Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 10

• 108 303
  • 768
  •   1
Отговори
# 15
  • До морето
Като казахте кредити, се сетих, че добро попадение е една от поредицата реклами на някакви бързи такива. Дори не съм запомнила на кои, но винаги ми става смешно от самата история.  Една секретарка споделя, че казва на шефа си 'Спомняш ли си какво направи миналото лято?' и той и дава по сто лева. Когато жена му е наблизо, обещава 1000, но после ѝ дава 200.
Добре е изиграна. Има някаква закачка. Другите от поредицата не са ми интересни.

Мен пък ужасно ме дразни тази със секретарката, оня с бирите ми е по- забавен  Simple Smile

И да кааж, че не мога да понасям онази пискливата пикла от рекламата на Данет  Sick Отвратителен глас, сякаш е на стимуланти  ooooh!

# 16
Харесвам рекламите на Audi Simple Smile

# 17
И мен ми е много противна рекламата на Карнобатска. Sick Като я засека,или превклювчвам канала или спирам звука.

Много е готина рекламата на Кит Кат където двама млади и една баба са в асансьор. Grinning

# 18
  • София
Дразни ме рекламата на Карнобатска

ooooh!
 "Аз мислех, че краката..." ... ама накрая и краката вдигна.

На тази хипер тъпа реклама точно това й е целта според мен  Sunglasses Да е безумно тъпа, недостоверна и провокативна...т.е. да се говори за нея, както го правим тук. Няма лоша реклама, както се казва.

На АИКО не лоша, сменяйки шефове, режисьори и младоженци.

Макдоналдса с метър сняг е жИстока  hahaha

# 19
Благодаря за темата   bouquet

Преди малко изгледах това видео. Не е точно реклама, много е зареждащо.

http://blog.petflow.com/if-this-doesnt-make-you-hug-your-dog-or- … t-know-what-will/

# 20
  • Варна
За мен тъпомера чупят рекламите на дамски  превръзки, особено тези на Always. На последната им такава текстът ми докарва празен поглед и отворено чене от изумление. Едновременно.

# 21
  • Стара Загора
Какво научихме от телевизионните реклами
- Основният проблем на човечеството е пърхутът.
- При подходящото настроение хората могат да разговарят с маргарина.
- Всяко момиче с ярка рокля носи в чантата си двулитрова бутилка с препарат за цветно пране.
- Хората, живеещи в огромни, луксозно обзаведени апартаменти, се хранят с най-евтиния салам и маргарин.
- Добрата домакиня винаги има в дома си безобразно мръсни плочки, ръждиви кранове на чешмите и бъкаща от микроби тоалетна.
- Ако две деца замърсят белите си тениски, ще дойде не татко с шамарите, а някаква лелка с прах за пране.
- Ако добре сте си измили косата, тя ще започне да се движи на забавен каданс. С музикален съпровод.
- Бирата кара мъжете да скачат с парашут, да се бият с мечове и други интелигентни неща.
- Шоколадът решава всички проблеми

# 22
 Joy Joy Joy Joy

Момичета, да напомня....Издирвам реклама на Биопрограма, в която се залива лаптоп с чай.......Ако попаднете на нея, да ме имате предвид......

# 23
- Всяко момиче с ярка рокля носи в чантата си двулитрова бутилка с препарат за цветно пране.
- Хората, живеещи в огромни, луксозно обзаведени апартаменти, се хранят с най-евтиния салам и маргарин.
- Добрата домакиня винаги има в дома си безобразно мръсни плочки, ръждиви кранове на чешмите и бъкаща от микроби тоалетна.
- Ако две деца замърсят белите си тениски, ще дойде не татко с шамарите, а някаква лелка с прах за пране.
- Ако добре сте си измили косата, тя ще започне да се движи на забавен каданс. С музикален съпровод.
- Бирата кара мъжете да скачат с парашут, да се бият с мечове и други интелигентни неща.

...само да допълня:
- Вземането на кредит за щяло и нещяло е нещо съвсем нормално, необходимо, че даже и полезно!

# 24
  • София
Каква е тази реклама на BMW с влак ? Може ли линк ?

# 25
Хубава е рекламата на пастата за зъби Блендамед с Шакира. По-скоро самата Шакира много ми харесва в рекламата. Красива е.

# 26
  • Пловдив
На мен пък едни от най-тъпите ми са рекламите на Загорка. Знам, че сме обсъждали , ама все не мога да разбера аджеба за какво иде реч.

# 27
  • най-шареното място
базар биге Simple Smile ужасна!

# 28
  • Ню Йорк

...само да допълня:
- Вземането на кредит за щяло и нещяло е нещо съвсем нормално, необходимо, че даже и полезно!

Joy Joy Joy

Чудесни изводи. Иначе от рекламите тъпомера чупи Карнобатска гроздова.

# 29
  • Пловдив

...само да допълня:

... и аз:
- Авиацията за никъде не е без синьото хапче
- Кафето има силата да скъсява поли и да помпа бицепси. И бюстове. И действа като любовен елексир.
- Антонио Бандерас пък говори и с понички, чаши кафе и други закуски, но само на обяд. Той не е като обикновените хора, които още мечтаят да говорят с маргарина.
- Дон Кихот пък се е мъчел да отговори на екзистенциалния въпрос "Свободата или салама?"
- Ако ти викат Пепи, има голям шанс магазинера да те сваля, докато чакаш за кренвирш.
- Лорд Съмърсби е открил Фейсбук и световния мир. Също така е познавал лично Бай Ганьо и Чък Норис.
- Според съюза на дерматолозите и съюза на стоматолозите, трябва да има само две марки козметика - head & shoulders и blendamed. Всичко останало е боклук.
- Българските артисти са се превърнали в ГМО мутанти, защото се хранят само със салам Народен и Мераклийско вино.
- Мъжете не трябва да пият Пещерска, защото получават усещане за "Мека топлина".
- Бирата е средство за пътуване между измеренията и всяка нова бутилка бира те запраща в паралелен свят.
- Бирата Гинес се пие в компания от трима
- В магазинната мрежа са пуснали много фалшификати на Ариел и Циф, защото не чистят така, както в рекламите.

Общи условия

Активация на акаунт