Как се решихте на второ дете? - 2

• 15 466
  • 173
  •   1
Отговори
# 120
хахахахахахаааааа

# 121
Я и аз да се разпиша в тази тема,ние сме с три(на 17,на 7 и на 2) Лесно се правят, трудно се гледат  Laughing
И трите ми бременности бяха като по учебник,без проблеми. Батковците като бебета бяха супер кротки,
малката компенсира - първите месеци нямаше сън за мен до 3-4 ч.сутринта,с мъжа ми бяхме като сомнамбули.
Но времето минава,забравят се трудностите,остава радостта да ги гледаш как порастват и грижите по тях.
На трето се решихме като се преместихме в голям апартамент,сега всички имат стаи,ако човек не
разполага с достатъчно място за отглеждане на децата,животът  в семейството ще е доста неспокоен(мое мнение)
БоШке  Mr. Green едно време ако ми бяха казали,че 3 деца ще имам,нямаше да повярвам,
никога не съм била "детешар"
и като видех бебета и деца - нищо не ми е трепвало в сърцето.А то какво стана ...

# 122
  • София
Nikol * , к'ва я мисли ти, к'ва стана  Mr. Green Да са ти живи и здрави.

Ако бяхме малко по-финансово красиви, бих се навила за трето дете или пък да се бях усетила да родя в по-млади години Simple Smile

# 123
Мерси, catty m ,и аз на всички пожелавам здрави и умни деца,
пък колкото и да са на брой!

p.s. аз за третото хич не бях млада(почти на 39)

# 124
  • София
На принципа, че детето не трябва да остава само. Naughty Laughing
Замислям се дори и за трето, живи и здрави да сме само. Praynig

Не го мисли, а действай! Както едно, така и две ще гледате. Вярно, че всичко е после по 2, ама живи и здрави да са само, минава и се забравят всички грижи, остава само да се наслаждаваме на хубавите моменти.

# 125
  • Tам през Атлантическия океан
Решена съм за второ  Flutter

И преди 3 години бях решена , но сменихме страната , емигрирахме   Rolling Eyes  Докато си стъпим на краката тук  и т.н. ..... дано не съм закъсняла много   Rolling Eyes

# 126
Решена съм за второ  Flutter

И преди 3 години бях решена , но сменихме страната , емигрирахме   Rolling Eyes  Докато си стъпим на краката тук  и т.н. ..... дано не съм закъсняла много   Rolling Eyes

Simple Smile Действайте по въпроса, е, сигурно си доста по-млада от лелята,която роди преди дни
тук,в България(на 53 г. май казаха че е)

# 127
на мен възрастта ми е последният проблем:) не,защото съм първа младост (на 33 съм),ами защото знам,че вече медицината го прави възможно,а и хората живеят все по-дълго,та.....дори на 40-45 (това е моята разумна максимална граница) не е брутално късно.

# 128
  • София
На 51 г. е.

За мен възрастта е проблем, осъзнавам, че с възрастта рискове се покачват. Не че съм свръх стара сега, но определено смятам (вече), че едно е да родиш в 20-те си години, едно е в средата на 30-те. Да не говорим вече за 40 + .

А и не искам да ме мислят за бабата на детето, като го вземам от градината или училище  Sunglasses

# 129

А и не искам да ме мислят за бабата на детето, като го вземам от градината или училище  Sunglasses
Так де  Sunglasses какво ще кажат/мислят хората е МногО важно  Sunglasses Whistling

# 130

Майка ми до ден днешен пази спомена как са я питали "Слушаш ли баба?", когато майка й я е прибирала (в голям град са живеели, тя е била на 4, мама - на 44).

# 131
Амчи как, всяко дете най-много си мечтае за млада и хубава майка.  Whistling

# 132
Амчи как, всяко дете най-много си мечтае за млада и хубава майка.  Whistling
и баба му да го отгледа  Whistling

# 133

Майка ми до ден днешен пази спомена как са я питали "Слушаш ли баба?", когато майка й я е прибирала (в голям град са живеели, тя е била на 4, мама - на 44).

Колко жалко че такива неща си спомня  Tired

Явно такова ни е обществото , неизбежно е  Rolling Eyes не можем да избягаме от това.

# 134
Аз реших, че искам второ дете, когато голямото стана на една година. Мъжът ми и свекърва ми не искаха и ми трябваха няколко месеца да ги "навия". Как се реших, ами просто знаех, че искам две деца - реших да са с малка разлика и да действаме докато не съм се отказала  Wink Сега голямата е на 2 години и 8 месеца, а малката - на 4 месеца. Е, с едно беше по-лесно, но и с две се оправям  Sunglasses Много е приятно, сега си имам цели две ангелчета  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт