Приморско 2014 г.

• 81 887
  • 678
  •   1
Отговори
# 75
Дали в Приморско има и някой по-безлюден плаж  на който можем да се разхождаме привечер на спокойствие?Някой има ли идея?

# 76
Дали в Приморско има и някой по-безлюден плаж  на който можем да се разхождаме привечер на спокойствие?Някой има ли идея?

На Перла мисля, че има най - малко хора.
Иначе ако ви се разхожда повече и плажът на ММЦ-то е хубав. Между Китен и Приморско се намира, може и по улицата, може и по брега да се стигне. Около 15-20 мин. ходене е  Peace

# 77
  • Бургас
Съвсем безлюдни няма.Ако е в сезона навсякъде щъкат хора.Има и по заведенията на плажа.Предполагам, че по нощите ще е по-безлюдно, ама кой знае Wink.Аз не мога да определя кой плаж ми харесва повече за разходка и двата си имат чар, но до ММЦ т.е от Южния е по-лесно вървенето.

# 78
  • В света на диска
 newsm35 Побут, побут темата:  да се похвая, резервирах вече на 09.06 тръгваме, дано случим на време, и дано останем доволни от "Добреви" , силно се надявам да се чисти всеки ден,
Скрит текст:
че мин. месец бяхме в Нептун във В. Търново, е няма такава мизерия .... нито веднъж, повтарям нито веднъж никой не се сети да смени спално белъо или поне кърпи...,  нямаше и тоалетни принадлежности , те поне кошчето в банята да бяха сменили ,прибрахме се без краста , което е добре  Laughing, а паркинга дето го предлагат е мираж- немааа  ooooh!
, сега се моля да е чистико Simple Smile

# 79
Само информативно, очаквате ли от 09.06 да се къпете в морето?

# 80
  • В света на диска
Само информативно, очаквате ли от 09.06 да се къпете в морето?
Praynig Praynig Аз се надявам да може да се изкъпем в морето, причината за ранното море си е важна за мен, ММ винаги е искал почивка юни - началото за малко , и основна август, не му се е случвало,реших тая година да му сбъдна мечтата, че го е налегнала депресия  ooooh! Laughing , аз може и само за тен да ида, и без това ме е страх да влизам , така че , не ми е проблем  Simple Smile
Но няма да е лошо да влезем, като се замисля, навремето по разни внезапни разходки за по ден -два , и по това време съм влизала Simple Smile

# 81
Надявам се да случите на хубаво време. Няма нищо по-добро от това да е спокойно и да избегнете гъчканицата. Приятен релакс!

# 82
  • Бургас
Да ви кажа в Бургас гледам,че се къпят хора вече.В Приморско е една идея по-хладно, но който не е зиморничав, особено децата –тях не ги плаши водата.На мен все ми е студено и чакам до юли.

Дано да случите бездъждовен  и слънчев период  да се препичате без навалица около вас.

# 83
  • Пловдив
След дълго умуване, запазихме си почивката в Престиж Сити 2. Дано да останем доволни.

# 84
Днес се върнах от  Приморско (бях по служба в Царево и отскочих до любимото място и плаж). Водата е студена първите 2 минути, но не става за къпане, само до коленете. На плажа нямаше никой. Заведенията се стягат, култовото Кума Лиса работи, магазините са отворили.

# 85
  • В.Търново
http://sinoptik.bg/primorsko-bulgaria-100727964/10-days

Дано поне времето е хубаво, но за морската вода не се надявайте да става за къпане, за съжаление.

# 86
  • В света на диска
Каквото стане , важното е да си починем, че ми се иска да се изкъпя -иска ми се , че се надявам да се попека-надявам се, като не , поне разходки из плажа , успокоява ме ,че ще сме си само двамата заедно ... дано, като стигнем повечко заведения да са отворили  Simple Smile Така или иначе реванш август  Laughing ...   Hug

# 87
Няма такъв кеф - плажът е безлюден, мирише на море и чуваш само вълните ...

# 88
Не бях ходила на море от няколко години. Миналата година отидохме на Приморско и Китен. Не ми хареса изобщо. Бетона е навсякъде, особенно в Приморско няма едно дърво. Храната в ресторантите елементарна и лошо сготвена.

# 89
Бях и в Китен и в Приморско и между тях в ММЦ и само бетон по улиците без дървета и къщи цели блокове с по 1-2 квадрата дворчета, а в ММЦ  изпорутени, мръсни хотели. Храната некачествена, рибата от окена. Пресни миди неможеш да намериш никъде. И пържени картофи не могат да правят като хората. На плажа няма място, човек до човек, водата мръсна.

Общи условия

Активация на акаунт