Как се решихте на второ дете? - 2

• 15 466
  • 173
  •   1
Отговори
# 135
Свекърва ти каква роля играе в раждането на второ дете? 

# 136
Лекси, мъжът ми е единствено дете и признавам, "мамино синче". С майка си се чуват по 5 пъти на ден и тя много му влияе. Та, когато заговорихме за второ дете, се започна, ама как ще го гледате, не ви трябва, дайте всичко на първото дете, и т.н. В крайна сметка си поговорих с нея и я помолих да не се меси в отношенията ни, тя престана да пили на мъжа ми и така и той се нави  Grinning

# 137
Защо въобще е нужно да коментираш подобни въпроси с родителите си/ било на мъжа или жената/?
Нашите родители не бяха запознати нито, когато правихме план за първото, нито за второто. ПРосто им съобщихме новината и дотам, тях друго не ги касае.

# 138
  • София

А и не искам да ме мислят за бабата на детето, като го вземам от градината или училище  Sunglasses
Так де  Sunglasses какво ще кажат/мислят хората е МногО важно  Sunglasses Whistling

Ако не е станало ясно, това бе шега  Laughing

Не знам защо все трябва някой да се заяде за нещо.

# 139
# 140
с мерак

# 141
  • BG
Я глейте тука кво става!  smile3544

http://www.blitz.bg/news/article/249704

# 142
  • София
Прочетох коментарите под статията и се погнусих.
Не съм на мнение,че на 48 е много ок да се раждат деца /майка ми на тази възраст стан абаба и беше много щастлива/, но не мисля,че е редно таква злоба у хората,жената иска дете,чувства се добре и способна да го гледа,не е престаряла спокойно да е жива и здрава ще си го гледа следващите 18 гадини,ама така да се говори и да се псува,кълне и т.н. е ужасно.

# 143
Радвам се за тях.Обичат се хората и детето им е много чакано .
А коментарите не ме учудват , какво може избълва най-нещастния човек на планетата

# 144
  • София
И аз се радвам за тях.
На 48 г., ама как изглежда, нея няма да я мислят за бабата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 145
Наистина коментарите са отвратителни. Каква е тази злоба, какъв е този език, все пак става въпрос за детенце. Страхотна гнус, такива ли сме, наистина?

# 146
такива сме. но може би с причини. живота в бг не е лесен,а това си има последици.......като се замисля може и да си ни е генетично заложено. знаете как сме клали като сме се заселили на територията на днешната ни държава. общо взето от край време сме зло племе.

# 147
Запис от мен! Съвети няма да давам, тъй като съм от страната на "чудещите се"- ще следя.

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 02:52 от bobi111

# 148
Донякъде разбирам хората, които от своя страна не разбират какво кара жена на почти половин век да ражда деца.
От друга страна Ю. Д. не е средностатистическата българка на 48, та да предизвиква кахъри у хората какво ще чини детето й с мама-баба.

# 149
  • София
Прочетох коментарите под статията и се погнусих.

Peace адски прост и жалък народ...

Общи условия

Активация на акаунт