Приморско 2014 г.

• 81 873
  • 678
  •   1
Отговори
# 135
  • В.Търново
Ние за 4та година при Шурелови.Чудесно място,добро отношение - перфектно е.Преди години сме били по други места на крачка от плажа(в други курорти),но в сравнение с условиятя в Шурелови дори 15-те минутки до плажа,не биха ме върнала в в онези места.
Все ни се иска да сменим малко,не смеем - притеснявам се дали всичко ще е като при тях.
Моля те, кажи ми на колко е от плажа и басейна чист ли е, поддържан?

# 136
В тази къща май няма басейн или се бъркам. Имаше един сем хотел с мишка дето една мама беше открила(( Не помня обаче кой . Прави ми впечатление, че все едни и същи къщи и хотели се обсъждат в темата, а Приморско е пълно с хотели и сем . къщи. Преди 2 год посетих за първи път това прекрасно градче. Все на Созопол и Албена тук ходехме , че ни харесваше На Албена плажа, а Созопол от дете си го знам и просто си го чувствах мое градче. Само дето вече там май няма и да отида. Приморско е супер за мен. Не ме ухапа никакъв комар ,а бях края на август . Може би има около реката до южния плаж но и там се разхождах и нищо не ми жужеше. Ни оси , ни комари . Ние бяхме с ваучери в хотел Опал. Тази година пак сме там от 20 сега за седмица. Малко се бях пообъркала с пътя до плажа  и ми се струваше далече северния. Но си е близо просто ние сме си по-тежки на ходене. Беше чисто, уютно и вежлив персонал. Видях много хотелчета и добре изглеждаха отвън. Има паркчета и пейки Алеята крайбрежната е страхотна. Главната улица също . Не видях кич за курортен град е нормално. Дори няма толкова сергии, а магазинчета добре уредени. Има си супермаркети на нормални цени. Влакчето за Перла и Китен спираше точно пред хотела ни и беше голямо удобство Закуската ни беше разнообразна и хората непрекънато зареждаха. Сега сме пак с ваучери но със закуска и вечеря. Нямаше за по-късна дата и взехме от 20 юни ама се надявам на хубаво време. Август съм запазила и за Поморие в бунгала някакви пък да видим . Но да се сравнява Приморско с Китен си е все едно град със село . Била съм в Китен като дете и отидох да разгледам пак с влакчето за ден. Еми... не мога да сравня изобщо двете места. Тази главна улица дето тук една мама пише , че била ...еми в Китен къде такава виждате... там дори няма и места нормални за кафе някак като на полеви условия ми се струваше всичко. Вярно всеки си с разбирането ама... няма сравнение изобщо. Приморско си е едно уредено курортно градче и хотелите са доста , но е ниско строителство и някак се вписват Широки улици и чисти. Много атракции за дечица на различни места. Хубава крайбрежна алея. Много магазинчета. Хубав център. Заведения колко искаш и поддържани и приятни. От аквапарка не съм впечатлена изобщо обаче. Не си заслужава там  поне според мен . Спокойно и чисто градче е Приморско. Хората са приветливи и услужливи местните. От миналата година в Опал има и басейнче малко пишат и това също е плюс Тази година пак сме с ваучери , но със закуска и вечеря Гледам и други хотелчета дето съм виждала има супер оферти , но не ги коментирате , а са на хубаво място, чисти и добре изглеждащи поне отвън и на добри цени. Не знам, но тези сем. къщи някак ..се чувствам на гости . Този хотел Стоп отвън не изглежда добре, но е на хубаво място за мен на главната улица вярно но пък всичко е под ръка. Шум има навсякъде ама няма някаква дандания чак такава Вечер става тихо в градчето след 23 часа няма силна музика и дандания. Има къде да се разходиш, да седнеш, да си починеш да огледаш .. В Созопол да седнеш трябва в градинката на стария град. Иначе....ходиш и ходиш и ходиш... Няма пейка бре. Така са направили че трябва да седнеш в заведение и съответно да поръчаш. Ама няма кафе и сладкарница има две по една в стария и новия град и това е. Ми като си на вечеря в хотела какво да поръчаш... и къде да седнеш
Докато в Приморско си има всичко. На мен поне ми хареса много и не съм съгласна ни за комарите, ни за сравнението с Китен. Всеки си избира де...На мамите дето не са ходили в Приморско да отиват без притеснение ще им хареса със сигурност според мен. Само да гледат някъде до плаж да вземат място. Има предостатъчно , за да ходите с дечица толкова път. Перлите са добри отвън ама ...не видях нещо дето да е такова че да отговаря на цената им. Но ...не съм влизала и видяла вътре какво е ама басейните и изобщо...бе не е нещо... Има един хотел срещу тях на улицата дето е с градинка тяхна си и май и басейн имаше не помня , но много ми хареса ама ...не помня името му. Близо до плаж. хубави тераски , градинка, тихо място бе...хубав беше Като отида ще видя специално и ще пиша името му . Мисля че не беше и скъп. На нас в Опал всеки ден чистеха момичета Пода блестеше в общите части. Сменяха на 2-3 дни чершафи и кърпи. Зареждаха редовно консумативи. Бе..хубаво си беше Не мога да кажа нищо като минус. Дълго стана ама...

