Приморско 2014 г.

• 81 706
  • 678
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, момичета Simple Smile
Бихте ли споделили, ако знаете някое семейно хотелче или къща за гости на цена на стаята около 40 лв, по възможност и по-малко. Не сме претенциозни - да е чисто, климатик, баня с тоалетна, тераса. За млада двойка, без деца. Ако има и къде да се паркира, ще е чудесно. Между другото как стои въпроса с паркирането? Не съм посещавала Приморско отдавна. За другата седмица става на въпрос. Може и на лични   bouquet
[/qКъща за гости Данаилов.Имат паркинг,но ако някой от предните коли искат да излезнат тр да се местите,но пък оговорката за местенето става ден предварително,ако не има и близо паркинг,около 8 лв струваше.Близо е и до двата плажа

# 556
Няма нудистка зона до кея, не заблуждавай. Поне на 200-300 м преди кея няма.

Има нудистка зона малко преди перлата.И миналата година бяха там

# 557
  • Пловдив
Благодаря ви, момичета. Звънях на хотелчетата, които сте посочили, но нямат места. Звънях и на други, които намирах в нета, но положението същото. Явно на място ще е търси.

# 558
  • София
Точно до кея, който съм оградила има нудистка зона или хайде да не е зона, но имаше 15-20чадъра с нудисти. Може и детето да потвърди, което добре изплакна очи с голи тела Simple Smile

Не е възможно, аз 2 дни съм бил точно там и още 2 дни за риба на кея, една цица не съм видял...за съжаление. От новото устие на блатото дето си е направило от наводненията та през кея на рибарите и до другия кей на Перла съм ходил и такава зона не съм видял, а вярвайте ми аз такива неща гледам.

# 559
... не е там където е маркирано.

Не претендирам за сателитна точност Laughing взех картинката от bgmaps без много да се вглеждам, та, да, добре Simple Smile

И разбира се ще дам отзиви след като се върна Peace  Hug

# 560
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте момичета.Бих искала да Ви попитам дали имате отзиви за хотел Свели Валентин -Приморско.С приятеля ми заминаваме за там и бих искала да чуя мнения.

# 561

Не е възможно, аз 2 дни съм бил точно там и още 2 дни за риба на кея, една цица не съм видял...за съжаление. От новото устие на блатото дето си е направило от наводненията та през кея на рибарите и до другия кей на Перла съм ходил и такава зона не съм видял, а вярвайте ми аз такива неща гледам.

Laughing Laughing Laughing

Живот и здраве, след няколко дни сме там, дано си прав Wink

# 562
Точно до кея, който съм оградила има нудистка зона или хайде да не е зона, но имаше 15-20чадъра с нудисти. Може и детето да потвърди, което добре изплакна очи с голи тела Simple Smile

Преди перлатата има нудистка зона.Има малко хора,ноо все пак ги има.Миналата година също имаше

# 563
  • София
Къде бре хора, миналата година 10 дни съм бил там, по-миналата също 10 дни, въобще няколко години подред все там ходя, точно до кея на рибарите на 5 м, тая година 2 дни + 2 риболов и не съм видял нищо, бах мааму, диоптъра ли съм качил. Айде аз да не съм ги видял, все някой от групата щеше да ги е видял.

# 564
  • София
Ей, тая нощ пътувам за Приморско, каката вече се похвали, че от лагера ги водят на плаж баш до нудистите, та в понеделник, живот и здраве, ще ви пиша къде да са  Laughing

# 565
  • София
Ей, тая нощ пътувам за Приморско, каката вече се похвали, че от лагера ги водят на плаж баш до нудистите, та в понеделник, живот и здраве, ще ви пиша къде да са  Laughing

Eто това е приказка, дай точни GPS координати догодина да не се лутам.  Joy

# 566
  • Бургас

Преди перлатата има нудистка зона.Има малко хора,ноо все пак ги има.Миналата година също имаше
да, аз всяка година ходя, има нудисти винаги; локацията леко варира, но определено между северния и Перла са си хората, преди седмица пак си бяха там  Laughing

# 567
  • Бургас
Здравейте от мен. Резервирахме 5 нощувки в хотел Надя   http://bghotelite.com/hotel-nadya.3428_bg

Някой има ли отзиви  за него, отсядал ли е там? За първа година ще сме в Приморско и сме много неориентирани. Благодаря предварително  Grinning
прилично хотелче - база, хигиена, малко му е повече третата звезда ама става...  Laughing минус е, че нямат климатик, иначе близо да северния плаж, до центъра, малко шумно в западните стаи, че гледат към един лунапарк, но поне същият работи само вечер...

# 568
Привет от мен! Колебая се между 2 хотела за септември. И двата имат ваучери и са почти еднакви като условия, но почти не намирам отзиви за тях. За хотел Черноморец прочетох някъде лош коментар, а за хотел Пловдив - нищо не намирам.  #Crazy
Моля помагайте, ако някой знае нещо!  Praynig

http://rio.bg/oferta/jYYL/lyato-v-primorsko-noshtuvka-zakuska-i- … plovdiv-primorsko

http://kolektivni.bg/team.php?id=9204

# 569
  • Бургас
Имам впечатления само отвън за хотелите. Пловдив е по-нов, харесва ми гледката към залива от него, в Черноморец все едно си още в соца...

Общи условия

Активация на акаунт