Приморско 2014 г.

• 81 864
  • 678
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,може ли мнение за комплекс Черноморец?Близо ли е до плажа и до кой плаж.Има оферта за целия сезон закуска,обед ,вечеря -30 лева.Мисля ,че е много добре,но пак зависи от местоположението му.

# 151
Аз бих искала да чуя мнение за Перлите. Гледам една оферта, според която 2 дни преди настаняването ти казват на коя Перла ще си настатен. Ол инклузив е офертата
...

AIR не знам дали чете, но 1 страница преди твоя въпрос съм писала за Перлите какво е моето мнение!  Peace

Каква е цената при тази оферта?

# 152
Аз бих искала да чуя мнение за Перлите. Гледам една оферта, според която 2 дни преди настаняването ти казват на коя Перла ще си настатен. Ол инклузив е офертата
...

AIR не знам дали чете, но 1 страница преди твоя въпрос съм писала за Перлите какво е моето мнение!  Peace

Само за корекция - всички Перли, не само І и ІІ ползват басейните. Това го знам при резервацията за там от тази година. Ще почивам в Жерави, но юли месец ми се отдава една командировка, та за нея ангажирах за три дни стая в Перла ІІІ. Къде е тази оферта?

# 153
  • В уютен дом!
Здравейте, никъде не прочетох мнение за този хотел, а офертата е примамваща

http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-poc … belitsa-3714.html

# 154
  • В уютен дом!
http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-poc … nortik2-4228.html

тук бяхме миналата година, хубаво е, малко шумно е, но пък всичко ти е близо, а храната съпоставена с цената е добре

# 155
Здравейте, никъде не прочетох мнение за този хотел, а офертата е примамваща

http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-poc … belitsa-3714.html

Офертата е валидна до 26.06 -обикновено цените за този период са по - ниски  Peace

# 156
  • В уютен дом!
Simple Smile

# 157
...

Само за корекция - всички Перли, не само І и ІІ ползват басейните. Това го знам при резервацията за там от тази година. Ще почивам в Жерави, но юли месец ми се отдава една командировка, та за нея ангажирах за три дни стая в Перла ІІІ. Къде е тази оферта?

Перла Плаза си имат свой басейн, а Перла І, ІІ и ІІІ ползват общ. Миналата година не беше навалица на басейна, въпреки, че хотелите бяха доста пълни.  Peace
И понеже няма никакъв контрол, реално всеки може да ползва басейните! Имаше една група ~15г. деца от руски лагер, които според мен не бяха в Перлите, но няколко дни идваха на басейните. Супер "нагли пубертетчета"! Като им направих забележка че не се съобразяват крещят, викат, бутат малките деца, докато "големите" се гонеха .... моментално си събраха партакешите....

# 158
# 159
  • Някъде в Европа...

Изпревари ме  Simple Smile
Имам отговор от Съни турс = 5 нощувки, 2 възрастни и 2 деца (7 и 11 г.) в двойна стая = 662 лв

# 160
И на мен ми изпратиха , за 7 нощувки с 2 деца ( на 2г. и 6г.) - 928 лв в двойна стая.

Ще помисля дали да резервирам, надявах се и двете деца да са безплатно, но уви  Thinking

# 161
  • Някъде в Европа...
Екатеринче, по мои проучвания и двете деца са безплатно само в хотел Казабланка на Обзор, к. Гранд хотел Варна, и днес видях една оферта на Съни турс за някой от хотелите на Златни пясъци. Навсякъде другаде за второ дете се плаща, като на Албена е само 30%, на повечето останали места е 50%...
Аз утре плащам резервацията за к. Гранд хотел Варна. По ми допаднаха условията там, и ОИ-то и условията в самия комплекс....

# 162
  • София

здравейте,къде има ресторант с прясна риба   bouquet

# 163
А някой ще препоръча ли местенца за хранене, евтини и вкусни?
...и някакви атракциони за деца newsm78, освен Лунапарка до "Малката стопанка " и Аква ленд?

# 164
Срещу Перлите по улица Бриз, като вървиш към морето от дясната страна има атракциони Нещо надуваемо като замък и люлки с въжета имаше преди
Малко преди това пък има едно голямо пространство на ъгъла с ул Перла и ул. Бриз , дето тръгва влакчето се вижда с колички карат деца .нещо като автописта  беше направено
май имаше и на други места но...не съм запомнила(((
На ул Бриз точно пред входа на плажа , пада се на ьгьл малко има едно заведение много посещавано. Ние вечеряхме там веднъж Малко чакахме повечко ама беше добро. Има и на улицата на морето по крайбрежната веднага като завиете масички на открито много приятно до самата вода и на промоция менюта имаше -големи порции правеха и вкусно
Там на всяка улица има заведения и изглеждат добре Цените не са скъпи Само ресторанта на самия кей с лодките -на пристанището не съм доволна ама хич.(( Скъпо, лошо обслужване и лошо качество. Седнахме уж рибка прясна да хапнем ама...разочаровани останахме.
Закуските им са страхотни навсякъде има . АААААА сетих се за едно павилионче винаги има опашка Като подминете общината на ул 3 март(главната) отдясно се пада продават различни риби направени. Ама много хубави и вкусни. Лошото е че трябва за вкъщи да си вземеш и няма място къде да седнеш. Цените са добри , избора беше голям и вкусно направени.
Закуски много ми харесака пак там срещу хотел Стоп има за закуски хубави пици правят До тях има сладкарница ще се ориентирате. Ми то на много места има закуски тестени. Палчинки и катми също се правят Големи и вкусни бяха по 2-2и50  си спомням. Но си заслужаваха . Имаше едно заведение с гръцка музика , много посетено ама на коя улица беше някъде на юг от ул Бриз само това си спомням.На главната има и нещо голямо като маси за бързо хранене ама голяяямо външно помещение Виждаш и си избираш Не сме купували оттам нищо , но добре изглеждаха имаше скара всякаква риба, салати, готвено..бе всичко Цените ми се видяха високи обаче. Това преди 2 години Сега мисля че е същото.Това близо до хотел Стоп пак си спомням някъде беше.
Има една голяма механа с жива музика и танци и за гостите. Знам , че местните я посещават също. Не знам цените но е битово и хубаво . Само българска музика и хора бяха не някаква чалга. Приятно заведение Само питие съм пила ,  не съм се хранила , но има емоция приятно е. Порцийте да добри ама каква е цената не знам(( То има много заведения с музика но това е някъде по пътя за Гранд хотел Приморско от лявата страна. Иначе на главната улица има подобно заведение пак така-не съм влизала ама беше пълно и силно озвучено . Другата механа май е по-добра , щото и местни я посещават както писах та затова така си мисля. Пълно е с ресторанчета обаче и обедни менюта предлагаха на прилични цени и за вечеря а и свободно пак не е скъпо. Но къде е хубаво ... ние на тези три четири  сме вечеряли . Зависи къде ти е хотелчето и близо. Ако пък се разхождате на мен първите две заведения ми харесаха като качество и цена . При хубаво време изберете това на моренцето - приятно е. Другото е на два етажа някак си и навън на улицата има маси . Бе то са едно до друго няколко ама кат не помня имена(( Ще се ориентираш по хората Аз така правя Щом има хора значи...не е лошо.
Ние утре пътуваме и пристигаме в петък рано сутринта По синоптик бг. го дават вележи и гръмотевици((
Някоя мама , ако е там да пише как е времето и водата става ли за къпане.

Общи условия

Активация на акаунт