Домакини 30/още малко има и тази зима да отмине

• 35 771
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Ама само за инструктор го наех - вие какво си помислихте???? Ауууууууу... И после балкона бил пълен hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 556
Въй ,фитнес ...Калинке, имай милост.
Ако започна с фитнес и ще умра на място. Ех,навремето каква убавица  hahaha бях ;всеки ден на фитнес , сауна и масаж ,курсове по Тае -бо (станах и инструктор ) ама зарибих мм и дотам фитнеса всеки ден  .
А след детето....Той все ме подпитва кога съм щяла пак да стана онова гадже с метър и половина крак ,където като го видел и му прималявало под лъжичката .Еми, да не  му убивам мечтите ,ама надали някога ще се върна към онзи вид . Embarassed

Марче, одобряват те , нъцки. Клюкари недни    smile3533 smile3533

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.
Въх .

# 557
Слизам, слизам, вече слязох... Ама кое по-напред - да си чатя с ММ, да пиша с вас или да лапам една италианска бобена салата? Не може всичко, затова първо яденето. hahaha

Значи като го гледам тоз инстуктор, от нашите ширини ще да е, така че първо при мен за бързи уроци, после го изпращам към Европата.  Joy

Контеска - страхотен кекс, прати насам едно парче. Praynig

# 558
  • София
Смърфи, 3 в 1  Laughing

И закусвайте...

И внимавай с количеството

# 559
  • София
Ама само за инструктор го наех - вие какво си помислихте???? Ауууууууу... И после балкона бил пълен hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Нещо да поработи, не друго. Ти какво си мислиш за нас, ниЙ сме работни скуркузъбели
Слизам, слизам, вече слязох... Ама кое по-напред - да си чатя с ММ, да пиша с вас или да лапам една италианска бобена салата? Не може всичко, затова първо яденето. hahaha

Италианската бобена салата -----утре!  Сега ще се разглеждат млади инструктори...мда.
Контеска, метни едно парче, ще го дам на инструктора за сили.

# 560
  • София
Не ща млади... ходя при едни такива, викат ми Вие, убиват желанието... Да ми намигне за да тичам с по0голяма скорост...  Whistling

# 561
Смърфи, добре дошла.Пращам кекса веднага   bouquet
И аз съм паника, все лошото мисля в първия момент.Един път няма да предположа хубав вариант ,а все едни филми  ooooh!

Лусс, онзи ден го видях из Фейса и много му се смях и си го запазих .
Мерси ,че го сподели, аз на трезво не разсъждавам ,май ще си взема едно от твоите питиета с шапманско. Може и прасковено Белини за мен ,моля !

Nazdrave , гледам Лусска е сложила и трапезата .Мерсии  Hug

Марче, пращам на теб парче, защото тези инструктори са ми ясни.Те таквиз неща не близват .Само протеинови шейкове, пържоли ,ориз и паста по 9 пъти на ден и заради анаболите и стероидите ,с които се тъпчат не стават за ...нищо ..освен за манекени .    bouquet

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 23:14 от Анонимен

# 562
# 563
  • София
Не ща млади... ходя при едни такива, викат ми Вие, убиват желанието... Да ми намигне за да тичам с по0голяма скорост...  Whistling
Ти пък, проявяваш и капризи.! Взимай, ползвай....и тренирай.
Не мога да публикувам от вас!!!

# 564
Късно, Марче, късно, излапах я. hahaha

Ама то какво да си помисли човек? Посредата на океана, да ти пише? Откъде да знам, че предлагали интернет в самолета? Wink

# 565

Скрит текст:

# 566
  • София
 rotfImbo rotfImbo rotfImao

# 567
  • София
Не ми се тръгва днес newsm45 smile3511 smile3514

Ама на Петьо му се спи, направо си заспива в креслото и ММ

# 568
# 569
Ха добър ви вечер и наздраве!!!
Луси от одеве ви чета,ама то се не смогва.Примами ме с шампанското и до като ви прочета и хапване си сложила!!!
А със снимките ме умори от смях. hahaha
Тая вечер да не сте пийнали повечко? newsm78 Laughing
Хапнахме и ние и пийнахме,но не ми се пишеше цял ден.Само ви четох,мм пак вдигна температура. Confused
Иначе вече всичко се е раззеленило в двора.Ма ко не съм забравила,ще ти пратя обещаното,но да се оправи малко мм и да може да ги извади.Днес имаше 2 цъфнали теменужки.
Лека вечер момичета!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт