Приморско 2014 г.

• 81 882
  • 678
  •   1
Отговори
# 105
  • В.Търново
Аз не мисля, че в Созопол е по-евтино, за Поморие-да.

# 106
  • Бургас
Здравейте!
Какви са били миналата година цените по плажовете на чадър и шезлонг?
Вярно ли е, че Южният плаж е по скъп от Северният и като цяло, че Приморско освен красиво е станало и доста скъпо. Близки ме съветват, че в Созопол или Поморие ще ми е доста по хубаво и евтино.

Скъпо стана от доста отдавна.За 1 седмица се изтрайва, но ако си постоянно там  са по-големи разходи  Rolling Eyes, особено покрай детето.

Поморие много ми харесва, по-близо е до Бургас и Несебър, но плажа не ми харесва.Пясъка е черен като бургаския.В Созопол също е хубаво, но и там е лудница.
И аз мисля,че в Поморие ще е най-евтино.В Созопол цените винаги са били по-високи от Приморско.
Ако не се лъжа бяха по 5 лева цените на Северния плаж, но не ползвам чадъри и шезлонги и затова не съм 100%сигурна.Нищо чудно да е по-скъпо на Южния плаж -"по-олагороден" със заведения и забавления ако може да се каже, но и там не ходя за да кажа нещо конкретно като цени.

# 107
http://www.lapni.bg/offer/10016/12.08.-21.08.-ПРИМОРСКО-ДЮНИ-9-нощувки-със-закуски-обеди-и-ВЕЧЕРИ-само-за-310-лв.-на-ЧОВЕК-34-лв.денчовек-Дете-до-6-г.-БЕЗПЛАТНО

Здравейте! Имате ли отзиви за този хотел? Офертата ми харесва, но много отдавна не съм била в Приморско. Може ли да ме ориентирате за местоположението на хотела, как е плажа, има ли заведения, места за разходки наблизо?

# 108
http://www.lapni.bg/offer/10016/12.08.-21.08.-ПРИМОРСКО-ДЮНИ-9-нощувки-със-закуски-обеди-и-ВЕЧЕРИ-само-за-310-лв.-на-ЧОВЕК-34-лв.денчовек-Дете-до-6-г.-БЕЗПЛАТНО

Здравейте! Имате ли отзиви за този хотел? Офертата ми харесва, но много отдавна не съм била в Приморско. Може ли да ме ориентирате за местоположението на хотела, как е плажа, има ли заведения, места за разходки наблизо?

Здравейте, като човек, който ходи от 10 години само в Приморско - мога да ви кажа, че хотелчето изглежда чудесно. Не сме били в него, но минаваме всеки път покрай него на път за плаж Перла. Мястото е много добро, тихо е, най-важното е, че е отдалечено достатъчно от центъра на града, така че вечер да не се чува силната музика. Иначе пеша до центъра сте за 15 минути. Наблизо има и достатъчно ресторанти, има луна-парк и за деца е ок. Освен това плажа ви е на 10 минути пеша от хотела. Северният плаж е доста обширен, има кафенета, бреговата ивица е идеална, морето е чисто и плитко в началото. Изобщо рай !
Ами хубаво лято, ние в неделя потегляме за любимото ни местенце !

# 109
  • В.Търново
Плaжa в новия грaд в Поморие не е черен.

# 110
  • Бургас
Роси, сигурно е така .Аз съм ходила само на един плаж.Обикновено ходим на юг.

Хотела е на много хубаво място.Не е в центъра, но това е голямо предимство.Близо е до плажа и то до хубавата част на Северния плаж. Peace Peace

# 111
  • София

Миналата година бяхме там септември, тази година пак ще ходим там.
Хареса ни.
На първа линия е хотелчто, минаваш дюните и си на северния плаж. Храната е вкусна, всеки ден различна.

# 112

Миналата година бяхме там септември, тази година пак ще ходим там.
Хареса ни.
На първа линия е хотелчто, минаваш дюните и си на северния плаж. Храната е вкусна, всеки ден различна.

Нашите миналата година бяха в този хотел Дюни и останаха доволни и бяха много наблизо до северния плаж. На обяд се прибираха да обядват и след това пак ще връщаха на плажа. Цената е много добра и мисля, че няма да съжалявате.

# 113
Здравейте! Може ли мнения, ако някой е почивал в хотел Стоп или хотел Калина, които се намират в началото на ул. "Трети март"?

# 114
Здравейте.
Сещате ли се за някой хотел/ квартира каквото и да е в Приморско, който да предлага студио за трима, с две отделни стаи. В едната да има спалня, а в другата едно легло и да ги дели врата, не само завеса  Peace
Много благодаря предварително.

# 115
  • София
Здравейте!

Ние ходихме 2 пъти в х-л Шурелови, тази година пак щяхме да сме там, но се замотахме с резервацията и вече няма места.

Моля за мнение за пансион Аларлиеви и най-вече за хигиената. Благодаря предварително!

# 116
И ние миналото лято бяхме в Шурелови. Много хубаво място. Отпуска сме през август.Ако ходим пак ще пробвам при тях.Ако не не  знам накъде ще се насочим в Приморско.

# 117
Привет!  Ние сме резервирали стая в Шурелови.
Но не мога добре да се ориентирам - на колко минути пеша от плажа е хотела?
И още нещо - водата в детския басейн затопля ли се?

# 118
Привет!  Ние сме резервирали стая в Шурелови.
Но не мога добре да се ориентирам - на колко минути пеша от плажа е хотела?
И още нещо - водата в детския басейн затопля ли се?

Според мен до Северния плаж е на 15-20 минути най- много. Водата и в двата басейна не се затопля.До обяд басейните са слънчеви, но следобеда хотела им дава сянката си.

# 119
Благодаря, Мони!
Значи става за ходене до плажа пеша, а не с колата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт