Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 10

• 108 323
  • 768
  •   1
Отговори
# 30
Не закачайте Антонио Бандерас!  Naughty Много ми харесва рекламата с поничката.

# 31
Какво научихме от телевизионните реклами
- Основният проблем на човечеството е пърхутът.
- При подходящото настроение хората могат да разговарят с маргарина.
- Всяко момиче с ярка рокля носи в чантата си двулитрова бутилка с препарат за цветно пране.
- Хората, живеещи в огромни, луксозно обзаведени апартаменти, се хранят с най-евтиния салам и маргарин.
- Добрата домакиня винаги има в дома си безобразно мръсни плочки, ръждиви кранове на чешмите и бъкаща от микроби тоалетна.
- Ако две деца замърсят белите си тениски, ще дойде не татко с шамарите, а някаква лелка с прах за пране.
- Ако добре сте си измили косата, тя ще започне да се движи на забавен каданс. С музикален съпровод.
- Бирата кара мъжете да скачат с парашут, да се бият с мечове и други интелигентни неща.
- Шоколадът решава всички проблеми

...само да допълня:
- Вземането на кредит за щяло и нещяло е нещо съвсем нормално, необходимо, че даже и полезно!

Joy Joy JoyИ най-вероятно не трябва да се връща с огромни лихви.

# 32
  • Пловдив
Не закачайте Антонио Бандерас!  Naughty Много ми харесва рекламата с поничката.

newsm43

# 33
Като стана дума за кредити, че се сетих за една реклама отпреди няколко години. Не мога да си спомня на коя банка беше, на Уникредит ли, на ДСК ли - не мога да си спомня точно, рекламираха някакъв кредит. В един магазин, пред огледало една жена се е намъкнала в някакъв лилав кошмар, а продавачката я поглежда и и казва лицемерно: "Чудесно Ви стои!" Беше ми беше една от любимите.

# 34
На Карнобатска е от типа на Булка - тъпа и сексистка, но всички говорят за нея. Както знаем няма лоша реклама.

# 35
Аз лично съм се затъжила за ето тази реклама

Heart Eyes

# 36
  • София
Явно само аз не съм гледала тази реклама на Карнобатска  newsm78
miki-moto тази реклама мен всеки път ме натъжава. Плюскат като невидели течен шоколад, а то детето милото седи и лигите му текат чак.

# 37
  • Пловдив
И аз не съм. Ама кротко чакам някой да я покаже  Laughing

# 38
Бе чета ви, чета ви за тая Карнобатска, ма не мога да вдена, че и аз не съм я гледала още...
Но пък с коментарите си ме подсетихте нещо. Спомняте ли си преди време имаше една реклама с едни изсъхнали риби в една чиния дето пееха нещо? Е такъв дразнител за мен нямаше! Май пак на някакъв алкохол беше  newsm78
Иначе като глобално заключение - за мен М-Тел са непобедими в тъпните, но вече започва да се събира достойна конкуренция  Crazy

# 39
  • София
Гледайте Бтв след 22.00ч и няма начин да не я видите, тя е на всяка рекламна пауза  ooooh!

# 40
Гледайте Бтв след 22.00ч и няма начин да не я видите, тя е на всяка рекламна пауза  ooooh!

Peace  явно за това не съм я видяла до сега. Аз на тези съм им обявила бойкот отдавна. Освен да взема да се прежаля  Crazy

# 41
  • Стара Загора
Една добра реклама-

# 42
  • Разпиляна във въображението
Една доста стара реклама - http://www.youtube.com/watch?v=ZMbnzl7Fj6w Чух мелодията и се сетих.

# 43
На Карнобатска е от типа на Булка - тъпа и сексистка, но всички говорят за нея. Както знаем няма лоша реклама.
  Супер гадна и просташка реклама.

# 44
Като видях рекамата на  Ментос и сесетих за тази на Фанта - Фанта Германия. Едно време ми беше любима, и сега от време не време се бъзикаме с на някой прическата, че е пил Фанта Германия.  http://www.vbox7.com/play:6ccc1aac

Общи условия

Активация на акаунт