Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 10

• 108 329
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
  • Hell
http://vbox7.com/play:6869ece5 за мен тази реклама винаги е била първенец, което ми напомня... Нес кафе нямат лоша реклама. Simple Smile

# 76
# 77
  • Fort Worth, TX
Хахаха, да, много яка беше! Laughing
Много ме кефеше и тази:

А между другото, преди минути мина рекламата на "Карнобатска" и наистина има някаква препратка към "Сексът и градът" даже и в музиката, която тече на "заден фон".
Това е рекламата на рекламите.За мен е по-по -най. Laughing
Тези на Загорка също не мога да ги разбера, ама грам. Mr. Green

# 78
На мен много ми харесват рекламите на "Загорка", целия цикъл. Идеята според мен е, че когато пиеш любимата си бира, хич не ти пука какво става около теб - дали влиза някаква миска, дали има астронавт, дали има полицейска акция... Поне аз така ги разбирам  Simple Smile
А "Хайнекен" нямат грешка - много оригинални, интересни и новатори. С удоволствие ги гледам, въпреки че не пия бира.

# 79
# 80
  • Пловдив
В последно време ме радва тази реклама на Хайнекен

# 81
  • Пловдив
И тази на Карнобатска гроздова

# 82
В предната тема видях, че е станало дума за рекламата на Макдоналдс с 1 метър сняг, но да я похваля  и аз  - усмихвам се всеки път, като я дават  Grinning

Може ли линк към тази реклама?  newsm78

# 83
  • Stuck in a moment
Още един глас за рекламите на Хайнекен  Peace - гледам ги отначало докрай Whistling
Ето още една - https://www.youtube.com/watch?v=_uQB-lf1wcM - много е дива Party

Супер е рекламата/те !  Peace
Нямат нищо общо с леко смотаните, леко шкембести, средностатистически момченца от рекламите на нашенски бири. В един момент си мисля - защо трябва да ги избират точно такива и не е ли това някакъв вид принизяване на целевата група, в крайна сметка на кой ще му е кеф да се идентифицира с такъв персонаж. Нали в рекламата трябва да откриеш нещо от себе си, а това е сто пъти по-приятно в рекламите на Хайнекен - там мъжът е небрежен, успешен, привлекателен и води вълнуващ живот....

# 84
Новата реклама на Активия я гледам вече няколко пъти,манекенката не е ли една бивша мис Елена ,не помня фамилията,името и беше забъркано с Вальо Топлото

# 85
Върви една реклама на едни кредити с Никол Станкулова - толкова УЖАСНА реклама скоро не бях виждала. И идеята и е ужасна (особено момента с нейните думи "Е, сега ще видите/разберете" - все едно е от силова групировка и заплашва), и изпълнението, и реквизита, и ........ всичко и е ужасно.

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 21:41 от dolly_holly

# 86
Намерих я, заповядайте да я видите и вие.

# 87
  • in Wonderland
http://www.youtube.com/watch?v=qkJTZqD6R7k

Вчера попаднах на тази реклама , много ми хареса . Иначе преди няколко дни нещо стана въпрос за една реклама , на която съм запомнила логото - забързва нея  и забавя него , но установих ,че не знаех какво точно рекламират ( мислих си ,че са някакви нови хапчета , подобни на виагра , пък то било Дурекс ) . Та говорихме си на тази тема с ММ и той вика сигурно  ти си една на 1000 , която не е разбрала  за кво иде реч . Аз не че не съм разбрала , ами просто не съм й обърнала особено внимание , което за мен си е маркетингова грешка на създателите на въпросната реклама .
Иначе мене много ме кефи тази за Карнобатска гроздова , забавна ми е Simple Smile . Също имаше една ама май вече не я дават , за едни бисквитки - Бишколата. Ллелелеееееееееееееее направо благодат за окото - мноого добра реклама . Не зная за вас , но аз определено съм човек , който се връзва на рекламите , и по-точно на тия за бързооборотни стоки ( те и да искат не могат да ме зарибят да ида утре да си купя КИА или да тегля ипотечен кредит ) , но за всякакви други щуротийки съм готова . Може 1 път да е , ама ако се изкефя на рекламата - хоп лапнала съм въдицата !!! Сори за дългия пост .

# 88
Намерих я, заповядайте да я видите и вие.

Ох, и ще ме скъса от смях с тия токчета по полето  hahaha!

# 89
  • Пловдив
Мен самата тя ме дразни, и във времето и в рекламата...

Общи условия

Активация на акаунт