# 137
Да се впиша и аз с мнение, може да е полезно за някого. Миналата година за първи път ходих на българското черноморие, спряхме се на Приморско. Хареса ми почивката там, нямам база за сравнение, може би и на други места ще е хубаво. Всеки си има вкус. Мои приятелки са доволни от Китен, Созопол и тн. Не знам дали тази година да ходя пак там или да експериментирам с нещо ново, защото реално в България никъде не съм ходила  Laughing Laughing Та на кратко, отсядането беше тук http://www.hotel-detelini.com/. Хотелчето се води семейно, приятно е, чистичко, има си всичко необходимо, сейфове в стаите. Персоналът е любезен, млади усмихнати момичета, не те притесняват за нищо. Интернет имаше, но не съм била с лаптоп и почти не съм ползвала, само през телефона за бързо и не мога да кажа нищо за скоростта. Закуската не е нещо кой знае какво, какво навсякъде може би - филийки, продукти за сандвичи, макарони, мекици, чай, кафе и тн. Места за паркинг - общо взето в двора на хотела, но винаги е фул и като се измъкне една кола, веднага на нейно място се намъква друга. Близо е до южния плаж, буквално на 3-4 минути, а до Перла вече се ходи или пеша или с кола. Тъй като хотелчето е съвсем близо и до главна улица, на която има механа с жива музика, вечер се чува все едно си в кръчмата, но до към 23:00, после няма проблем. През деня е  шумно, защото всичко се чува от улицата. Заведения много, сигурно има и такива, които не сме забелязали изобщо. Единствено, което може би не ми направи добро впечатление е, че за 5 дни камериерка влизаше и само сменяше торбата на кошчето, но чаршафи така и не се смениха  Naughty Всичко друго мисля, че беше ок.

Само за справка - в Китен е една идея по-евтино от това, което видях и от мнения на приятели. Храната е с около 0.50-1.00 надолу, съдейки най-малко по цацата. За нощувки не знам, но смятам, че винаги може да се намери, както от 10 лв., така и от 50.

п.с аз като малките деца много се бях зарибила за аквапарка, но бях чела доста негативни мнения и че изобщо не се поддържа и не съм стъпвала. Къде има наоколо поддържан?

Последна редакция: нд, 15 юни 2014, 19:57 от ReName

# 138
Аз съм мамата с мишката в Шурелови Laughing От многото положителни коментари тук, бяхме решили да отседнем там. За цената не е лошо, но със сигурност има доста добри хотелчета за тази цена. Относно Шурелови - харесаха ми стаите, просторни бяха, терасата беше малка и нямаше хубава гледка, басейна не сме го ползвали, стори ми се не много чист и е малък. А относно мишката  Confused кофти ситуация. Решихме да  сгънем дивана, на който спеше дъщеря ми и що да видиш  #Shocked мишка. Кой знае от кога стои. Понеже отивахме на плаж, нарочно я оставихме в средата на стаята, като се надявахме да я изхвърлят и евентуално да се извинят. Но като се прибрахме мишката стоеше, много чистят, няма що. Тази случка ми направи лошо впечатление. В Приморско има много семейни хотели, а наистина тук се обсъждат едни и същи. Ще  следя темата, като се надявам на нещо  ново  Hug 

