БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 40 788
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Neuburger - немска е, от Хит я купувам. Може и другаде да я има
Една с кравичка на опаковката - в Била
Лидлската течна сметана - също е животинска

# 361
  • София
Може ли да ми кажете коя марка сметана (сладкарска) е млечна, истинска(не растителна).До сега съм ползвала предимно Хопла.Иска ми се да знам коя е млечна и къде мога да я купя newsm78

Президент е животинска.  Peace

# 362
  • Бургас
В Метро има една KenNata - 35%масленост. Недостаък е, че е в опаковка 1,5л. Има и някаква еднолитрова животинска, с крава на кутията.

Сега ми мина през ума дали не може да се замразява сметана и дали след размразяване ще може да се разбива качествено. НЯкой дали е пробвал?  newsm78

# 363
  • Лондон
Искам да направя домашно кроки за децата,но не знам как се прави.

Моля са домашни рецепти за детски лакомства -крокита,солети  ,  снаксове и пр.

# 364
  • София
Какво е кроки? newsm78

# 365
  • под тепетата
ЕМСИ, виж в темата "Домашна храна за ученик" . Morena  е дала на 3 стр. накуп рецепти за гризини, солети...
 Дес, в Била има немска животинска сметана- сладкарска ( синя кутийка) и готварска . И двете са по 1.99лв - 200мл. Вчера взех и някаква  тяхна си марка, но не съм я пробвала още и не мога да кажа нищо за качеството.

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 15:53 от bilqna_69

# 366
Mного ви благодаря Hug

# 367
  • Бургас/Пз
В Метро има животинска сметана 1л Grand fermage. Страхотна е.
В Лидл сметаната не е животинска, пише че е продукт с растителни мазнини.

Благодаря за съветите за хляба. Вече го унищожихме. Да ви помоля за рецепта за пълнозърнести хлебчета с мая. Искам да направя за бургери за училище

# 368
  • София
В Метро има животинска сметана 1л Grand fermage. Страхотна е.

Благодаря за съветите за хляба. Вече го унищожихме. Да ви помоля за рецепта за пълнозърнести хлебчета с мая. Искам да направя за бургери за училище

Ето една рецепта за Хляб с пълнозърнесто брашно от мен.

# 369
  • Sofia
Да ви помоля за рецепта за пълнозърнести хлебчета с мая. Искам да направя за бургери за училище
Пълнозърнести хлебчета от мен. Simple Smile

# 370
аз щях да моля за рецепта с черно брашно, иска ми се да направя хляб с него и с семена. И да попитам- когато размразявам тиква, направо на стайна температура или първо в хладилника. Ще правя тиквеник и си пазя една останала от Коледа newsm78

# 371
  • София

Къде пише така? На опаковката пише състав: сметана, стабилизатор: караген.
Не мога да намеря в нета картинка в момента Confused

# 372
 smile3511 до сега си мислех, че е животинска, за такава я предлагат и кой да се зачете.
червената кутия, пред мен е - сметана топлинно обработена, хомогенизирана. Масленост - ммин. 30%
Състав: сметана, стабилизатор, карагенан.   Е 407. Което е превръща водата в сирене. Край, изхвърлям я и няма да купувам повече от нея.

http://health.bg/17334/karagenan-e-to-koeto-prevryshta-vodata-v-sirene и тук http://hranene.framar.bg/%D0%B5-%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0/e407 и  ooooh! няма да ровя повече.

# 373
  • Sofia
Ужас бе, ужас, ужас, ужас... м'ръсотиите, гнусотиите и отровите са навсякъде!!!  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil #2gunfire #2gunfire

# 374
  • Лондон
Чудя се какво,е съдържанието например на млечния продукт -сирене?Какво точно има?Всички знаем ,че има боклуци,ама какви -не знаем.Това никъде не е написано.Явно е много дълбока тайна,която се  пази като документацията на секретните служби.   

Общи условия

Активация на акаунт