?Въпроси всякакви?

• 5 505 970
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 22 200
Има ли някакво правило относно следното: ако си стъпил на първото стъпало на автобуса (говоря за редовен градски транспорт), тоест, реално не си се качил в автобуса, на шофьора да му е позволено да затвори вратите?
Не вижда ли в огледалото, че има човек, който не се е качил напълно? Ясно ми е, че  е забранено там да се стои, но става въпрос за човек, който няма намерение да се качи, а само да пита кой номер е рейса, минава ли през "еди-къде си"?
Колко време го чакаш, за да го попиташ и ако не искаш да се возиш, то трябва да се качиш (по принцип даже може да попиташ и без да се качваш) от първата врата  Peace
Да не говорим, че на тези шофьори постоянно им се случва някой да си застане така на вратата, те реално гледат точно това, дали има някой извън автобуса, нямат 4 броя очи, да гледат и за отвътре. Не мисля, че за такова нещо можете да си търсите правата, защото реално можете да попитате докато се качват другите, без дори да влизате в автобуса....  newsm78 Peace аз така мисля, не знам...

# 22 201
st. Dobri, на болярин прилича, но дали е - не знам  Simple Smile

А снимката от форума, към който постна линк, е със същото заглавие като тази, за която питам, т.е. вероятно са се подвели, защото е пишело, че е Търново  Crazy

Ние, чудещите се, сме в Търново и затова питам, защото е ясно, че не е тук. Но къде е? Стана ни много любопитно  Simple Smile

# 22 202
  • Варна
Има ли някакво правило относно следното.....

........ Не мисля, че за такова нещо можете да си търсите правата, защото реално можете да попитате докато се качват другите, без дори да влизате в автобуса....  newsm78 Peace аз така мисля, не знам...

Не става въпрос за търсене на права, а за това дали водача вижда или не вижда, че има някой, който се тутка, стоейки на най-долното стъпало. Защото може да му притисне тялото или ръцете, като затваря вратите.

Относно обсъжданата снимка, на мен ми се стори, че е от някое курортно градче от типа на Свети Влас.

# 22 203
Да не би да е някъде около Библиотеката и музея правена снимката, аз там не съм стъпвала и не знам как е.
Ама там май е калдъръм пътя.

# 22 204
Киса, аз с децата не смея да се возя по автобусите (ползвам си колата). Но мъжът ми колкото пъти ги вози, все казва, че се разправя с шофьорите, че тръгват докато смъква/качва децата и има опасност да паднат/да ги притисне вратата. Просто явно е редовна практика да се тръгва без да се погледне какво става в салона, не вярвам да не виждат все в някое огледало  newsm78

Дари П., не е там  Simple Smile Но е факт, че прилича, де.

# 22 205
Това е Сан Марино - имам снимка на това място

# 22 206
  • София, България
Аз по надписа "Ristorante" предположих, че не е в България, а по-скоро в Италия.

# 22 207
  • София-Младост
Това е Сан Марино - имам снимка на това място
Благодарности, че така ми хареса тази снимка и щях цял следобяд да се взирам в търсене...
http://www.panoramio.com/photo/23948115

# 22 208
И на мен не ми приличаше, но гугъл ме заведе до този сайт. Явно са си я откраднали хората....

# 22 209
Ger40, хиляди благодарности, че  замина следобедът в търсене из гугъл Hug   bouquet

Ала-Бала, благодаря и на теб за линка   bouquet

# 22 210
Обаче дясната част от снимката наистина прилича на Търново  Laughing Laughing
Велико Търново - малкото Сан Марино  Mr. Green Mr. Green

# 22 211
Има ли тук тема да познаеш откъде е снимката? Интересно е. Mr. Green

# 22 212
Има ли тук тема да познаеш откъде е снимката? Интересно е. Mr. Green

Страхотна идея  Peace Peace Може да се уточни дали ще са само снимки от България или от всякъде. Will be funny  Grinning Hug

# 22 213
И позналият да пуска новата снимка. Който има желание, да пусне. Аз не мога да оформям темите.

# 22 214
Искам да си купя блендер с цена около 100-120лв. Някой може ли да ме насочи?

Общи условия

Активация на акаунт