# 139
Детелини е до южния плаж близо, не до северния. Виждала съм го отвън и добре изглежда. Не съм влизала вътре , но имаше ваучери и за него на добри цени. Дори се колебаех , но заради влакчето и защото вече бях ходила в Опал, а цената беше почти еднаква предпочетох пак същия хотел. Но има много други дето са пуснати на добра цена. Имат всички хотели май климатици, тераси с масички, хладилници. Стаята и банята в Опал поне бяха широки и добре обзаведени. За чистотата не знам... при нас се чистеше , дори ни чакаха да излезем и тогава да влезнат Дори терасите всеки ден чистеха виждах от моята и се чудех Веднъж попитах камериерката , че да кажа нещо и жената вика ...еми много са хотелите и гледаме да са доволни от нас клиентите))
За аквапарк не знам там да има друг(( Не съм чувала и виждала. На южния плаж обаче има повече забавления за деца, но малка свободна зона и тоя мост , ми направо ми става нещо по него(( На северния няма такива забавления и е по-семпло , ама пък си има друг плюс. На Перла не видях да предлагат нещо и пясъкът не ми се видя либийски ама...не е лошо. Има едно заведение там -хубаво е , ама цените му... (( Лично аз бих предпочела южния плаж вижда ми се по-голям и устроен , но пък ми е далече от хотела . Мисля, че всички хотели в Приморско са масички на терасите, климатици и хладилници. В нашия има и ресторант с масички навън пък да видим вечерята каква ще бъде Преди бяхме само на закуска, вечеряхме като се разхождахме и имаше много заведения на самото море с добра кухня и на прилични цени. Много хубави палачинки, пици , мекички и изобщо всичко вредно и пълнеещо се им е супер да ви кажа и цени като в София, дори по-евтини поне преди 2 години. Изобщо не отслабнах , а на море се вталявам обикновено((

# 140
ReName,хотела за който говориш-хотел Детелини-е близо до ЮЖНИЯ ПЛАЖ-казвам,го за да не се заблуди някой.Преди 2 год бяхме в този хотел-на мен  не ми хареса храната.А относно почистването,явно са занемарили нещата-при нас се сменяха и кърпите и спалното бельо на 3 дни.Иначе хотела си беше супер-близо до центъра на10метра,и също и до плажа-южния на 3-4 мин.

# 141
Вписвам се и аз в темата!
Лично много харесвам Приморско, въпрос на личен избор е обаче дали предпочитате по шумни или по спокойни, макар и малко по-отдалечени хотелчета. Ние също сме отсядали в хотел Детелини. Като цяло е сносен и на добри цени, но това което на мен лично не ми хареса е това, че се намира в центъра и около него има поне две три кръчми, от които музиката вечер все пак кънти до към 23-24 часа, а ние бяхме с малко дете и това малко смущаваше спокойствието вечер. За тези които са с лични коли, препоръчвам като си паркират в началото колата, после да не си я местят защото има голям шанс да останат без парко место. Мнението ми за плажа е, че Южния е доста по спокоен откъм подземни течения и опасни дупки, докато Северния си е бих казал направо опасен за хора с малки деца - особено от втори до към пети спасителен пост. На плаж Перла също е много спокойно и хубаво и няма силни течения и вълни, а така също и плажа около ММЦ-то, стига да имате с какво да се предвижжвате до там, макар че и пеша също е приятно.
Жела на всички ви хубави летни емоции   bouquet

# 142
Извинявам се, грешка съм направила неволно за плажовете (южния си е близо). Поправих мнението за да стои вярна информация  Embarassed

# 143
  • В света на диска
 Hug  wavey Здравейте момичета, вчера се завърнахме от Приморско, изкарахме си чудесно, бяхме отседнали в "Добреви" и останахме доволни, ММ не много,че свикнал по ларж, ама аз кат' по скромна ми хареса  Laughing , култувата "Кума Лиса" не ме впечатли, докато той пък остана доволен, някой питаше за цени: чадър,щезлонг на по 6 лв, евтина храна и добре приготвена има в "Ден и нощ" , последните две вечери бяхме там, ММ остана доволен и от "Корал", все го пиша от какво е доволен защото той е по-голяма претенция към храната, аз към коктейлите, ами в "Хавана" на него му харесаха, аз обаче като бивш барман набарах кусури и не повторихме.
 Плажовете: Северен - камъни точно където се разбиват вълните, ама си е планинска местност, очаквах, но водата беше мръсна (хората не вардим ,само се оплакваме) имаше хартии,чаши .... така че ходихме на Южния, до Перла не стигнахме ... нещо не можехме да си разпределим времето.  На Южния има къде да се хапне, ние докато бяхме там имаше само две отворени заведения, в последния ден отваряха още едно, в това което е по-близо до началото на плажа , останахме доволни, не толкова от качество, колкото от обслужване, но от другото.... едно голямо (за тези , които са ходили предполагам го знаете, имената на тези по плажовете не ги знам) та там, да му умре на Марко магарето, нямаш право да си поръчваш на бара, шефът пищи за това и по клиентите  Crazy, мен ме овика,че трябвало да си седна, бармана беше бърз, но маркирането отне 20 минути, бирата ми се стопли от висене, а и накрая ме и овикаха, ще кажеш съм знаела, както и да е, на следващия ден, отидох пак, реших че може би са били натоварени, е няма такова нещо 10 минути висях да чакам, дойде една притеснена сервитьорка и ми каза, да почакам още ...станах и си тръгнах.
Северния- седнахме в Зои ... може би, защото е началото на сеозна , знам ли нито кухнята , нито обслужването ... не повторихме.
Иначе, водата приятна, не е много топла, но за къпане става, случихме на време, даже и поизгоряхме, защото единия ден решихме,че може и без чадър, ама не  Laughing, тихичко е и е спокойно. Мислим август за Гърция, но ако нещата се разминат пак ще сме там, евентуално в друг хотел, заради моята претенция, не защото сме недоволни , но чиляка си иска глезотийки.

