Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 10

• 108 315
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Има някаква нова реклама на Always. Отврат, върти се в леглото и в близък план д*пето й.

# 751
  • София
Те всички реклами на Always последните години са отвратителни - и визият, и песничките. Crazy

# 752
  • Варна
Електрическото одеяло.
 Оня: Бързай, спри сешоара на жена си!  Sick Sick Sick
Или ония където рекламира уреда за готвене на Делимано, "касетофончето"  Sick ooooh! много ми е дебилен!

Не го изтрайвам! ММ вика, че бил напушен  Laughing

# 753
Електрическото одеяло.
 Оня: Бързай, спри сешоара на жена си!  Sick Sick Sick
Или ония където рекламира уреда за готвене на Делимано, "касетофончето"  Sick ooooh! много ми е дебилен!

Не го изтрайвам! ММ вика, че бил напушен  Laughing
Е, той човека сам си казва, че Делимано пуши докато готвиш. Вероятно му е станало нещо от изпаренията  Mr. Green

# 754
Най-дразнещата за мен реклама е тази на Тонзилотрен. Направо откачам като я чуя. #Cussing out

# 755
В новата реклама на OLX нарочно ли пускат обява за папЙонка? Или аз не съм разбрала/видяла нещо?

# 756
Харесвам рекламата на Vbox.Много свежо им се е получило.Но пък тези дни не съм я срещала,може би защото е в стил изпращаме 2014 посрещаме 2015.Харесвам песента(мелодия или музикален фон),но не я намирам никъде.Ако някой може да помогне ще черпя   smile3521 beer

# 757
И аз я харесвам Peace.Много е свежа Grinning

# 758
  • in Wonderland
И аз я засякох ей сега по тв-то, супер свежа е. Но не успях да я намеря в нета, за да я споделя тук.

# 759
Допада ми рекламата, която ФИБ въртяха миналите месеци-известни личности четат поезия.
Не е лоша и рекламата на Теленор за новото начало.
Много мразя тези на Бони и на Olx....

# 760
Мартинели пък толкова не можаха да измислят друга музика за рекламата си, а избраха тази на един омекотител-семана или Ленор, не съм сигурна.

# 761
  • Gotham City
Някой няма ли да пуска нова тема?

Много ме дразни рекламата на ориз Крина, в щатите биха я спрели за расизъм. Сладки актьори, но....

# 762
Алилуяяяяяяяяяяяяяяя-тъпата реклама на базар бг най-накрая е смененаааа!!!! (ей, ако имах кинти, щях да им платя за да я спрат!Нема такова безумие просто Mr. Green)

# 763
  • Велико Търново
Аз не виждам да е сменена - или е с чичката с очилата, или с върти-дупе-мацката ooooh! Не я понасям, сменям канала веднага, ужасно противна и неприятна реклама - май държи челното място в класацията ми за най-дразнещи реклами Crossing Arms

# 764
  • Ню Йорк
И аз я засичам още, де късмет да я сменят.
Тя освен, че е тъпа и страда от пълна липса на смисъл е и някак си противно вулгарна.

Общи условия

Активация на акаунт