БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 40 829
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Да попитам правилите най-вкусната  шоколадова торта на Ирина Купенска - правила съм блатовете в двойна доза , за да стане с d 26см, но в комбинация с друг крем. Една доза крем ще стигне ли за двойна доза блатове ( стават 4 бр)? Сигурно не, но за да съм сигурна и да купя повече продукти , разчитам на правилите я...
Аз я правих преди месец за Ивановден, точно двойна доза ми трябваше и съответно крема беше и той двойна доза. Много шоколад отива, но си заслужава. Стана огромна торта, от която доволно си похапнаха 20тина човека, а имаше и допълнителни порции.

# 271
  • Бургас
Между другото имам  шоколадов чипс с мента и се чудя дали да не вмъкна и мента по някакъв начин към крема ?

От къде купуваш шоколадовия чипс с мента?
Продава ли се и чипс от бял шоколад , и от къде ?

# 272
Продава се. В Кауфланд съм виждала, стои при готварския шоколад, ванилиите, бакпулвера и т.н., но едно пакетче около 40 лв е 1,40-50. ако си начупиш шоколад е същото. Peace

# 273
Благодаря на всички за препоръките и рецептите за козунак, които ми дадохте.....само за протокола-отново нищо не ми се получи-не втаса Rolling Eyes Повече няма да им се мъча на тези тестени  Peace

# 274
  • Sofia
D_e_s_i_t_o, ще споделиш ли какво и как прави, че мен не ме свърта така... бих искла да не се отказваш... да му видим сметката на проблема.  Simple Smile

# 275
Продава се. В Кауфланд съм виждала, стои при готварския шоколад, ванилиите, бакпулвера и т.н., но едно пакетче около 40 лв е 1,40-50. ако си начупиш шоколад е същото. Peace
Има и в Метро ,но са големи разфасовки. По 2,5кг.

# 276
Благодаря на всички за препоръките и рецептите за козунак, които ми дадохте.....само за протокола-отново нищо не ми се получи-не втаса Rolling Eyes Повече няма да им се мъча на тези тестени  Peace
Да не си пресякла маята? На мен ми се е случвало когато претопля млякото/ водата/ и разтворя маята да шупне, тя не шупва. Няма начин да не втаса иначе. Я разкажи подробно какви си ги вършила и ще помагаме. Hug

На мен ми е интересно мацките с майонезата какво направиха. Laughing

# 277
колко време втасва бре  newsm78

# 278
  • София
Бонго,вземи го смени този аватар бе човек.Виж ние се правим от грозни на  хубави с тези мацки по аватарите,ама тоя твоя хич не ти отива... Hug

# 279
Бонго,вземи го смени този аватар бе човек.Виж ние се правим от грозни на  хубави с тези мацки по аватарите,ама тоя твоя хич не ти отива... Hug
твоя аватар убав ли е ?
моят поне е оригинала  hahaha

пп. за козунаците мисля ,че си има отделна тема  newsm78

# 280
  • Sofia
и мен ме стряскаш всеки път Mr. Green

# 281
а задавате ли си въпроса какво ми е на мен като ви гледам вас  newsm78

# 282
  • София
а задавате ли си въпроса какво ми е на мен като ви гледам вас  newsm78
Е,стига де...нали се майтапиш? Rolling Eyes

# 283
темата не е за обсъждане на аватарите.  откриите такава и може да ме видите и в нея  hahaha

# 284

Общи условия

Активация на акаунт