Последна редакция: нд, 15 юни 2014, 21:17 от green_poison

# 144
  • София
Здравейте, включвам се и аз да следя темичката.
Миналата година бях там за пръв път, много ми хареса.Мъжът ми е ходил много пъти там за разлика от мен.Посетихме северния, южния плаж и Перла.Предпочитаме южния плаж и перла.Северия не ни хареса.На южния е по-плитко, по-чисто и слънцето се скрива по -късно.Бяхме отседнали в хотел Южни нощи, на 50 м от южния плаж.Доволни сме много.Тази година обаче доакто вземем решение къде ще ходим на море, се оказа,че няма места вече в хотелчето.
Моля, мамите които знаят някои хубави хотелчета на южния плаж да споделят.Търсим малко скипрено хотелче.Не държим да има храна. Simple Smile

# 145
Миналата година бях там за пръв път, много ми хареса.Мъжът ми е ходил много пъти там за разлика от мен.Посетихме северния, южния плаж и Перла.Предпочитаме южния плаж и перла.Северия не ни хареса.На южния е по-плитко, по-чисто и слънцето се скрива по -късно.Бяхме отседнали в хотел Южни нощи, на 50 м от южния плаж.Доволни сме много.Тази година обаче доакто вземем решение къде ще ходим на море, се оказа,че няма места вече в хотелчето.
Моля, мамите които знаят някои хубави хотелчета на южния плаж да споделят.Търсим малко скипрено хотелче.Не държим да има храна. Simple Smile

Ние ходим тук. Много е близо до моста за южния плаж, но не е евтин в разгара на сезона... Ние ходим през септември.

# 146
  • София

Ние ходим тук. Много е близо до моста за южния плаж, но не е евтин в разгара на сезона... Ние ходим през септември.

Хотелът, наистина е много хубав, но си права за цените.Тъсим нещо максимум до 60 лв на стая.Благодаря все пак

# 147
  • Някъде в Европа...
Аз бих искала да чуя мнение за Перлите. Гледам една оферта, според която 2 дни преди настаняването ти казват на коя Перла ще си настатен. Ол инклузив е офертата
Направила съм резервация и за Комплекс Гранд хотел Варна, та имам още 2 дни до плащането по нея..Днес намерих тази за Приморско и ще трябва да реша...

Спомени бегли имам от Приморско. Последно съм ходила 2001, на квартира с гадже тогава...Дори не помня на кой плаж сме ходили, май на Северния, докато не открихме този на Перла и ходихме с кола до там...
Та искам да чуя всякакви впечатления за Перлите? На плаж на Перла ли се ходи (този, който си мисля... Виждаше се една бяла сграда, за която казваха, че е била резиденция). Комплекс ли е някакъв, примерно като Комплекс Гранд хотел Варна с 5 хотела и абсейни в един район? Доколкото видях от снимките май не...
С деца на 7 и 11 г сме...

# 148
AIR, тази бяла сграда, която навремето наистина е била резиденция вече не функционира. Най-близките хотели които се намират до този район са хотелите на северния плаж, като с кола или около 20 мин пеша можете да стигнете до плажа на Перла, който по мое лично мнение е най хубавата плажна ивица в Приморско. Не е за пренебрегване обаче и районна около ММЦ, където има хубави местенца и е по спокойно за семейства с деца, аз лично бих се ориентирала повече натам и към южния плаж, тъй като ще ви е по удобно за децата (няма резки дълбочини в морето, по полегато е).

# 149
За хотелите Перли немога да изразя мнение .....

Общи условия

Активация на акаунт