Приморско 2014 г.

• 81 882
  • 678
  •   1
Отговори
# 90
  • В.Търново
Бях и в Китен и в Приморско и между тях в ММЦ и само бетон по улиците без дървета и къщи цели блокове с по 1-2 квадрата дворчета, а в ММЦ  изпорутени, мръсни хотели. Храната некачествена, рибата от окена. Пресни миди неможеш да намериш никъде. И пържени картофи не могат да правят като хората. На плажа няма място, човек до човек, водата мръсна.
По принцип това е реалността в България.На по-хубаво в Турция.
За съжаление от година на година става по-зле по морето като цяло.Но това е, защото всичко е разрушено в държавата ни.Скоро няма да останат хубави местенца за почивка.

# 91
Не бях ходила на море от няколко години. Миналата година отидохме на Приморско и Китен. Не ми хареса изобщо. Бетона е навсякъде, особенно в Приморско няма едно дърво. Храната в ресторантите елементарна и лошо сготвена.
Ако търсиш гора в Приморско - плаж Перла. Бетонът е в по-новата част, зависи къде точно си отседнала. А за храната в ресторантите, навсякъде е така. Просто човек трябва да си избере читав инклузив, иначе не бих рискувала с изхранване по ресторанти.

# 92
  • София
Аз съм изкючително доволна от ресторанта в хотела, където бяхме миналата година. Чисто, вкусно, разнообразно меню и страхотен персонал. Тази година още от март месец сме си запазили за същото място. Не обичам ол инклузив, за да съм като закрепостена на едно място.

# 93
Някой има ли впечатления от детския еко център "Родни простори".Детето ми ще летува там.

# 94
  • София
Някой има ли впечатления от детския еко център "Родни простори".Детето ми ще летува там.

Моето също  Wink На нея ще й е за първи път, ама клубът им ходи там всяка г., така че май знам доста... Какво точно те интересува?

# 95
Гледах клипчето за лагера.Всичко изглежда много добре.И като атракции,и като леглова база,за храната също казват,че е хубава.Но щом знаете доста и пускате и Вашето дете,значи и аз трябва да съм спокойна.Все още можем да се откажем,ако има нещо негативно,споделете...

# 96
  • София
Ами, атракциите и храната са ОК, ама легловата база си била малко мизерна (в частност коментираха най-мн. баните)... Само едно от децата обаче мислеше да не ходи тази г. заради това, само че най-накрая и то се записа, защото останалото явно компенсира. Лагерът всъщност изобщо не е в Приморско, а на детелината за него, само че това си има и своите плюсове според мене (като напр. че я няма простотията и че лагерът е достатъчно високо, за да няма как фекалните води да се върнат обратно). Карат ги на плаж с бусче, защото няма пешеходен път до там, к. за мене също е ОК. Вашият лагер кога е? А-а, иначе Родни простори се вижда в гугъл мап, вкл. и на стрийтвюто  Peace

# 97
Казаха,че тази година баните били ремонтирани.От 8.07-17.07. е лагерът.Добре е,че е извън населеното място,за да няма контакти с външни хора.

# 98
  • София
Казаха,че тази година баните били ремонтирани.От 8.07-17.07. е лагерът.Добре е,че е извън населеното място,за да няма контакти с външни хора.

А, това за баните не го бях чула, ще им кажа на другите родители, мерси  Peace Нашият лагер е август месец. Междудругото, ако мислите да се разходите и вие до Приморско да видите как е детето на лагера, ще се радвам да споделиш къде отседнахте, ако е наблизо. Аз май няма да мога да се кукна в Приморско за целия период (и нашият лагер е 10 дена-9 нощувки), че може би няма да успея да си взема дори неплатен отпуск, но може да намина съботно-неделно, че това ще й е първото отделяне на каката от вкъщи (то тогава мога да проверя и дали няма да има свободни места в РП за два дена, де, че иначе ми се щеше да не им се мяркам мн.-мн, ама и да не съм на 400 км, ако съм там през цялото вр.).

# 99
Нашата също за пръв път се отделя от нас,за това съм притеснена и разпитвам.Но животът е такъв,че трябва да се научи да поема отговорности и да се грижи за себе си.Иначе,чукнах в гугъла-къща за гости в Приморско и ми излязоха доста примамливи оферти-10,15,20лв. за нощувка.

# 100
Очаквам с огромно нетърпение летуването ни в скъпото любимо Приморско от 8 до 22 юни !!!
Градчето е чисто, приятно, тихо е в горната част към носа, божествено.
От 10 години ходим в един и същи хотел, но който е на крайбрежната улица и гледа към морето и Перла. Седиш си на тераската и водата се плиска пред теб.
Плажуваме към Перла, фантастично място.
Кръчмите ... има ги много, обиколили сме доста и през годините сме се спрели на едни и същи - Кукери, Чешкия ресторант, едно рибно ресторантче с прясна разнообразна риба. Жалко, че затвориха Сръбската скара долу пред станцията на Енергото, беше страхотна, със сръбски готвачи и невероятни вкуснотии.
Местните хора са отзивчиви и любезни. Доста места сме обиколили по нашето черноморие, Турция и Гърция, но не заменям за нищо на света Приморско !
Хубаво лято на всички.

# 101
  • Някаде там
Очаквам с огромно нетърпение летуването ни в скъпото любимо Приморско от 8 до 22 юни !!!
Градчето е чисто, приятно, тихо е в горната част към носа, божествено.
От 10 години ходим в един и същи хотел, но който е на крайбрежната улица и гледа към морето и Перла. Седиш си на тераската и водата се плиска пред теб.
Плажуваме към Перла, фантастично място.
Кръчмите ... има ги много, обиколили сме доста и през годините сме се спрели на едни и същи - Кукери, Чешкия ресторант, едно рибно ресторантче с прясна разнообразна риба. Жалко, че затвориха Сръбската скара долу пред станцията на Енергото, беше страхотна, със сръбски готвачи и невероятни вкуснотии.
Местните хора са отзивчиви и любезни. Доста места сме обиколили по нашето черноморие, Турция и Гърция, но не заменям за нищо на света Приморско !
Хубаво лято на всички.

Би ли споделила името на хотела?

# 102
хотел Пловдив

# 103
Бихте ли споделили впечатления за х-л Golden lion  Peace

# 104
Здравейте!
Какви са били миналата година цените по плажовете на чадър и шезлонг?
Вярно ли е, че Южният плаж е по скъп от Северният и като цяло, че Приморско освен красиво е станало и доста скъпо. Близки ме съветват, че в Созопол или Поморие ще ми е доста по хубаво и евтино.

Общи условия

Активация на акаунт