СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 331
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро!   Grinning
Добре дошли на новите мами и  леко бременеене.  Grinning

# 526
мерси, мацки!
нощни, престраших се! Simple Smile

адито, аз изчетох двете теми и видях, че не съм единствена с хашимото. ще се подкрепяме около вълненията за тсх. аз на 15-ти трябва да правя първа контрола след новата увеличена бременна доза. но тези дни като бях в болницата ми пуснаха и тсх и излезе 0,83. цял ден летях от радост Laughing

гледах, че сте обсъждали и килограмите. и аз не съм от слабите Embarassed с предишната ми бременност качих 22 кг. и от приятно закръглена си станах направо дебела. 2,5 години си ги влачих, докато миналия август не реших, че е време да се взема в ръце. до декември ги смъкнах...и забременях Mr. Green сега съм качила 1,5 кг. и мноооого се ядосвам. ама пусто ако не хапвам често ми става лошо и идва адската мигрена, която си имам от ученичка Sad сега съм решила да вечерям салати, да видим как ще се получи с гаденето и кръвното...

# 527

адито, аз изчетох двете теми и видях, че не съм единствена с хашимото. ще се подкрепяме около вълненията за тсх. аз на 15-ти трябва да правя първа контрола след новата увеличена бременна доза. но тези дни като бях в болницата ми пуснаха и тсх и излезе 0,83. цял ден летях от радост Laughing

...

Аз също съм на 17 на контрола да видим как са нещата, надявам се всичко ще е наред  Praynig

# 528
Хайде и аз в групата с Хашимото Wink Аз гледам много да не го мисля, че стресът му влияе Wink Другата седмица съм на доктор, евентуално в понеделник. Трябваше на 3-ти да се явя, но не успях  Embarassed Чувствам обаче, че нещата са добре  Wink

# 529
И аз съм хашимотка Simple SmileИ не му мислете много за тсх, като си пием хапченцата, всичко ще е наред  Simple Smile

# 530
  • Paris, France
Добро утро!

Аз имах неприятна случка снощи, прокървих и се наложи да ходим до спешното, заедно с бебето (нямаше на кого да го оставим). Отидохме, взеха ми кръв, прегледаха ме с ехограф и ми казаха, че това, което се вижда прилича на прекъснала бременност. Има много минимален шанс нещото да е все още живо (не видяха сърце и е много малко в сравнение с времето, минало от последния ми цикъл), та... така. В понеделник съм отново на преглед при моя си гинеколог, да видим той какво ще види. Иначе да кажа за тези, които не знаят. Аз съм с негативен резус фактор, а мъжът ми - с позитивен. Когато родих, се установи, че резусът на Ян е положителен, заради което ми биха инжекция Гамаглобулин. Това е за да може при последваща бременност тялото да не създава антитела срещу плода, ако отново се случи да е с положителен резус фактор.
Така се прави във всички подобни случаи, инижекцията трябва да се бие до 72 часа след раждането (за най-сигурно, до 48).
Та вчера като отидох ми казаха, че е възможно все пак тялото ми да произвежда антитела и заради това да се е получило така и трябва отново до 3 дни след  прокървяването да ми сложат нова инжекция (нали понеже все пак има шанс бебчето да оцелее, макар и малък). Та ще ходя днес да ми я бият. Това го споделям за някои от вас, които също са с такива резуси, да знаете, че е съществена тази инжекция.
И да, в понеделник като имам още новини, ще споделя. За сега това е от мен. А, и да ви кажа, надеждата умира последна, изобщо не съм се отчаяла, някак си вътрешно си мисля, че нещата ще се наредят. Вече като ми съобщят лошата новина, тогава ще се "отчайвам", ама аз съм такъв човек, който не се отчайва така че - каквото дойде. Ако не става сега, значи не му е времето и си има причина, следващия път повече! Wink

# 531
fashionmama, стискам палци всичко да завърши добре  Praynig

# 532
Fashionmama, с теб сме! Дано всичко се оправи! Това с "нещото" беше много гадно....Ти не беше ли видяла сърчице вече?

# 533
Fashionmama, само така с положително мислене се преборват трудните моменти.  Аз също съм с отрицателен резус фактор,  а таткото е с положителен,  но ме увериха, че за първа бременност не е проблем. Въпреки,  че преди време имах за кратко положителен кръвен тест,  доктора твърди,  че е било твърде рано да се изгради връзка между мен и ембриона.

# 534
  • Paris, France
destiny792, така е, за първа бременност не е проблем, проблем е за втората евентуално. Аз с беб не съм имала никакви проблеми, но ето че сега се започва... Но те са много факторите де, като сложим това, че кърмя (което според някои предизвиква контракции), че го вдигам нонстоп (а той е 8 кг все пак), отделно се занимавам с къщната работа, чистене, готвене... Живеем на 4-я етаж и нямаме асансьор, което значи, че поне веднъж на ден ми се налага да сляза и да се кача, натоварена с бебето, с чантата, която като имаш бебе набъбва значително и по време на разходката ако купя и някой и друг зеленчук, се натоварвам още повече после за качването и... Много ми идва, ама няма начин. Бяхме замислили да сменяме квартирата, за да сме някъде по-наниско, а и понеже ще ни трябва още една стая (ние сме в двустаен). Но сега ще видим до къде ще я докараме. Може би наистина моментът не е подходящ. Като проходи беб ще е по-лесно, предполагам. Прегръщам ви всички и благодаря за позитивната енергия  Hug

# 535
Fashionmama, хубаво е, че мислиш положително. ако недай си боже стане нещо не се обръщай назад, млада си, имате мащабни планове, не се оставяй малка пречка да ви препъне! а и за всички е ясно, че колкото по-голяма е разликата, толкова по-лесно е отглеждането (поне в зорлийските начални месеци). съдбата си знае работата и всяка жена си има правилното време, в което да се появят дечицата. Hug

# 536
Fashionmama, искрено се надявам всичко да е наред , пиши как мина в понеделник! Praynig

# 537
Fashionmama харесва ми положителната ти нагласа, всичко ще бъде наред  Hug
Добре дошли на новите майчета. Ех близнаци....как се размечтах, но вече ще се надявам на внуци  Mr. Green
Аз вчера бях на преглед, всичко си му е наред на бебока, днес големият ни батко е рожденник и става на цели 11години. Да ни е жив и здрав, почерпете се за негово здраве   party023

# 538
  • София
Fashionmama няма да се отчайваш, защото всички от темата ти пращаме само положителни емоции и вярвам, че ще те зарадва доктора на предстоящия преглед  Hug

# 539
  • София
Фешънмама, стискам палци в понеделник всичко да е наред! Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт