Приморско 2014 г.

• 81 842
  • 678
  •   1
Отговори
# 195
Няма кофти заведения Simple Smile Поне до септември миналата година нямаше.

# 196
Здравейте, ние сме с дете на 2,5 г. и искаме да почиваме в Приморско. Търсим All inclusivе хотел, за да мога да угодя на хранителните му капризи и да си почина  Mr. Green Насочила съм се към Перлите. Дали може да ме посъветвате коя Перла да избера, или да предложите друг хотел. Мерси предварително!

Мнения за Престиж Сити 2?

Приятно летуване на всички!

Здравейте, Стасита!
Относно Престиж Сити 2 в Приморско ще споделя мнение в края на юли, наши семейни приятели от години ходят там и ми го препоръчаха за това лято. Ако не е късно за вас, мога да ти кажа къде е най-добрата цена на All Inclusive, тъй като се рових доста докато попаднах на http://bgbooking.net/deal/767-aparthotel_prestige_city_ii_primor … _summer_2014.html Слънчево лято пожелавам и дано съм била полезна.

# 197

Да,  попитам в хотел Буена Виста има ли хладилници в стаите и апартаментите?така като гледам май нямат Cry

# 198

Да,  попитам в хотел Буена Виста има ли хладилници в стаите и апартаментите?така като гледам май нямат Cry
В апартаментите имаше едни малки такива.

# 199
Здравейте, някой има ли впечатления за тези no name оферти за перлите  newsm78 защото се замислих но някой бил ли е миналата година , защото пак срещах такива

# 200
Нормална оферта за перла 1 ни дадоха за двама възрастни и две деца едно на 3 и едно на 2 около 1000 лв , а тука съни турс ми дава оферта 620 лв , много странно .... Thinking

# 201
И аз се включвам със запитване за Перлите - понеже сме с много малки деца, коя от всичките Перли  Laughing ще ми препоръчате като най-удобна за дечица на 1.6г. и 4г.??? Благодаря.  Hug

Понеже прочетох предните мнения за общите басейни - не ми се иска за басейн да ходим до друг хотел от веригата, все пак и до плажа ще има ходене, а с много малки дечица не е за предпочитане....

# 202
  • София
Интересува ме как се стига до ММЦ без собствен транспорт ,предполагам до Приморско и от там ... ?

# 203
  • София
Интересува ме как се стига до ММЦ без собствен транспорт ,предполагам до Приморско и от там ... ?

Има си и автобуси до ММЦ, иначе аз съм го минавала и пеша (не е далече), но без багаж  Peace

# 204
  • София

Има си и автобуси до ММЦ, иначе аз съм го минавала и пеша (не е далече), но без багаж  Peace

Откъде тръгват ,предполагам не вървят до късно вечер ?

# 205
  bouquetЗдравейте, момичета!))
Ние днес се върнахме от Приморско. Може би ще ви интересува , които заминавате-времето е супер, плажа северният е чист и има свободни чадъри и шезлонги по 5 лв са пак. Свободната зона има места. Вече е има доста народ. Всяка вечер има представления пред общината някакъв 12 международен детски фестивал и е пълно с публика и много интересно за дечица че и възрастни. Водата е супер чиста и приятна. На мен дори топла ми се струва след първото влизане)). Става и за плуване и за стоене много е приятна. На много места има табели със свободни стаи в хубави хотелчета. До автогарата от северния плаж не е много близо , но и ние сме без кола ама по главната улица... не е повече от 15 минути бавно ходене , така че не се притеснявайте. Лунапарка мисля, че има много нови неща направени за дечицата. Направени са и на доста места разни атракциони освен тези дето преди 2 години знам. Така че...за тях ще е супер)) Ние бяхме със закуска и вечеря в хотела дето и преди бяхме та ...вече съм напълняла поне с 5 кг(( Направо се угоявахме. Много хубаво готвеха и големи порции изобщо.. Направи ми впечатление, че дори и малките хотелчета са направили басейни , явно искат да се по-конкурентни. Много нови хотели май има .
Тук някой питаше за ММЦ как се стига-има вече влакче дето тръгва от Лунапарка(или как е там) Хотел Тишина там на ул Перла , и преди имаше оттам влакчета ама сега май е друга фирма, щото вида му е по-различен. Май струва 3лв до там и до Китен ходи не мога точно да кажа щото има две цени 2лв и 3лв ама дали е за деца и възрастни или до ММЦ е 2лв а до Китен 3лв не знам . Май тръгва на всеки кръгъл час и пак така се връща Удобно е . Но няма до плажа Перла както преди .
Времето е супер за плаж, водата абсолютно чиста и е топла. Хората вече са в готовност. На нас не ни се тръгваше оттам (((
Пожелавам ви хубаво прекарване и весела почивка)))

# 206
  • София

Има Сф-ММЦ, на тебе от къде ти трябва?  newsm78

# 207
  • София

Има Сф-ММЦ, на тебе от къде ти трябва?  newsm78

От Сф .

# 208
  • София

Има си и автобуси до ММЦ, иначе аз съм го минавала и пеша (не е далече), но без багаж  Peace

Има Сф-ММЦ, на тебе от къде ти трябва?  newsm78

От Сф .

Автобусите за Китен от Централана автогара би трябвало да спират и на ММЦ (скоро не съм пътувала, предстои ми живот и здраве през август)  Peace Това са цените на Бургасбус (автобуси Бургас-ММЦ), за номера на линията ще те излъжа, иначе на сайта имат и разписание  Wink

# 209
  • В.Търново
Флори , извинявай , не открих назад в кой хотел сте отседнали в Приморско.Би ли споделила с мен. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт