и аз така.много,ама много съм нещастна от факта,че ми се наложи да пия хапчета последните 8 месеца (след аборта),а сега съм ги спряла,защото имам симптоми на бременност и не е добре да продължавам да ги пия,ако съм бременна,което ме съмнява де.но за всеки случай до установяване на състоянието ми няма да ги употребявам. бях избрала спирала (без хормони),но мъжът ми категорично беше против и неможах да го убедя,а после ми стана ясно защо е бил против,но то май ми беше ясно и преди. не вярвах,че може да направи нещо без мое съгласие обаче.сега вече не му вярвам.ще кажете как мога да позволявам на мъжа да ми казва какво ще си слагам и как ще се предпазвам? ами мога.щом неможеш да убедиш патньора в доводите си то какво ти остава,освен да се съгласиш с него. противното води до война и съсипване на отношенията.именно това са компромисите,които трябва да се направят понякога в една връзка. и той не се разведе с мен,както се закле преди аборта:) примири се,че прекъснах бременността и просължава да дерзае

Да ви имам и компромисите
Фиона, нямам идея на колко години си, но звучиш като 15-годишна. Не бил искал мъжът ти да слагаш спирала, и ти се съгласяш с него. По твоята логика, не би ли трябвало той да се съгласи с теб, и да приеме доводите ти, че не искаш деца
колкото и глупаво да звучи...
Ако се справим разбира се, а до тук разбрах, че няма вариант да не се справяме
) Оказа се, че проблемът изобщо не е в мен, никой не може да обясни как, кога и защо се е случило, но имаме диагноза за безплодие при мъжа!
)