

# 21 727
За прегледа с ехограф знам,че се поема.Но за другите изследвания все не мога да разбера.Веднъж на позната не и взеха пари,само потребителска такса,а друг път си плащаш.Явно ще разбера на място.До сега съм ходила без направление и за това не съм сигурна.Благодаря за отговора.

би трябвало, ако си с направление при гинеколога, той да ти издаде направление за микробиологията, но цитонамазката винаги се плаща допълнително

# 21 728
  • София
vasi_56, не иска да ми изпълни операцията защото не съм влязла като администратор. Това как се прави?   Embarassed На компютъра не са дефинирани различни юзъри, само един е, той не е ли администратор по подразбиране

# 21 729
Ми на теб не ти трябва локална мрежа...Ти търсиш уай фай нали?Мрежов кабел към лаптопа нямаш закачен...Долу вдясно,в лентата с отметките,там където ти се появяват безжичните мрежи по принцип,като отвориш наличните мрежи,отдолу има едно"Отваряне на център за мрежи и споделяне" или нещо от рода.Там търси проблема.Най вероятно е забранил достъпа до интернет сина ти.Моята малката ми беше претършувала така веднъж компа и беше я свършила същата.

# 21 730

би трябвало, ако си с направление при гинеколога, той да ти издаде направление за микробиологията, но цитонамазката винаги се плаща допълнително

В случая ми трябва само микробиология,ехограф и цитонамазка-не.Но не знам дали ще успея да си взема направление и ако взема,дали ще има смисъл от него.Ако не се поема от ЗК,направо да отида без направление. newsm78

# 21 731
  • София, България

Изобщо не го гледай това Local Area Connection.  Там където е Local area connection трябва да има втори компютърчета, на които да пише Wireless connection или нещо подобно... Wink

# 21 732
Здравейте Simple Smile Някой от вас знае ли разликата между "шлиц" и "длаб" .Моля обяснете, защото аз не я намирам... Sad

# 21 733
Здравейте! Някой от вас знае ли онлайн магазин, където мога да намеря чаша с вместимост 800-900 мл.? То си е цяла ваза, но все пак...

# 21 734
Здравейте Simple Smile Някой от вас знае ли разликата между "шлиц" и "длаб" .Моля обяснете, защото аз не я намирам... Sad

Не знам колко ще помогна..........

Шлицване.

За шлицa се използва лъкатушещ циркуляр (пиян трион), а за чепа обикновени такива.
Шлицването е операция при която се прави сглобката шлиц и чеп и длаб и чеп. Шлица и чепа е крйно ъглово съединение. Тази операция се извършва на фрез машина. Пияният трион може да се регулира според това, какъв шлиц ни трябва.

Длабване.

Длаба е отвор в който се поставя чепа на съответния детаил.Пробиването на длабове може да се осъществи с едношпинделна бормашина ( борапарат ) или верижно дълбачна машина. Самия длаб се прави като се пробива отвор до отвор и после се зачиства с движение наляво и надясно на предварително начертано място. Ако детаила е много широк, се обръща и се пробива и срещуположната страна на длаба.

А тук има снимки, но иска регистрация.

Общи условия

Активация на акаунт