Приморско 2014 г.

• 81 706
  • 678
  •   1
Отговори
# 570
Лято 2012 бяхме в този хотел и съм доволна. Намира се на брега на Северният плаж, но тази част е тихата в Приморско (идеално за спане). Единствен минус беше басейна- нещо средно между басейн и голяма циментова вана Simple Smile

# 571
  • София
Здравейте,търся си тихо хотелче,не държа на екстри-така и така се прибираме само вечер за едното спане и банята.Спряла съм се на http://pochivka.bg/o-13853-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D0%BD_ … D0%B5%D0%B2%D0%B0
,Някакви отзиви за него.Четох за хубави заведния на тази улица Ропотамо...но все още се колебая,заминавам на 25 август и мисля все още.Искам да е тихо,чисто да има баня и кафе сутрин...

# 572
http://olx.bg/na-more-i55497926

Ние бяхме в малък хотел на ул. Ропотамо. Хареса ни ,че е близо до аквапаркът и имаше сладкарница наблизо. А и цените бяха доста добри.
Като цяло в Приморско винаги избираме Южния плаж, че другия е наполовина сега.

# 573
  • София
Ей, тая нощ пътувам за Приморско, каката вече се похвали, че от лагера ги водят на плаж баш до нудистите, та в понеделник, живот и здраве, ще ви пиша къде да са  Laughing

Eто това е приказка, дай точни GPS координати догодина да не се лутам.  Joy

Е, сега прочетох за GPS координатите (макар че, ако ми остане време, може да си поиграя днес с гугъл мапс), ама и без това баш при нудистите имаше проблем с обхвата. Иначе правилно са те ориентирали къде са:

да, аз всяка година ходя, има нудисти винаги; локацията леко варира, но определено между северния и Перла са си хората, преди седмица пак си бяха там  Laughing

Ако приемам, че "неюжният" плаж на Приморско се разделя от един кей по средата на две - на Северен плаж и плаж "Перла", нудистите са баш там, като на теория са от страната на Перлата, ама си минават и другата, където са последните знамена от редичката по плажа (баш там са нашето и на ЕС). Нудистите иначе с очите си ги видях и вчера, и онзи ден Wink Ти може да ги търсиш около другия кей, който е по-към комплекса (Перлата)... (малко са ми объркани обясненията, ама на работа след нощния влак Бургас-Сф в "първа класа" толкова  Laughing )

# 574
  • София

Кой другият? Южният е залят и е наполовина, Северният е чудесен, най - хубавото нещо на Приморско.

# 575
  • София

Кой другият? Южният е залят и е наполовина, Северният е чудесен, най - хубавото нещо на Приморско.

Може да се бърка като мене преди да ида да диря нудистите заради форума - за мене Северният плаж+Перлата беше плаж "Перла" (нали са в един залив), т. нар. Южен плаж беше "централният" в Приморско, а този на ММЦ - "Южният" (не казвам, че е било правилно, просто така ми се бяха подредили в главата)...

# 576
  • София

Може да се бърка като мене преди да ида да диря нудистите заради форума - за мене Северният плаж+Перлата беше плаж "Перла" (нали са в един залив), т. нар. Южен плаж беше "централният" в Приморско, а този на ММЦ - "Южният" (не казвам, че е било правилно, просто така ми се бяха подредили в главата)...

Да поясня, южния въобще не е залят наполовина, има един малък участък до реката дето се влива в морето и още един по-голям на 150-200 м от пързалката в посока ММЦ, където реката е влязла в морето, но вече има бент от камъняк и път и е отделено от реката. Това е, дори ми се струва, че по тоя начин плажа е уголемен.
За Перла - кея въобще не дели Северния плаж и Перла на две, кея /с рибарите/ се намира на около 150-200 м от сградата на бившата резиденция. От тоя кей до самия Северен плаж са не по малко от 1,5 км плажна ивица. На Перла плажа пораженията са много по-големи, от страната на северния плаж блатото е влязло в морето, там водата е мръсна, вече на самия плаж Перла /между двата кея/ положението е още по-зле там има блато с размери грубо 30/40 м и едно по-малко. Това беше състоянието към 26-27 юли, не вярвам да се е подобрило.

