Приморско 2014 г.

• 81 838
  • 678
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Моля за вашата помощ. Трябва да помогна на нашите, на които им пропадна резервацията.
Моля да препоръчате евтина квартира, къща за гости, хотел, който да става за баба, дядо и внуче.
Най-важното е да има достъп до кухня, за да си готвят.
Проблема е, че няма и време за да изчета темата. Трябват им 10 дни от 19.07.
Много ви благодаря за помощта  Praynig Praynig

Шурелови Приморско, обаче доколкото четох май няма места.

# 241
  • в сърцето на държавата

Здравейте-някой ходил ли е в :
Хотелски комплекс "Черноморец" е разположен в гр. Приморско

Хотелски комплекс "Черноморец" е разположен в гр. Приморско. Базата разполага със 700 легла, ресторант с около 120 места, басейни за възрастни и деца, детски кът, игрища, интернет. Плажната ивица е на 100 м от хотела.
Комплексът предлага различни възможности за настаняване в стаи с две и три легла, както и студиа.

ТРИДНЕВЕН ПАКЕТ: 180лв. - 50% = 90лв.
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:
•Три нощувки в двойна стая
•Три закуски
•Три обяда
•Три вечери
•Ползване на външен басейн
•Чадър и шезлонг
•Интернет
•Курортна такса

ПЕТДНЕВЕН ПАКЕТ: 300лв. - 50% = 150лв.
ВИП ваучера е за ЕДИН човек и включва:
•Пет нощувки в двойна стая
•Пет закуски
•Пет обяда
•Пет вечери
•Ползване на външен басейн
•Чадър и шезлонг
•Интернет
•Курортна такса

# 242
Здравейте,някой посещавал или чувал за хотел Екотерм перла,н аул.стамополу 1,но картата изглежда доста далеч от плажа,за пеша мисля ,че е абсурд,но все пак е карта,н емога напълно да преценя.
Ако може препоръка за къща за гости близо до северен или южен плаж,искам да е близко за ходене пеша!

# 243
Имам друг въпрос,понеже получих отговор от две къщи ,че има свободни стаи за желания период,да питам някой ходил ли е в Къща Емо и хотел Рила,имате ли впечатления.И друго ме интересува понеже не съмходила в Приморско,къща Емо пише,че е до входа на северния плаж, там има ли свободн азона за собствени чадъри,защото като гледам по снимки до входа има платени, търся квартира ,която да ми е максимално близо за пеша да ходим.

# 244
Каква е цената на чадър в платената зона на северния и на южния плаж? А на Перла само свободна зона ли е?
Благодаря предварително  Peace

Мога да кажа само за плажа на Перла - не е само свободна зона, даже бих казала, че чадърите са доста. 5 лв. е цената на чадъра, толкова се плаща и за шезлонг.

здравейте и от мен,няколко години ходим на приморско и тази година пак.Повече ни харесва южния плаж заради децата,по плитък е,от темата разбрах че има плаж Перла-може ли някой да ми обясни къде се намира  Hug

Като влизаш в Приморско подминаваш първия светофар /кръстовището дето отива за ММЦ/ и първата улица наляво, Иглика се казва, веднага след аквапарка се пада, стръмна улица, караш по нея, тя криволичи малко, но те извежда директно на морето, северния плаж и Перла. Виж на гугъл мапса се вижда добре.

Само да допълня - след като се подмине конната база ( не очаквайте нещо голямо - просто коне под наем на ливада,  но пък има реклама Simple Smile )  и продължите покрай дюните,  стигате до едно  кръстовище - за  Перла завивате на дясно ( на право се продължава за Беглик Таш).  Асфалтовият път стига до самата резиденция, но там няма къде да се остави колата. Импровизиран паркинг има в гората до самия плаж - стига се по земен път, две са отбивките в гората и няма как да ги пропуснете.
Ние сме с малки деца и ходим само там. Самият плаж е широк и има доста място. Водата е перфектна, рядко има вълни и то не големи. Има няколко кръчмички на плажа, с приемливи цени и вкусна кухня. И децата си храня там не сме имали проблем.  Има и химически тоалетни, общо взето в добро състояние.

# 245
Каква е цената на чадър в платената зона на северния и на южния плаж? ....
чадър - 5лв
шезлонг - 5лв
шалте за шезлонг - 2лв

Имам друг въпрос,понеже получих отговор от две къщи ,че има свободни стаи за желания период,да питам някой ходил ли е в Къща Емо и хотел Рила,имате ли впечатления.И друго ме интересува понеже не съмходила в Приморско,къща Емо пише,че е до входа на северния плаж, там има ли свободн азона за собствени чадъри,защото като гледам по снимки до входа има платени, търся квартира ,която да ми е максимално близо за пеша да ходим.

