Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 10

• 108 309
  • 768
  •   1
Отговори
# 45
Харесват ми тези реклами Simple Smile

# 46
Много е хубава!!!!!!

# 47
На Хайнекен новата е поредната им много добра!  Peace

# 48
Ох, аз съм пропуснала, че има нова тема  Embarassed!
И аз с коментар за прословутата "Карнобатска"- изключително лека реклама, лека в смисъла на "нищо не струваща". Срам за българската жена и още по- голям срам за отдел маркетинг и реклама на Винпром Карнобат- не може професионалисти да измислят и допуснат в национален ефир тоооооооолкова пошла реклама. А да, и това, че всяка вечер я чувам по 3-4 пъти в рамките на един час ми действа още по- отблъскващо  Sick!

На Карнобатска е от типа на Булка - тъпа и сексистка, но всички говорят за нея. Както знаем няма лоша реклама.

Аз бих казала, че рекламата на "Булка" опроверга това, че няма лоша реклама и май такава всъщност има или поне по ширините на България, защото за по- малко от година "Булка" изчезна и от ефира и от пазара Simple Smile.

# 49
Най-омразната ми реклама е на превръзки always, като я чуя и видя и ми се подвига  Sick Този, които е правил последните реклами за тази фирма е некадърник и трябва да си скъса дипломата, ако има такава! Най ми харесват рекламите на Кока-кола и на Heineken Simple Smile

# 50
  • Ню Йорк
Ох, аз съм пропуснала, че има нова тема  Embarassed!
И аз с коментар за прословутата "Карнобатска"- изключително лека реклама, лека в смисъла на "нищо не струваща". Срам за българската жена и още по- голям срам за отдел маркетинг и реклама на Винпром Карнобат- не може професионалисти да измислят и допуснат в национален ефир тоооооооолкова пошла реклама. А да, и това, че всяка вечер я чувам по 3-4 пъти в рамките на един час ми действа още по- отблъскващо  Sick!

На Карнобатска е от типа на Булка - тъпа и сексистка, но всички говорят за нея. Както знаем няма лоша реклама.

Аз бих казала, че рекламата на "Булка" опроверга това, че няма лоша реклама и май такава всъщност има или поне по ширините на България, защото за по- малко от година "Булка" изчезна и от ефира и от пазара Simple Smile.

Още един глас против ракията.

# 51
Харесват ми всички реклами на Кока кола, забавна ми е рекламата на Макдонълдс, а не мога да понасям рекламата за Карнобатската и за праха за пране Rex.

# 52
  • Fort Worth, TX
Новата реклама на Хайнекен ми харесва.

# 53
май рекламата на Карнобатска само мен ме е уцелила като таргет  Mr. Green hahaha ...Много ми харесва, свежа ми е и с кеф я гледам. Но да си кажа - аз съм любителка и на мръсните вицове и не се скандализирам грам. В смисъл - рекламата ми е  тип "секса и града" , но с повече акценти на виц. Оня ден обяснявах на една приятелка, че тази дето си вдига краката, не е прототип на типичната българка (златотърсачка) и дори се усъмних да не им я е правил някой чужденец. В смисъл, разкрепостените (и дори неморални) жени от секса и града се различават от нашенските кифли по това, че са финансово независими и самостоятелни, и от тази си позиция вдигат краката и канят на по питие случайно срещнат от улицата. спомням си любимия си момент от Секса и града, където Саманта полугола звъни на новия си съсед-брокер, подава му подаръчна кошница с думите: "донесла съм всичко необходимо за приятно прекарване - калифорнийско вино, френско сирене, швейцарски шоколад, презервативи и белезници"  Grinning Laughing  Laughing

Ако гонеха нашенския таргет, рекламодателите на ракията щяха да поръчат някоя бръмчалка тип "Николета" и да разиграят сюжет, по-близък до родните ширини и нрави. Така че на мен не ми изглежда балканско-просташка, а по-скоро носи отличителните белези на западняшкия пиперлив хумор

# 54
  • на село
Новата реклама на Хайнекен ми харесва.

newsm10  Както винаги, хубава реклама, призанала съм ги отдавна, надминават дори рекламите на Кока-кола.

# 55
  • Варна
И аз не съм гледала тази реклама на Пещера, защото и аз не гледам БТВ. Потърсих в интернет ама не намерих, ще чакам някой да я пусне Grinning

Иначе много ми харесва една нова реклама, за която мъжа ми казва "Леле тези колко пари са дали за реклама, гледай колко е дълга..." Joy Joy
Не се сещам в момента за какво беше, че я слушам предимно, но много зарибяваща музичка има, май и френска. Ще чакам да я видя и ще докладвам като харесвана такава.

# 56
  • SOFIA
Последната реклама на Хайнекен - всички реклами на Хайнекен ми харесват! Много свежи и динамични.
А така и не можах да разбера няколкото последни реклами на Загорка.

# 57
Пропуснала съм новата тема.

Последно ме впечатли рекламата на БМВ - уважението трябва да се заслужи.
Рокерите са страшни  Mr. Green

# 58
Пропуснала съм новата тема.

Последно ме впечатли рекламата на БМВ - уважението трябва да се заслужи.
Рокерите са страшни  Mr. Green

Тази и аз мн я харесвам!! А някой може ли да пусне линк към рекламата на една котешка храна Gourmet Gold. В "главната роля" е един бял пухест котарак, който дава мнение за бижутата на собственичката си. много красива и изпипана реклама, жалко че не я намирам в нет-а. Ако някой има линк към клипчето, ще се радвам да ми го пусне

# 59
Румяна Лефтерова, мисля че точно за новата реклама на Хайнекен говорите, но навсякъде, където я намирам клипът е свален и няма как да я пусна тук. Тя е доста дълга (около минута) и музиката е зарибуваща.

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 16:52 от dolly_holly

Общи условия

Активация на акаунт