Приморско 2014 г.

• 81 700
  • 678
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
Здравейте! От 21-ви и ние заминаваме за Приморско. С ограничен бюджет сме,затова бих искала да препоръчате местенца за хапване на сносни цени Simple Smile

# 586
Здравейте! От 21-ви и ние заминаваме за Приморско. С ограничен бюджет сме,затова бих искала да препоръчате местенца за хапване на сносни цени Simple Smile
Hug
пиши моля те как е водата, вие близо до кой плаж ще сте Simple Smile някой препоръчваше Кума лиса, но да каже, който знае, къде точно се намира  Hug

# 587
  • Бургас
Hug
пиши моля те как е водата, вие близо до кой плаж ще сте Simple Smile някой препоръчваше Кума лиса, но да каже, който знае, къде точно се намира  Hug
Намира се в уличката срещу централния площад и общината, която води към южния плаж; за мен лично не е нищо особено заведението...

# 588
Някой го беше препоръчал, ние ще сме зад дюните на северния плаж; аз съм от 28,08 и ще пиша кое къде е хубаво (според мен)  Hug
rosi81 , Препоръчвай нещо  Peace

# 589
Hug
пиши моля те как е водата, вие близо до кой плаж ще сте Simple Smile някой препоръчваше Кума лиса, но да каже, който знае, къде точно се намира  Hug
Намира се в уличката срещу централния площад и общината, която води към южния плаж; за мен лично не е нищо особено заведението...

И аз така мисля! Освен това, цените на Кума Лиса никак не са нормални! Аз назад препоръчвах "ЯЛП", но има и много други не толкова популярни ресторанчета с добра кухня и прилични цени.   chef

# 590
  • София
Аз препоръчвам Кума Лиса но само обедно меню, иначе е доста скъпо. Обедното е до 16 часа, но по-добре до 13-13,30 да се храните, че после нищо не остава. Всички манджи са хубаво сготвени и не е скъпо. Готвено 3,50, супа 1,80-2,20. Страхотни тиквички имат, май 2,80 бяха. За сравнение сирене по шопски е 6,90 за 300 гр. /не от обедно меню/ Рибената беше необосновано скъпа 3,30 лв. Местоположението са го обяснили....точно улицата под общината дето излиза на плажа. Другия за хапване е на входа на Северния /по-скоро на входа за Перла, портала/ там цените са същите. Анкора се казва завадението. Уникален сач ядохме от пилешки сърца, дробчета, воденички. 9 лв и е 800 гр.

# 591
  • В.Търново
Мхм...2 дни диария и повръщане.Поне бързо отшумява.Иначе още една информациика-наличие на ешерихия коли  във водата.Дамите да са по внимателни,по възможност с по редки влизания във водата.
Това сериозно ли е?Наиситна ли има официална информация за това?

Моля за съдействие!Има ли спешен денонощен кабинет в Приморско, ако има къде и телефон за връзка.И ако знаете някой добър педиатър в Приморско, моля за кординати.  Praynig

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 15:26 от rosinau.

# 592
  • София
0887528483, 0898535743, 0889951460 Тези телефони имам на бърза помощ Приморско от преди поне 5-6 г, въобще не знам дали са актуални, тогава имахме някакъв проблем с дъщерята и съм ги записал. Ако се обадиш пусни поне информация дали са валидни още.

# 593
  • Пловдив
Мами и татковци, какво е времето в Приморско в момента, че в събота идваме?

# 594
Дано не ви се налага да ползвате лекарска помощ в Приморско.
Пълна пародия и при 2те налични педиатърки - безобразно отношение и никакво съдействие.  #2gunfire
Личната лекарка на децата по телефона диагностицира и изписа лекарства, които аптекарката в аптеката до Общината преди това ми беше казала. И двете се изсмяха на предписаното от местната педиатърка. Да не говорим, че чакахме с часове, защото сме туристи. Не че имаше много други, но хората не си дават зор, седят си на приказка пред входа н 3 етажна празна поликлиника, и си живуркат в лятна летаргия.  Peace

# 595
Такаа, за тези, които споменаха, че ще почиват близо до дюните на северния плаж-препоръчвам едно заведение много близо до там-бирария, за която е залепена, мисля, Вила Виктория (не съм сигурна всъщност дали това не беше една и съща сграда, не обърнах внимание просто). Супи.1.80-2.20лв., готвени ястия-3.60лв, е, пържените картофки бяха 3лв. ама ми се видяха доста като грамаж. Пърленка-1.40лв.Е, имаше и доста по-скъпи ястия, но тези бяха прилични и вкусни.
Ние бяхме в Приморско от 11 до 15 август и водата на северния плаж беше изключително чиста, без последния ден, когато имаше доста вълни и морето се размъти. Пясъкът беше чист, особено в сравнение с този на плажа до ММЦ, където беше отврат, но пък там имаше доста по-малко хора.
Ние не сме имали никакви стомашни проблеми докато бяхме в Приморско(и слава Богу  Praynig)

# 596
rosinau.
Как сте, какво му е на детето? Отидете в спешния център, ако още не сте намерили лекар, но да ти кажа аз като бяхме в Поморие ни пращаха в Бургас за педиатър  Whistling добре, че се оправихме и педиатърката ни предписа лечение по телефона и не се наложи  Praynig Дано ви минава и не е сериозно!!

Последна редакция: ср, 20 авг 2014, 22:22 от megan@

# 597
-наличие на ешерихия коли  във водата.Дамите да са по внимателни,по възможност с по редки влизания във водата.
това за Приморско ли? Ужас,,, Официално ли е обявено от Хеи?

Не,няма никаква официална информация.Хора работещи там го казаха-и няма и да се обяви -все пак ще има отлив на туристи.Иначе прочетох за спешния кабинет-от познати в Приморско ми казаха,че било пълна пародия-общолекуващ лекар.В Царево има дежурен кабинет в клиниката,не работят със здравната каса така че прегледчето си е 25 лв.На познати им се е наложило да го ползват и са останали доволни от отношението и на дежурния лекар и на сестрата.

# 598
Има мед център голям до общината , където се правят разни концерти. Не съм влизала но...
намерих това , ако може да е помощ някаква , но няма телефони . Все пак по улицата ако още има проблем може човек да се ориентира и отиде

Д-Р ТАБАКОВА, ЗЛАТИНА
Д-Р ТРЕНДАФИЛОВ, ТРЕНДАФИЛ
ИПСИМП Д-Р ДОНЧО МИХАЙЛОВ
Приморско, Международен младежки център, клуб Приморско

# 599
ето и други с телефони
 "МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ПРИМОРСКО" ЕООД
Телефони: 0888535415

ДКЦ - Приморско ЕООД, гр. Приморско

обл. Бургас, общ. Приморско, гр. Приморско, ул. Ропотамо 27
Телефон
0550 33011