Цитат
(малко са ми объркани обясненията, ама на работа след нощния влак Бургас-Сф в "първа класа" толкова

Да не сте жепейка...колежка.

# 577
Здравейте, преди три дни се прибрахме от  Приморско. Ходихме на южния плаж - всичко беше идеално. Няма водорасли, медузи, щипалки или други такива. Водата е чиста, нямаше и вълни. Не е навалица, през целия ден имаше свободни чадъри и шезлонги. Бяхме отседнали в почивна база "Посейдон" - на 3 минути от въженото мостче на южния плаж /зад пожарната е/. Станцията е прекрасна - за деца е чудесно. Има голям двор, където си играеха. Храната беше много добра, персонала също е любезен. Условията вътре бяха много добри. Ползвахме апартамент, включващ две бани, две тераси, спалня и холова част, където децата спяха на голям разтегателен диван. Много ни хареса там и следващата година живот и здраве пак ще сме там.

# 578
  • В.Търново
Вече се обърках, едни казват, че южния плаж бил мръсен,  северния чист, други обратното, южния чист, северния замърсен.Кое е вярното?

# 579
  • София
Вече се обърках, едни казват, че южния плаж бил мръсен,  северния чист, други обратното, южния чист, северния замърсен.Кое е вярното?

На северния не съм ходил, южния е чист обаче е фул, Перла беше мръсна преди 20-тина дни, дори 1 ден беше по-бурно и беше залята доста голяма част от плажа и пред резиденцията и около кея с рибарите. Ние ходихме на кула 1 до ММЦ /по-близката до южния плаж на Приморско/. Там беше кристална водата, 2 дни имаше жълт флаг и страхотни вълни, децата умряха от кеф. Това беше до 30.07 след това може да се е изчистила водата.

# 580
  • София
Северният плаж е страхотен, чист, чист, чист и плитък, видяхме всякакво море, водорасли, клечки и щипалки не. Малко пълен, явно имаше защо. Перла беше ужасно мръсна по времето на нашия престой 14-22 юли, следващата седмица след нас, когато застъпиха бабата и дядото с децата, е започнала да се изчиства.

Чета за някакъв ужасен ротавирус по бг Черноморие, към този миг. Затова не дръзвам август в лудницата и мръсотията да ходя на море. Sick

# 581
  • В.Търново
Чета за някакъв ужасен ротавирус по бг Черноморие, към този миг. Затова не дръзвам август в лудницата и мръсотията да ходя на море. Sick
То това си стана запазена марка на Черноморието всяко лято.Вече със страх ходим.

# 582
Здравейте с прясна информация  Grinning
Южният плаж си е цял, Северен в началото от Перлите го няма, няма въобще плажна ивица, нататък е наполовина, а Перлата днес беше бурна, като някои, всъщност много от вълните заливаха половината пясък и се образуваха малки и по-големки гьолчета за радост на децата...... Надявам се утре морето да е спокойно.
Ние стоим точно до кея с рибарите, има табела за някакъв спортен клуб  Rolling Eyes, от лявата му страна на същия кей има заведение, чиито маси бяха във водата  Shocked

# 583
То това си стана запазена марка на Черноморието всяко лято.Вече със страх ходим.

Мхм...2 дни диария и повръщане.Поне бързо отшумява.Иначе още една информациика-наличие на ешерихия коли  във водата.Дамите да са по внимателни,по възможност с по редки влизания във водата.

# 584
-наличие на ешерихия коли  във водата.Дамите да са по внимателни,по възможност с по редки влизания във водата.
това за Приморско ли? Ужас,,, Официално ли е обявено от Хеи?

Общи условия

Активация на акаунт