Приморско 2014 г.

• 81 856
  • 678
  •   1
Отговори
# 165
Ние харесахме един ресторант на ул. Ропотамо, но не помня името.  Peace

# 166
  • София
Момичета, обръщам се с молба към Вас  Embarassed
По принцип обичам първо да търся и ровя после да досаждам с питания, но нещо не мога да намеря нищо подходящо за нас  Sad
Понеже сме с 3 деца и настаняването като гледам все трябва да е в апартамент, няма как. Въпреки че най-малката може и да ползва кошара, но повечет не предлагат.
Търсиме нещо на по-спокойно място, няма значение колко е далеч от плаж с кола сме. Не е задължително да е с изхранване. Мислех, че ще успея да намеря студио или апартамент до 50-60лв за средата на юли, защото ако скоча по-нагоре ММ каза, че тръгваме за Гърция. Това ще ни е второто море и затова то вече е малко по-ниско бюджетно и така в последния момент.

# 167
Виж тук , ако решиш. Цената е добра Не е за твоето време но може да се договорите Само че е далече от плажа . Изглежда приятно и има каквото искаш но...
просто като идея
http://kolektivni.bg/index.php?catid=%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0 … %D0%B8&page=2

# 168
....
Някоя мама , ако е там да пише как е времето и водата става ли за къпане.

В момента точно е буря - гърми, трещи, вали порой и духа силен вятър.
Иначе водата става за къпане. Не е топла, но не е нужно и да си морж за да се топнеш Simple Smile В началото ти се струва студена, но се свиква бързо. 

# 169
  • София
Благодаря Флори   Hug
Наистина има няколко предложения, които ще погледна.
Засега чакам и отговор от няколко апартамента, дано скоро намеря нещо подходящо.

# 170
  • София/Севлиево
Ние от 2006-та ходим в Приморско.Първата година бяхме на квартира, втората в хотел Зонарита , 2008-ма не ходихме на море, щото малкия тамън се беше родил и от 2009-та отсядаме в хотел Пловдив, който е точно до плажа(ама незнам кой, Южен ли, Северен ли).Определено градът ми харесва, но през юни , през август е голяма гъчканица и това не ми допада.Тази година незнам дали ще ходим, но се надявам.Все пак сме на море от 28.06 до 20.07 , почваме от Синеморец за 7 дни пък после където ни отвее вятъра Simple SmileВ хотел Зонарита когато ходихме август 2007-ма бяхме в студио с включена закуска и доколкото си спомням за 5 дни дадохме около 300-350 лв, което е 60-70 на ден.В Пловдив миналата година с детето плащахме по 52 лева за нощувка и закуска през юни месец.

AIR , много добър избор си направила.Първото море на малкия беше там и миналата година пак ходихме.Лично аз съм много доволна от к. Гранд хотел Варна.

# 171
  • София
Момичета добро утро Hug
Не съм ходила до сега в Приморско,искаме с дъщеря ми която е на 14 год.,това лято да почиваме там за 5-6 дни от 18 август...Моля ви за идея за семеен хотел,не искам кой знае какви екстри само самостоятелен санитарен възел и да е поне малко прилично...
Бях харесвала Шулерови но след коментара с мишката се потресох...
Търся нещо до около 40 лева за двойна стая,лошотот е че ще сме с автобуса и не ми се иска да рискувам да търся хотел на място.Въпреки че като гледам какво става по морето,въобще се замислям дали ще има хубаво време за море newsm78

# 172
Моля ви дайте някакви отзиви за почивна база Посейдон ? Смятаме да резервираме, но не мога да намеря никакви мнения в нета за него.....

# 173
Момичета, обръщам се с молба към Вас  Embarassed
По принцип обичам първо да търся и ровя после да досаждам с питания, но нещо не мога да намеря нищо подходящо за нас  Sad
Понеже сме с 3 деца и настаняването като гледам все трябва да е в апартамент, няма как. Въпреки че най-малката може и да ползва кошара, но повечет не предлагат.
Търсиме нещо на по-спокойно място, няма значение колко е далеч от плаж с кола сме. Не е задължително да е с изхранване. Мислех, че ще успея да намеря студио или апартамент до 50-60лв за средата на юли, защото ако скоча по-нагоре ММ каза, че тръгваме за Гърция. Това ще ни е второто море и затова то вече е малко по-ниско бюджетно и така в последния момент.
Ако не сте претенциозни вижте Стамополу
http://www.trivago.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D1%80%D1%81 … %BB%D1%83-1549385
Също така Релакс
http://www.relax-primorsko.com/

# 174
  • София
Внимавайте за Стамополу. Комплексът се състои от студиа, на различни собственици и всички са организирани по различен начин.Какво ще бъде студиото, в което попаднете си е чиста лотария. Обикновено сами трябва да се грижите за почистването. Става, може би, за наистина непретенциозни хора, за които евентуално липсата на топла вода, не би било проблем.

Този хотел е приличен, без претенции, но с топла вода и относително чисто поддържан: http://www.hotelmilan-bg.com/

# 175
Бяхме в Стамополу преди 2 години. Много съм доволна. Стаята се почистваше всеки ден. Беше на вторият етаж с изглед към басейна. Там ни посрещна жената, която почистваше. И тази година исках пак да отседнем там, но нямаше свободни места за датите, които искахме. Много е близо до плажа. На мен лично ми хареса. http://pochivka.bg/o-12062-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … %BE%D0%BB%D1%83_1

# 176
Здравейте! Има ли някой в момента в Приморско? Как е южния плаж, има ли почиващи, как е водата? Благодаря предварително!

# 177
  • София
Здравейте   bouquet.
Записвам се да следя темичката. Ние сме почитатели на Приморско. Две години сме ходили в средата на юни и съм очарована от града и влюбена в южния плаж.
Тази година обаче ако успеем да се пласираме на море, ще е за няколко дни през септември. Някой ходил ли е през септември и дали водата в началото на септември ще е сходна с тази в средата на юни  newsm78?

# 178
  • София
Здравейте   bouquet.
Записвам се да следя темичката. Ние сме почитатели на Приморско. Две години сме ходили в средата на юни и съм очарована от града и влюбена в южния плаж.
Тази година обаче ако успеем да се пласираме на море, ще е за няколко дни през септември. Някой ходил ли е през септември и дали водата в началото на септември ще е сходна с тази в средата на юни  newsm78?

Миналата година ходихме в Приморско края на юни и началото на септември.
Определено през септември беше по-топла водата, но времето беше много топло тогава.

# 179
  • София
Момичета,няма такова чудене и търсене до сега не сме ходили в Приморско.Искам малко хотелче,в което ще се прибираме с дъщерята само за спане и не ми се дават много пари за стая.Намерих това,хем исках и да е близо до автогарата ,че ще сме с автобуса...Говорих сега с жената от къщата,много мила и любезна ми се стори по телефона,30лева на вечер за двойна стая.Вие какво ще кажете?Вече нямам нерви да ровя,явно от средата до края на август цените скачат двойно newsm78
http://pochivka.bg/o-13853-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%B5%D0%B2%D0%B0

Общи условия

Активация на акаунт