Приморско 2014 г.

• 81 848
  • 678
  •   1
Отговори
# 180
Момичета,няма такова чудене и търсене до сега не сме ходили в Приморско.Искам малко хотелче,в което ще се прибираме с дъщерята само за спане и не ми се дават много пари за стая.Намерих това,хем исках и да е близо до автогарата ,че ще сме с автобуса...Говорих сега с жената от къщата,много мила и любезна ми се стори по телефона,30лева на вечер за двойна стая.Вие какво ще кажете?Вече нямам нерви да ровя,явно от средата до края на август цените скачат двойно newsm78
http://pochivka.bg/o-13853-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%B5%D0%B2%D0%B0

Нямам мнение за хотелчето, но само да ти кажа, че изобщо не е близо до автогарата.

# 181
И до двата плажа не е близо.Хубав ,тих квартал  ама е в девета глуха   bouquet ,за тихо ще ви е тихо ,като на почивка ама до плажа  си е далеч Laughing

# 182
  • София
Момичета,няма такова чудене и търсене до сега не сме ходили в Приморско.Искам малко хотелче,в което ще се прибираме с дъщерята само за спане и не ми се дават много пари за стая.Намерих това,хем исках и да е близо до автогарата ,че ще сме с автобуса...Говорих сега с жената от къщата,много мила и любезна ми се стори по телефона,30лева на вечер за двойна стая.Вие какво ще кажете?Вече нямам нерви да ровя,явно от средата до края на август цените скачат двойно newsm78
http://pochivka.bg/o-13853-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%B5%D0%B2%D0%B0

Къщата е близо до северния плаж, по-точно до централния - има няма 5 мин. От атогарата около 20 мин.

# 183
Шмурди, мнение за хотела нямам, но автогарата е съвсем в началото, а хотела е през целия център в дясно на картата.

# 184
  • София
Шмурди, мнение за хотела нямам, но автогарата е съвсем в началото, а хотела е през целия център в дясно на картата.

Благодаря ви Момичета,но то сега като разгледах картата на Приморско трябва да избера или плажа да е по близо или автогарата и двете няма как да се получат ooooh!

# 185
Южният плаж е по - близо до автогарата.
Иначе такситата винаги са вариант, ще ви вземат 4-5 лева, но няма да носите тежкия багаж на ръце.

Аз съм от средата на юли в Приморско. Нямам търпение вече, дано положението се оправи до тогава, че ми казаха, че водата е доста мръсна.
Вие кои ресторанти за хапване предпочитате  Thinking

# 186
....
Вие кои ресторанти за хапване предпочитате  Thinking
Вече попитах веднъж, но сега отново се присъединявам към питането....

# 187
Здравейте! Има ли някой в момента в Приморско? Как е южния плаж, има ли почиващи, как е водата? Благодаря предварително!

Привет, пълно е с хора вече, водата е относително приятна, cъдейки по броя на къпещите се.
Но аз за водата не съм критерий, че не е ли чай - не ми я хвали Simple Smile

# 188
Здравейте, тази година мислиме да посетиме Приморско. Някой може ли да изкаже мнение за хотел Еко Палас и хотел Свети Стефан? За първи път ще ходиме в Приморско и бих се радвала да споделите впечатления.  Simple Smile

# 189

Благодаря ви Момичета,но то сега като разгледах картата на Приморско трябва да избера или плажа да е по близо или автогарата и двете няма как да се получат ooooh!
Ние първата година бяхме в Sunrise. Близо е до автогарата, но на 10-15 минути пеша от плажа. Южния. Не е лош хотела.

# 190
  • София
Момичета добро утро Hug
Не съм ходила до сега в Приморско,искаме с дъщеря ми която е на 14 год.,това лято да почиваме там за 5-6 дни от 18 август...Моля ви за идея за семеен хотел,не искам кой знае какви екстри само самостоятелен санитарен възел и да е поне малко прилично...
Бях харесвала Шулерови но след коментара с мишката се потресох...
Търся нещо до около 40 лева за двойна стая,лошотот е че ще сме с автобуса и не ми се иска да рискувам да търся хотел на място.Въпреки че като гледам какво става по морето,въобще се замислям дали ще има хубаво време за море newsm78
Мога да ти препоръчам хотел Южни нощи - на 50 м от южния плаж, но пък предлагат превоз от и до автогарата - ако това те устройва Simple Smile

# 191
Благодаря за включването от Приморско. Дано по бързо да се стопли водата. А тя как е на цвят, замърсена ли е много?

# 192
Търся още мнения за хотел Буена Виста.Ето го: http://www.buenavissta.com/galery.php
Вече намерих едно положително мнение, но  питам все пак и за други мнения - как е като разположение, някакви  шумни заведения наоколо?

Благодаря Peace

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 12:37 от benita_a

# 193
Търся още мнения за хотел Буена Виста.Ето го: http://www.buenavissta.com/galery.php
Вече намерих едно положително мнение, но  питам все пак и за други мнения - как е като разположение, някакви  шумни заведения наоколо?

Благодаря Peace

Може би си прочела моето мнение по-назад в темата, но пак ще си кажа. Ние ходим 2 години поред там в началото на септември. Съвсем приличен хотел е, редовно се чисти.
Закуската ми е любимото нещо в него. Шведска маса, винаги има голям избор от неща за ядене и задължително нещо много вкусно, правено на ръка - баница, кекс... такива работи. Кухнята за мен поне беше задоволителна. Понеже сме с малки деца, си взимахме апартамент. Вътре имаше нещо като кухненски ъгъл с мивка, микровълнова и кана за загряване на вода. Много близо е до южния плаж, така че с количката се стига лесно.
Басейнът не сме го пробвали.
Доволна съм, но в разгара на сезона идва малко скъп. За Септември си е ОК.

# 194

Благодаря Peace

Може би си прочела моето мнение по-назад в темата, но пак ще си кажа. Ние ходим 2 години поред там в началото на септември. Съвсем приличен хотел е, редовно се чисти.
Закуската ми е любимото нещо в него. Шведска маса, винаги има голям избор от неща за ядене и задължително нещо много вкусно, правено на ръка - баница, кекс... такива работи. Кухнята за мен поне беше задоволителна. Понеже сме с малки деца, си взимахме апартамент. Вътре имаше нещо като кухненски ъгъл с мивка, микровълнова и кана за загряване на вода. Много близо е до южния плаж, така че с количката се стига лесно.
Басейнът не сме го пробвали.
Доволна съм, но в разгара на сезона идва малко скъп. За Септември си е ОК.

Супер.Благодаря за мнението.Явно си струва хотела.Но мястото как е, нали няма някакви кофти заведения наблизо?Цената за апартамент е около 120лв.
Ние търсим нощувка със закуска - с две деца сме, едното е на 14, другото на 5г.Ако имате някакви по-изгодни предложение, моля пишете Praynig

Общи условия

Активация на акаунт