не съм била в къща Емо, но наистина е на ъгъла на ул.Бриз и ул. Кирил и Методий в началото на северния плаж. В началото има свободна зона.   Peace

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 20:25 от shrekie

# 246
Благодаря за отговорите.
И какво излиза - в Китен е по - скъпо. Чадърът и шезлонгът са по 6 лв.

А как е водата, има ли много мръсотия в нея  Thinking

# 247
Здравейте, искам да попитам каква е разликата между Северния и Южния плаж в Приморско? Кой е по-добър за плажуване? Преди години ходих до северния и останах много разочарована. Беше много по-ветровито от южния изглеждаше по мръсен, каменист и т.н преди година бях на южния и беше добре като изключим прилива на водорасли след обяд. Чувам различни мнения. Казаха че на северния се вливат отпадъчните води и не било много хубаво. Други ми казаха че на южния имало много камъни и водорасли миналата година. Вие какво бихте ми споделили? newsm78

# 248
Така е.На северния плаж се влива една отвратително гнусна,черна,мазна  и миризлива река,а на южния действително има камъни и водорасли Naughty Е,на някои персони тези условия много им харесват Sick ooooh! Имай предвид,че на плажа има и оси и разни буболечки,които хапят,тъй като гората буквално е до самия плаж Sick

# 249
Направо се чудя как въобще ходите на плаж при тези условия.   Thinking

# 250
Направо се чудя как въобще ходите на плаж при тези условия.   Thinking

Laughing Laughing Laughing
ама и Forrester69 така цветно го описа, че и на мен ще ми се отще  Mr. Green

Миналата година на Южния беше много добре, но бяхме в средата на юли. Мисля, че има значение за водораслите, защото в нашия период нямаше въобще /от 7 до 15 юли/ - нито медузи, водорасли, щипалки.

Доколкото знам, започват да "излизат" при цъфтежа им, а той започва след 20 юли... така ми го обясниха и по морето - че всъщност най-доброто време за плажуване е до към края на юли... след това водорасли, медузи, щипалки и течения... все такива гадости и хората там ни се чудят на акъла да се почива август месец при всичката тази мръсотия по курортите и в морето.  Peace

# 251
започват да "излизат" при цъфтежа им, а той започва след 20 юли... така ми го обясниха и по морето - че всъщност най-доброто време за плажуване е до към края на юли... след това водорасли, медузи, щипалки и течения... все такива гадости и хората там ни се чудят на акъла да се почива август месец при всичката тази мръсотия по курортите и в морето.  Peace
Много точно са ти го обяснили-август изобщо не става,/е,не обобщавам за цялото крайбрежие/,но в село приморско определено е много зле положението.
Но пък какво ще я правим тази гора-джунгла,наречена ММЦ,която е до самия плаж-тя си стои там и през юни, и през юли.......... Laughing

# 252
Forrester69 от 3-4г. плюе по приморско - то не бяха гадини, змий, чакали и други твари.
Истината е, че няма такова нещо! Дори комари няма.
Дяволската река се влива на южния плаж. В момента на северния плаж морето е чисто, прекрасно, без водорасли, медузи и др. Самия плаж също е чист, освен ако някоя двукрака гадина не замърси. Peace

# 253
Forrester69 от 3-4г. плюе по приморско - то не бяха гадини, змий, чакали и други твари.
Сигурна ли си? Sick Значи ММЦ,което е развъдник на змиИ и най-различни други гадини,според теб по никакъв начин не се отразява на плажа,който е залепен за тази единствена по рода си в България джунгла? Stop Sick ooooh!

Цитат
Дори комари няма.
Това е най-опашатата лъжа,която съм чувал Sick ooooh!

Цитат
В момента на северния плаж морето е чисто, прекрасно, без водорасли, медузи и др.
Ами ние говорим,че през август хич не е толкова "прекрасно" Stop
А ти не си съчинявай,че няма комари и медузи,ако обичаш! Stop

# 254
  • София
Цитат
Дори комари няма.
Това е най-опашатата лъжа,която съм чувал Sick ooooh!
Две години подред почиваме в Приморско в периода между 20 юли и 15 август. Нито е имало комари, нито змии и гущери. Ако някой го влече да се завира в пущинаци и вилни зони, може и да има някакви гадинки, но в самия курорт беше пръскано, чисто и поддържано.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт