БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 40 755
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря на всички, които ми дадоха съвети как да сготвя телешко месо  bouquet

Сега пак с въпрос- имам няколко глави целина, какво да ги правя, как да ги сготвя?

# 421
 Благодаря за отговорите!

# 422

Сега пак с въпрос- имам няколко глави целина, какво да ги правя, как да ги сготвя?

Едно предложение в постинга ми. Heart Eyes Разгледай постовете и след моя, на другата страница има дадени рецепти с целина. Peace

# 423
  • Sofia
Синя птичка, а замразена на кубчета? Simple Smile  Това е моето предложение за целината, освен ако си нямаше де. Аз така си замразявам, та все имам. Стръковете - на салам и също. Simple Smile

# 424
Синя птичка, а замразена на кубчета? Simple Smile  Това е моето предложение за целината, освен ако си нямаше де. Аз така си замразявам, та все имам. Стръковете - на салам и също. Simple Smile

Тъй де, ама после къде да я сложа Embarassed

Едно предложение в постинга ми. Heart Eyes Разгледай постовете и след моя, на другата страница има дадени рецепти с целина. Peace

Благодаря, отивам да чета.

# 425
  • Sofia
Никак не ми е приятна целината,но пък без нея телешкото варено не става,също и туршиите...Аз  я държа във фризера,нарязана по отделно,зелената част и грудката...Също е много полезна при проблеми с кости,стави и за сваляне на кръвно и кръвна захар...рендосана и с кисело мляко

# 426
Никак не ми е приятна целината,но пък без нея телешкото варено не става,също и туршиите...Аз  я държа във фризера,нарязана по отделно,зелената част и грудката...Също е много полезна при проблеми с кости,стави и за сваляне на кръвно и кръвна захар...рендосана и с кисело мляко
Целината разделям на 3 - листа, пръчки и корен и нарязана на ситно във фризера. Много е подходяща за ястия с картофи, телешко, а листата и за пресни салати.

# 427
  • София

Салата с пилешко месо и зеленчуци

Рибен гювеч

Разсолник

# 428

печени зеленчуци, много е добра тук http://pep-4o.blogspot.com/2014/02/blog-post.html  Peace

# 429
Много, много благодаря  bouquet

# 430
Аз обаче пак ще ви върна към телешкото.  Grinning На каква температура да сложа фурната през нощта за тел. гулаш в глинен съд? Знам че става вкусно на бавен огън , но на колко, като преди това съм запечатала месото в масло на тиган.

# 431
Аз с въпрос за буркан заешко.
Подариха ни 1, мисля да го готвя днес, как да разбера читав ли е  Rolling Eyes, имайки в предвид, че носа ми все още е непоправимо запушен  Tired.
На цвят е добре, мазнината отгоре е бяла на цвят, но течността не е силно желирана, а на места подвижна....брех, че обяснения дръпнах  Mr. Green. Да ядем или да заминава в кофата.

# 432
Подариха ни 1, мисля да го готвя днес, как да разбера читав ли е  Rolling Eyes, имайки в предвид, че носа ми все още е непоправимо запушен  Tired.
На цвят е добре, мазнината отгоре е бяла на цвят, но течността не е силно желирана, а на места подвижна....брех, че обяснения дръпнах  Mr. Green. Да ядем или да заминава в кофата.

Би трябвало да е вакуумиран и да чуеш съскащ звук при отварянето. Защо се съмняваш, че не го бива? Все пак предполагам близък ти го е дал. Rolling Eyes

# 433
С какво да разбъркам масло и захар, нямам миксер.
С пасатор ще стане ли?

# 434
Подариха ни 1, мисля да го готвя днес, как да разбера читав ли е  Rolling Eyes, имайки в предвид, че носа ми все още е непоправимо запушен  Tired.
На цвят е добре, мазнината отгоре е бяла на цвят, но течността не е силно желирана, а на места подвижна....брех, че обяснения дръпнах  Mr. Green. Да ядем или да заминава в кофата.

Нормално е да има желирана течност. Както е писала Полина ако си чула звук при отварянето нищо му няма. А и го помириши. Ако не е както трябва - ще мирише.

Общи условия

Активация на акаунт