?Въпроси всякакви?

• 5 525 020
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 70 155
  • София
Пробвай с тези.
http://hamali-lux.com/

# 70 156
  • Сф
А гардероба включен ли е монтаж, демонтаж, щото и това струва пари?
Не вярвам някой да го помъкне цял, през врати и т.н...

# 70 157
Здравейте,

Има ли някъде качен онлайн филма 50 нюанса освободени?  newsm78

# 70 158
Като са малки неща - стол, микровълнова и т.н. какво ви пречи да си ги пренесете сами Rolling Eyes
Защото така или иначе трябва да викнем някого за гардероба. Него няма как да го преместим сами. Щом при всички положения ще ползваме услугите на фирма, не виждам смисъл да си "играем" и местим мебели сами. Направо ще вземат всичко наведнъж. Колкото и да е лека една малка пералня или хладилник, сам човек трудно може да я / го вдигне. Всичкият останал багаж сами ще си го преместим.

А гардероба включен ли е монтаж, демонтаж, щото и това струва пари?
Служителят, с когото се видях днес, се държа малко странно. След като ми обяви въпросната цена, го попитах дали, ако не искам да демонтират гардероба, а само да го пренесат, след като е разглобен, цената ще бъда по-ниска, а той направо ме прекъсна с думите, че това била крайната цена, която може да ми предложи. newsm78 Т.е. излиза, че независимо дали ще има монтаж / демонтаж, цената си е една и съща, което ми направи неприятно впечатление. Може би просто служителят беше крив.

Благодаря на всички за предложенията.

# 70 159
Писах и в университетския подраздел, ама тука сте повече...
Възможно ли е задочно обучение за магистър фармацевт или рехабилитатор, без да имам завършено медицинско образование. Имам висше в съвсем друго направление. Живея доста далече от градовете, в които има медицински университети и колежи, омъжена съм и имам дете и редовното обучение ми е непосилно. Мечтата на живота ми е това.....
Не успях да следвам медицина, защото нямахме възможност да се подготвям по химия, а тя не ми създаваше проблеми.....Така и остана в мен чувството на наудовлетвореност и чувството, че от мен едва ли не не  става нищо. Макар, че лекар няма никога да стана, искам поне да имам медицинска специалност. Рехабилитацията повече ме влече, но пък помощник-фармацевт се реализира по-лесно....особено на мястото където живея...
Много, много искам да уча, не искам по втория начин с купена диплома, посъветвайте ме къде и как да търся.
Писах вече един имейл до един колеж, но предполагам какъв ще е отговора. Другите медицински университети и колежи нямат имейл а само телефони.....
 Confused

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 10:24 от Анонимен

# 70 160
Най-вероятно ще ти се наложи да изкараш бакалавър и от там за магистър.
Щом нямат мейли, обади се по телефона, нищо не ти пречи.  Peace

# 70 161
Да, но бакалавър също е редовно. Иначе ако изкарам бакалавър помощник фармацевт, не ми е нужен магистър.
Само че и бакалавър не намирам задочно....

# 70 162
Да, но бакалавър също е редовно. Иначе ако изкарам бакалавър помощник фармацевт, не ми е нужен магистър.
Само че и бакалавър не намирам задочно....

Рехабилитатор и помощник - фармацевт не можеш да изкараш задочно. Трябва учиш редовно в медицински колеж. Това е.

# 70 163
  • Варна
Няма задочно обучение за тези специалности, то просто е абсурдно да се учат задочно.

# 70 164
  • София
Писах и в университетския подраздел, ама тука сте повече...
Възможно ли е задочно обучение за магистър фармацевт или рехабилитатор, без да имам завършено медицинско образование. Имам висше в съвсем друго направление. Живея доста далече от градовете, в които има медицински университети и колежи, омъжена съм и имам дете и редовното обучение ми е непосилно. Мечтата на живота ми е това.....
Не успях да следвам медицина, защото нямахме възможност да се подготвям по химия, а тя не ми създаваше проблеми.....Така и остана в мен чувството на наудовлетвореност и чувството, че от мен едва ли не не  става нищо. Макар, че лекар няма никога да стана, искам поне да имам медицинска специалност. Рехабилитацията повече ме влече, но пък помощник-фармацевт се реализира по-лесно....особено на мястото където живея...
Много, много искам да уча, не искам по втория начин с купена диплома, посъветвайте ме къде и как да търся.
Писах вече един имейл до един колеж, но предполагам какъв ще е отговора. Другите медицински университети и колежи нямат имейл а само телефони.....
 Confused

За медицинска специалност варианта задочно обучение не съществува.
Така поне беше преди. Сега не знам, може и поради липса на кадри и в обучението на мед. специалности да са я "ударили през просото".

# 70 165
Да точно така, няма задочно обучение по тези специалности. А и магистърската програма за фармация е 5г., тоест не можеш да завършиш първо някакъв бакалавър, а след това да станеш магистър-фармацевт. Защо не пробваш някакви курсове за масажист? Да, не е съвсем същото, но мисля, че това е най-удачният вариант.  

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 11:03 от Анонимен

# 70 166
За медицински специалности мисля,че няма задочна форма. Поне преди години беше така, но не вярвам нещата да са се променили. Ако искаш погледни в сайтовете на университетите там има достатъчно информация

# 70 167
Курсове за рехабилитатор няма. Все едно да има курсове за мед. сестра. Може да пробва курс за масажисти.

# 70 168
Да, проверила съм за курсовете за рехабилитатор. Има само масажисти и някаква обща рехабилитация и СПА, което...не ме устройва...
Проверих частни колежи, частни университети...всичко...
немога да повярвам че няма никаква специалност, която поне да се доближава до това и да ми дава право да работя в здравна институция....

# 70 169
Курсове за рехабилитатор няма. Все едно да има курсове за мед. сестра. Може да пробва курс за масажисти.

Да, права си, поправям се Flowers Hibiscus това е сякаш единствения вариант, а и знаейки как се кандидатстват и учат точно медицински специалности, бих казала, че дори и да имаше задочна форма пак би било прекалено трудно за авторката :/

Niama_me има една специалност, която има магистратура две (или три)  години "Оптометрия", но се предлага само в СУ. Една от възможностите ти е да работиш като помощник на очните лекари, например, след като искаш да работиш в здравни заведения Simple Smile Но не съм сигурна дали има изисквания каква да е бакалавърската степен, най - вероятно да, но можеш да се поинтересуваш, ако ти звучи добре.

Последна редакция: пн, 12 фев 2018, 11:14 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт